CHM

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    37
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About CHM

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/23/1989

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    14-06-2014
  1. Det er også vores første her :-)
  2. Altså jeg aner det egentlig ikke, men bowling tror jeg selv at jeg ville holde mig fra. Det er pga kuglens vægt og det sving man laver.. :-)
  3. Hej med jer :-) Termin ca 14 juni :-) Jeg har det ærlig sagt elendigt, og hader det lidt allerede. Jeg har kvalme, dårlig mave, lignende, ømme dutter-det var vist det... :-( Må ærlig talt indrømme at jeg synes det er værre end forventet. Jeg har dog været til lægen, og alt ser fint ud, og det hele er bekræftet..
  4. Det er jo dejligt tæt på.. Er det dit første barn? :)
  5. Tak tak :-) Ej hvor dejligt joju :D Hvornår har har du termin?
  6. Tusind tak :-)
  7. Så sender jeg noget fertilt-støv din vej :loveshower
  8. Iih hvor godt - 3 dages forskel.. Min bliver også tydeligere for hver test :)
  9. Aften test 3+5 :-)
  10. Jepper... Den er inden for tid - stregen kom efter 2 minutter, ca samtidigt med at det der røde forsvandt fra testen... Dem jeg tog i går havde svage streger, og i dag er den så lidt tydeligere :)
  11. Jeg har også lige stemt.. Er ret ny herinde, og hvis der er plads til en, med hverken baby eller mave, er jeg frisk :-)
  12. Hvis i selv kunne vælge - hvad vil i så have? Jeg vil helst have en søn. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg tror jeg er en bedre drenge mor end en pige mor. Desuden synes jeg tit tider bliver lidt for prinsesset i tøjet. Manden vil helst have en datter, da han tror det vil være fars datter big time, og at han bedre kan connecte med en pige. - Og for en god ordens skyld skal det siges, at vi jo begge bliver glade uanset hvad. Det er vores første barn, og om den har tap, revne eller begge dele - det ændre ikke noget.. :-) Hvis det viser sig at vi skal have en pige, vil det nok tage mig 5 sekunder - og så er jeg klar parat til monster shopping af lyserødt..
  13. Jepper. Vi havde først omgang, dagen før forventet mens. Så var der intet pres - det var bare en general prøve :P