fasling

Medlemmer
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fasling

 1. Ja så blev jeg mor til nr. 2,Laura blev født d. 4.August kl. 11.58 ved PKS hun vejede 3500 og var 56 cm lang så en stor pige vi har det godt og er kommet hjem i dag
 2. Stort Tillykke med den lille pige
 3. Stort Tillykke med den lille pige
 4. her så lige et mere fra denne uge
 5. undskyld at det har taget så lang tid med at få lagt billede ind men der har lige været så meget
 6. Billede kommer i morgen
 7. Tillykke
 8. Har i dag været til JM og alt var fint og godt et BT på 125/80 og en vægt med + 1 kg siden sidst så alt i alt har jeg taget 2,5 kg på i graviditeten. Jeg skal have PKS på mandag så det bliver dejligt at det bliver overstået i denne varme her, jeg glæder mig og det gør min datter også til at blive storesøster til lille Laura som hun skal hedde.
 9. Tillykke med hende
 10. jeg har Pks på mandag den 4. August og en pige som skrevet tidligere
 11. jeg var også i tvivl mht. min graviditet, da jeg havde været meget træt og tog test som var negative, men da jeg blev ved med at være det så tog jeg en igen og så var den positiv men kunne ikke sætte en dato på hvornår andet end ca. tid. Det viste sig så at da jeg fik taget til lægen var jeg ca. 16 uger henne så jeg fik tid til en scanning for at få sat nøjagtigt dato på og jeg var så 18 uger henne da jeg blev scannet 1. gang var tilbage 14 dage efter og fik en MD scanning og alt var godt og det er forløbet fint mht. det hele, men var da lidt bekrymerede omkring at vi ikke fik NF scanningen men det var ligesom for sent, men hun vokser fint og der er kun 2,5 uge til hun kommer til verden så det bliver bare dejligt.
 12. Jeg er også ved at være klar, har det meste på plads, jeg skal jo have PKS d. 4. August så der er kun 2 1/2 uge helt vildt, jeg er mangler at pakke pusletaske til at have med og lige lidt tøj til mig selv, jeg har jo haft meget her de sidste 3 uger mht. at jeg skal skilles fra min mand det er en stor beslutning og tage men det skal nok blive godt og vi er kommet på plads pigerne og mig. Men jeg glæder mig til hun kommer og det er min store datter på 7 år også begyndt at gøre nu.
 13. Ja som overskriften siger, så er der 3 uger tilbage til Laura bliver født ved PKS, det er godt ikke lang tid når man tænker over det. Så nu har jeg snart 2 piger som der skal hygges om Sofie på 7 år og lille Laura der kommer d. 4. August. Så skal vi til at finde os selv og få en hverdag ud af det som vi nu bedst kan få det, når nu min snart eksmand flytter og jeg ser frem til at der kommer lidt ro på det hele.
 14. jeg bruger matats mor og barn mavecreme, den brugte jeg også sidste gang
 15. Ja så startet min barsel i dag og vil vare lige næsten 1 år inden der sker noget igen, så det er bare dejligt og kan nu begynde at tælle dagene til at Laura kommer til verden d. 4. August. Har i dag været til scanning og alt var fint og godt og hun vejer ca. 2800 g. i dag
 16. jeg skal også bede om hjælp og har altid skulle det fra min snart eksmand og det kan jeg ikke holde ud mere, han har aldrig kunne finde ud af og hjælpe uden at der bliver spurgt først, så jeg kender gost følelsen af det, har dog min datter på 7 som gerne kommer og hjælper når det er, men det er jo ikke hendes "job" at gøre det, hun får så lommepenge for at hjælpe mig en gang imellem men jeg kan sagtens følge dig, når der sidder 3 "voksne" og ikke gør noget
 17. Ja som overskriften siger så er det en realitet at jeg snart bliver alenemor til 2, Sofie på 7 år og Laura som kommer til verden d. 4. august. Min mand og jeg skal skilles efter lange overvejelser men det er det der bliver det bedste, hvis der er nogen der kender mig herinde så lov ikke at sige det til andre, da det ikke er alle der ved det endnu. Det er hårdt og skal igennem nu her med graviditeten også men det skal nok gå. men vi skilles som gode venner.
 18. Har i dag været til 32 ugers undersøgelse hos lægen og alt var fint og godt så det er bare dejligt. Jeg har alt i alt i HELE graviditeten taget 1,5 kg på så det er rigtigt flot synes min læge og det synes jeg også selv.
 19. Har i dag været til 32 ugers undersøgelse hos lægen og alt var fint og godt så det er bare dejligt. Jeg har alt i alt i HELE graviditeten taget 1,5 kg på så det er rigtigt flot synes min læge og det synes jeg også selv.
 20. jeg tog også test da det var og den var negativ' men efter 1,5 måned mere tog jeg en test og den var positiv og der var jeg så 16 uger henne, men få taget en blodprøve hos lægen han/hun kan fastslå det tidligere end testen sommetider kan.
 21. Jeg er kommet lidt i tvivl , vi var i bonbonland i går ud og jeg kom til at prøve hunddprutten rutsjebanen og opdagede først bagefter at jeg faktisk ikke må måtte prøve den, skiltet var dårligt optegnet med det, jeg prøvede den 2, gange men den der gik ned for at låse så man Ikke falder ud var slet ikke i nærheden af maven. Men er stadig lidt i tvivl om der kan være sket noget. Jeg er i 29+5 i dag
 22. jeg var 31 da jeg fik min første og jeg når nu og blive 39 inden nr. 2 kommer til August så du er bestemt ikke alene om det, vi er mange så op med humøret. Jeg får da lidt nu med at jeg er ved st være for gammel til at få nr. 2 men nu er det sådan og vi glæder os og den store glæder sig rigtigt meget til st være storesøster
 23. Jeg er kommet lidt i tvivl , vi var i bonbonland i går ud og jeg kom til at prøve hunddprutten rutsjebanen og opdagede først bagefter at jeg faktisk ikke må måtte prøve den, skiltet var dårligt optegnet med det, jeg prøvede den 2, gange men den der gik ned for at låse så man Ikke falder ud var slet ikke i nærheden af maven. Men er stadig lidt i tvivl om der kan være sket noget. Jeg er i 29+5 i dag
 24. ja det tror jeg også, og ja jeg har mærket hende
 25. så kom der brev i dag med indkaldelse til PKS d. 4 august kl. 8.00 på Næstved Sygehus, og et brev med forsamtale Fredag d. 1 august kl. 9.00 så det er dejligt så pt, er der lige styr på det hele, I morgen skal jeg til jordmoder så det bliver også spændende.