fasling

Medlemmer
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

About fasling

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 07/04/1975

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Nykøbing Falster
 • Interesser
  Min Døtre Sofie på 7 og Laura fra 4-8 -14 familien, Venner, god musik, Ridning med Sofie og alt muligt andet
 1. Stort Tillykke med den lille pige
 2. Stort Tillykke med den lille pige
 3. her så lige et mere fra denne uge
 4. undskyld at det har taget så lang tid med at få lagt billede ind men der har lige været så meget
 5. Billede kommer i morgen
 6. Ja så blev jeg mor til nr. 2,Laura blev født d. 4.August kl. 11.58 ved PKS hun vejede 3500 og var 56 cm lang så en stor pige vi har det godt og er kommet hjem i dag
 7. Tillykke
 8. Tillykke med hende
 9. Har i dag været til JM og alt var fint og godt et BT på 125/80 og en vægt med + 1 kg siden sidst så alt i alt har jeg taget 2,5 kg på i graviditeten. Jeg skal have PKS på mandag så det bliver dejligt at det bliver overstået i denne varme her, jeg glæder mig og det gør min datter også til at blive storesøster til lille Laura som hun skal hedde.
 10. jeg har Pks på mandag den 4. August og en pige som skrevet tidligere
 11. jeg var også i tvivl mht. min graviditet, da jeg havde været meget træt og tog test som var negative, men da jeg blev ved med at være det så tog jeg en igen og så var den positiv men kunne ikke sætte en dato på hvornår andet end ca. tid. Det viste sig så at da jeg fik taget til lægen var jeg ca. 16 uger henne så jeg fik tid til en scanning for at få sat nøjagtigt dato på og jeg var så 18 uger henne da jeg blev scannet 1. gang var tilbage 14 dage efter og fik en MD scanning og alt var godt og det er forløbet fint mht. det hele, men var da lidt bekrymerede omkring at vi ikke fik NF scanningen men det var ligesom for sent, men hun vokser fint og der er kun 2,5 uge til hun kommer til verden så det bliver bare dejligt.
 12. Jeg er også ved at være klar, har det meste på plads, jeg skal jo have PKS d. 4. August så der er kun 2 1/2 uge helt vildt, jeg er mangler at pakke pusletaske til at have med og lige lidt tøj til mig selv, jeg har jo haft meget her de sidste 3 uger mht. at jeg skal skilles fra min mand det er en stor beslutning og tage men det skal nok blive godt og vi er kommet på plads pigerne og mig. Men jeg glæder mig til hun kommer og det er min store datter på 7 år også begyndt at gøre nu.
 13. Ja som overskriften siger, så er der 3 uger tilbage til Laura bliver født ved PKS, det er godt ikke lang tid når man tænker over det. Så nu har jeg snart 2 piger som der skal hygges om Sofie på 7 år og lille Laura der kommer d. 4. August. Så skal vi til at finde os selv og få en hverdag ud af det som vi nu bedst kan få det, når nu min snart eksmand flytter og jeg ser frem til at der kommer lidt ro på det hele.
 14. jeg bruger matats mor og barn mavecreme, den brugte jeg også sidste gang
 15. jeg skal også bede om hjælp og har altid skulle det fra min snart eksmand og det kan jeg ikke holde ud mere, han har aldrig kunne finde ud af og hjælpe uden at der bliver spurgt først, så jeg kender gost følelsen af det, har dog min datter på 7 som gerne kommer og hjælper når det er, men det er jo ikke hendes "job" at gøre det, hun får så lommepenge for at hjælpe mig en gang imellem men jeg kan sagtens følge dig, når der sidder 3 "voksne" og ikke gør noget