Jackie

Medlemmer
 • Content count

  2,109
 • Joined

 • Last visited

About Jackie

 • Rank
  Mor til Dicte + baby til august <3

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  07-08-2016

Recent Profile Visitors

2,537 profile views
 1. Mon det er et appetitspring der gør at jeg har sovet under en time af gangen i nat? Han spiser og spiser og spiser. Bliver 3 mdr i morgen.
 2. Min dreng bliver så fin på søndag hvor han endelig får sit navn! Ih hvor jeg glæder mig
 3. Puh det lyder hårdt håber snart det vender
 4. Skøøønt! Tror også jeg har fået mig et 40 minutters barn
 5. Kæmpe stort tillykke med hende
 6. Det lyder som om han er lidt hård ved jer ham W
 7. Min baby er helt vildt forkølet Stakkels lille mand sov slet ikk hele natten (og stakkels mor ) det står ud med snot når han nyser og han hoster også. Håber på han snart får det bedre!
 8. Ikke hverken varmt, ømt eller andet og jeg har det fint. Det kløer ikke. Det er stadig lidt rødt i dag, men mindre. Aner ikke hvad det er, men er ret sikker på det ikke er noget begyndende brystbetændelse, som var det jeg mistænkte først. Pyh! :)
 9. Hehe så har han viiiirkelig ramt mærkeligt. :p Tror ikk det er et sugemærke. Det er et område på ca 2-3x2-3 cm som er rødt, men området er helt blødt. Det har været rødt i nogle timer nu.. Det sidder langt fra brystvorten på den side af brystet der vender ind mod det andet bryst.
 10. Jeg har et rødt område på mit venstre bryst. Det er slet ikke ømt og synes ikke jeg kan mærke nogen knuder - hvad kan det være?
 11. Nåh jamen det lyder jo som om det er et ok tidspunkt at starte så.. Har nok bare dårlig samvittighed over ikke at tage al den tid med ham som jeg kan få.. Vi har dog lige snakket om måske at bruge de 8 uger på en større rejse om 5-6 år - det vil jo også komme ham til gode og vil være 100 % familietid :biglove Jeg ku også vælge at afholde det som en ugentlig fridag, det vil jo også komme ham til gode, men vil betyde lavere løn i en længere periode. Vi har lige købt og renoveret hus, så penge har vi ikke for mange af lige p.t. Åh det er svært :P
 12. Hvor gamle er jeres babyer når de starter op i dagpleje?? Skal til at planlægge min barsel og umiddelbart siger økonomien, at jeg skal starte på arbejde midt i maj og lillebror vil skulle starte dagpleje 1/5-17. (lillebror bliver 9 mdr. 17. maj). Det betyder jeg kan gemme 8 ugers barsel til senere anvendelse. Synes nok bare lige nu at en baby på 8,5 mdr er lille :/ Men det er vel egentlig et normalt nok tidspunkt at starte?
 13. Her så vi tårer for første gang for et par dage siden.. Og lillebror er 3 uger i dag..
 14. Jeg tror måske det kan have haft noget at gøre med at jeg ikke har haft så stor en produktion. Har lige kæmpet for at oppe den over de sidste seks dage og kan mærke tydelig forskel - i dag har han endda også været lidt hurtigere om at spise! Og han har taget 300 gram på på de sidste seks dage. Kæmpe sejr :yay
 15. Mon det er en Tiger der er på besøg her? Lillebror har nok sovet sammenlagt maks 1,5 time mellem 9-23 og kun på mig, resten af tiden har han nærmest bare været ved brystet ! Håber ikke natten også bliver sådan!