sivtop

Medlemmer
 • Content count

  578
 • Joined

 • Last visited

About sivtop

 • Rank
  Afhængig

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Vi får taget hos en fotograf godt nok, men du kan sagtens bruge vores ideer måske? Det første hvor hun er en uge gammel, ligger hun uden tøj på, og sover på maven, med armene under hagen...åååhhh :7himmel Andet billede sidder hun med ble på, i mine arme med sine fødder helt oppe af mine skuldre, og numsen ind mod mit bryst... der fokuserede fotografen på kontakten mellem jeg og hende :) Tredje billede løfter far hende op i armene, igen kontakten mellem de to der fanges. Fjerde billede er et portrætbillede. Femte billede ligger hun på maven og kigger op, jeg fik fat i et fint blomster pandebånd så hun ser sååå yndig ud :) Vi skal afsted til det sjette i næste uge, lidt for sent ;) Der er min plan at hun skal ligge og fange sine fødder... forhåbentligt er hun med på den ;) Senere har farmor en fin bamse som vi låner hun skal sidde med tænker jeg... eller har jeg ik så mange ideer endnu. de kommer lidt henad vejen :)
 2. Ååååhhh... hvor nogle fine bebser altså... suuuk :kuller Tillykke allesammen! Og nyyyd dem, pludselig, inden i får set jer om er de et halvt år :kuller :kuller
 3. Jeg var sygemeldt det meste af min graviditet, og jeg overgår til barselsdagpenge her slut november.. så det gør man :)
 4. Vores de store på 12 og 9 år får adventsgaver. Jeg tror Kaya får en lille adventsgave hver søndag, for de vil uden tvivl synes det er meeega ledt hvis hun ikke får noget ;)
 5. Jeg går jævnligt i mødrehjælpen, der har de uld til 20kr pr del, noget af det nærmest nyt. Indtil nu har Kaya fået 4 kortærmede bodyer, to langærmede og to leggins. Eeeeelsker genbrug :)
 6. Så... er bogen bestilt. Tusind tak, igen. Ser frem til at blive en smule klogere på det hele, og komme i gang med tilvænning og stille afvænning :wub
 7. Vi har været ved kiropraktor ja, og han fandt lidt i nakken og i bækkenet. Hun behøvedes kun en enkelt behandling, og så et kontrolbesøg. Derefter fik jeg min nattesøvn, så alene det var jo fantastisk. Ellers kørte vi på samme måde natten igennem osse, nogle nætter var der kun en enkelt time ellers to's søvn til mig :wacko I dag har hun kun sovet i mine arme, og en halvanden times lur i Manduca'en... og først nu er hun "gået i seng" og sover til natten. Mine arme er tunge som BLY :huh Hun har været rigtig ked af det i dag osse, så det har været en hård dag... men tro da pokker hun bliver ked, det er bare alt for lidt søvn, og ikke ordentlig søvn hun får i mine arme. Hun vågner jo lidt op ind i mellem og falder hen igen. Det lyder som om jeg skal ud og finde den bog, jeg googler med det samme.. tusind tak for hjælpen :kiss
 8. Jeg har lånt en strækvikle af en veninde, alt for meget stof og meget ked af det baby.. opgav måske for hurtigt..? Metoden med svøb og nusseklud eller dyr lyder god. Vi var begyndt at svøbe hende, og det gav nogle gange ro. Men så kom heden, og hun svedte simpelthen for meget, uanset hvor tyndt svøb. Og så blev hun ked af det over det. Klud bruger hun når hun ligger i mine arme og falder hen, så den kan vi "tage med", sutten kun nogle gange. Hun kan godt falde hen under amning, men vågner når hun er færdig og jeg flytter på hende. Da du kørte på den her måde i starten, var hun så slet ikke ked over at ligge i liften? Hvor mange dage vil du mene vi kører svøb, klud og sut i mine arme før vi går over til svøb sut og klud i lift? Åh det bliver hårdt, for jeg bliver bare så ked af det, når hun er ked af det... Men vi er nødt til at komme lidt ud af den her cirkel. Tusind tak for svar.
 9. Nej, har ikke bogen, men vil da lige skrive mig den bag øret :) Hun kan godt falde i søvn uden t skulle ammes i søvn. Det har jeg selvfølgelig osse prøvet nemlig, og hun vågner altid når hun op færdig og jeg tager hende fra. Om natten, da spiser hun bare og jeg putter hende i liften og hun sover.. fantastisk. Men om dagen, kører det sådan at hver gang hun begynder at blive træt, så er det op i mine arme. Glæder mig til at læse mere i morgen ;)
 10. Kaya blev scannet da hun var 14 dage gammel, pga sin bekymrede mor.. og hun gik fri, ikke noget galt med de små hofter. Pyyh lettelse :)
 11. Hov... Dobbelt op. Bare slet denne... Jeg kan ik lige hitte ud af det ;)
 12. Vi har virkelig fået baby herhjemme ;) Kaya kan ikke falde i søvn selv, hun falder KUN i søvn i mine arme, nogle gange fars.. men de er heller ikke altid gode nok. Når hun er faldet i søvn har jeg prøvet at ligge hende i liften, meget sjældent sover hun videre. Men oftest vågner hun efter to minutter og ligger så bare og kigger. Hun vågner ikke op og er ked af det.. Jeg har prøvet at ligge hende efter tyve minutter, efter ti minutter og efter to minutter.. ingen forskel. Slynger har vi prøvet nogle stykker af, strækvikle ku jeg ik hitte ud af, ringslynge blev hun rasende over ;) Lånt en manduca af en veninde, den fungerer. Men der kan hun jo ikke sidde altid?! Det er jo mere en bæresele. Barnevognen vil hun heller ikke sove i, uanset hvor længe vi triller. Hun bliver så ked af at ligge der :( Jeg tænker lidt, at sådan er det lige nu.. og hun har behov for nærheden og trygheden. Men ville nu gerne at hun ku sove bare lidt selv, vi har to store børn osse, og de mangler mig lidt kan jeg mærke. Er der noget jeg ikke har prøvet? Gode råd modtages med kyshånd ;)
 13. Vi har virkelig fået baby herhjemme ;) Kaya kan ikke falde i søvn selv, hun falder KUN i søvn i mine arme, nogle gange fars.. men de er heller ikke altid gode nok. Når hun er faldet i søvn har jeg prøvet at ligge hende i liften, meget sjældent sover hun videre. Men oftest vågner hun efter to minutter og ligger så bare og kigger. Hun vågner ikke op og er ked af det.. Jeg har prøvet at ligge hende efter tyve minutter, efter ti minutter og efter to minutter.. ingen forskel. Slynger har vi prøvet nogle stykker af, strækvikle ku jeg ik hitte ud af, ringslynge blev hun rasende over ;) Lånt en manduca af en veninde, den fungerer. Men der kan hun jo ikke sidde altid?! Det er jo mere en bæresele. Barnevognen vil hun heller ikke sove i, uanset hvor længe vi triller. Hun bliver så ked af at ligge der :( Jeg tænker lidt, at sådan er det lige nu.. og hun har behov for nærheden og trygheden. Men ville nu gerne at hun ku sove bare lidt selv, vi har to store børn osse, og de mangler mig lidt kan jeg mærke. Er der noget jeg ikke har prøvet? Gode råd modtages med kyshånd ;)
 14. Lige hjemkommet fra ferie, skynder mig herind og tjekker.... og hvad skuer mit øje... iiiihhhh, endelig har hun fundet vejen ud :) Så lykkedes det alligevel for os begge at gennemleve en skrækkelig angstpræget graviditet, og ende ud med en smuk lille prinsesse :wub :wub Stort tillykke... og jeg skamroser gerne et par babybilleder :7himmel Sender dig pb når vi lige har fået pakket ud og her er lidt overskud herhjemme :)