AnnikaF

Medlemmer
 • Content count

  1,959
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AnnikaF

 1. Eller halloumi (grillost) . Det spiser vi af og til i stedet for kød.
 2. Jeg har ikke så meget erfaring. Har været til et enkelt bryllup med børn inkl. parrets egne. Det synes jeg lidt var noget rod. Men de synes selv det var helt perfekt - børnene legede med fætre og kusiner og blev 'passet' af familie. Mht. pasning af babysitter. Kan Simons dp mor mon passe / pædagog(studerende) fra vuggestuen eller børnehaven, så det er lidt kendt og trygt.
 3. DR - jeg er ret glad for Ask :D
 4. Ellers kan man også gøre det ved at gøre sko - eller måske er det bare strømper - våde, og så på med dem og så stå med en føntørrer og tørre/varme dem et kvarters tid.
 5. Alle de fødselsdage! Tillykke
 6. Tillykke
 7. Tillykke
 8. Sneglehuset. Simpelthen det skønneste sted med super og ærlig vejledning. Hun har endda valgt ikke at ville sælge til os før jeg havde født og vi kunne prøve rigtigt - vi var ellers klar til at købe en masse. Det synes jeg er god kundeservice. Sneglehuset.com mener jeg hjemmesiden hedder.
 9. Billund svømmebad er også meget udemærket - der er også Wellness afdeling, hvor du kan tage en slapper mens B og V leger
 10. Jeg havde Je Porte Mon Bebe købt fra Sneglehuset, og var vældig glad for den. Sådan en http://www.sneglehuset.com/product/je-porte-mon-bebe-basic-1285/bare i en lidt anden farve.
 11. Ej nogle dejlige billeder! Er vild med billede af Maliva og mormor (?) - så meget kærlighed altså!
 12. Kæmpe tillykke! Lyder som en skøn dag, I har jer
 13. Neonate 6500d - og vi er virkelig glade for den :) Der kan som bonus kobles flere babyenheder på samme forældreenhed, hvis nu troldene sover hver sit sted, så I slipper for to forældreenhezer. Pixizoo har indtil 23.59 i aften 15% på alle babyalarmer med koden babyalarm15
 14. Waow! Tillykke med lillebror
 15. Krudtuglerne både går og især løber så fint nu - og vi elsker at være ude, så nu er det tid til gummistøvler. Vi købte først Pompom i str. 21, de passer perfekt - bortset fra, at de er en cm for lange. Desværre fås pompom ikke i str. 20. Så vi prøvede nogle korte Celavi i str. 20, de er både for lange og især for brede, synes jeg. Hvilket mærke mon jeg i stedet skal prøve? Anton reagerer ret dårligt på at være med ude at prøve, så det vil vi helst ikke. De passer deres str. 21 begyndersko fra Rap helt perfekt, og jeg måler deres fødder til 12,5 cm. Jeg fornemmer, at de ikke skal have særlig meget voksetillæg, så vil vi hellere skifte hurtigere end at de skovler rundt i gummistøvlerne.
 16. Vi købte duniduo uld her http://duniduo.dk/shop/duniduo-uld-5054-268p.htmltil 700 kr., den er med skønhedsfejl, men dem fandt jeg aldrig på nogen af vores. Vi brugte dem dog kun den første vinter, hvor drengene kunne dele en. Siden har vi brugt kugledyne og derfor solgt dem videre til 500 kr. stykket.
 17. Tak søde piger! Vi er lige kommet hjem fra ferie til en pakke fra spartoo med de nye Aigle gummistøvler - og de passer super godt og er gode med kun ca. 0,5 cm voksetillæg. Helt perfekt
 18. Oscar har dræn på begge ører - og det er sådan cirka umuligt at få ham til at have vandskyende vat i ørerne. Hvad gør I andre? Både i svømmehal/badeland og i badet derhjemme. Han får SÅ nemt MØB, hvis der kommer vand ind.
 19. Super! Tak for svar søde piger
 20. Vi har Cybex Sirona i den ene bil og Cybex Juno 2-fix i den anden. Begge er lækre og de kan godt sove i begge, men vi kører altid med Sirona'erne, når vi kører langt.
 21. Oscars farvoritfarve er lyserød - og Antons er gul, så her ville det være en vinder. Men ellers er der en del på Amazon.de fx http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00CL43LLI/ref=mp_s_a_1_1?qid=1431350680&sr=8-1&pi=AC_SX200_QL40&keywords=digitalkamera+kinder+disney&dpPl=1&dpID=51NIc-sWA9L&ref=plSrch
 22. Hvilket budget taler vi? Jeg har tvillingedrenge på 17 måneder, så kan da godt nævne et par farvoritter :)
 23. Min søster har Ergobaby 360 og er virkelig glad for den. Jeg har Beco Gemini og vil virkelig anbefale den. Og især vil jeg anbefale dig at tage baby med ud at prøve forskellige og få vejledning i rigtig brug. Sneglehuset i Bagsværd/Gladsaxe er virkelig godt!
 24. Tak for tips! Jeg har prøvet at bestille Aigle nu, så må vi se, når de kommer. Bundgaard fås desværre ikke i str. 19, som tvillingerne begge skal have, med de indermål Bundgaard har. Celavi var bare alt for stort ved deres ankler. De sjoskede rundt og var ved at vride om, så det duer ikke. Camillat, jeg har det som dig, fornemmer også, at de ikke må have mere end 0,5 cm voksetillæg. Det bliver simpelthen for stort. Nu venter vi så 5-7 hverdage, og ser hvad den rare postmand kommer med :)
 25. Aigle, dem må vi prøve - de er også ret flotte :) Men gad vide, hvordan man ved, om de har smalle fødder?