AnnikaF

Medlemmer
 • Content count

  1,959
 • Joined

 • Last visited

About AnnikaF

 • Rank
  VIP BK kompis
 • Birthday 01/08/1989

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Eller halloumi (grillost) . Det spiser vi af og til i stedet for kød.
 2. Jeg har ikke så meget erfaring. Har været til et enkelt bryllup med børn inkl. parrets egne. Det synes jeg lidt var noget rod. Men de synes selv det var helt perfekt - børnene legede med fætre og kusiner og blev 'passet' af familie. Mht. pasning af babysitter. Kan Simons dp mor mon passe / pædagog(studerende) fra vuggestuen eller børnehaven, så det er lidt kendt og trygt.
 3. DR - jeg er ret glad for Ask :D
 4. Ellers kan man også gøre det ved at gøre sko - eller måske er det bare strømper - våde, og så på med dem og så stå med en føntørrer og tørre/varme dem et kvarters tid.
 5. Alle de fødselsdage! Tillykke
 6. Tillykke
 7. Tillykke
 8. Sneglehuset. Simpelthen det skønneste sted med super og ærlig vejledning. Hun har endda valgt ikke at ville sælge til os før jeg havde født og vi kunne prøve rigtigt - vi var ellers klar til at købe en masse. Det synes jeg er god kundeservice. Sneglehuset.com mener jeg hjemmesiden hedder.
 9. Billund svømmebad er også meget udemærket - der er også Wellness afdeling, hvor du kan tage en slapper mens B og V leger
 10. Jeg havde Je Porte Mon Bebe købt fra Sneglehuset, og var vældig glad for den. Sådan en http://www.sneglehuset.com/product/je-porte-mon-bebe-basic-1285/bare i en lidt anden farve.
 11. Ej nogle dejlige billeder! Er vild med billede af Maliva og mormor (?) - så meget kærlighed altså!
 12. Kæmpe tillykke! Lyder som en skøn dag, I har jer
 13. Neonate 6500d - og vi er virkelig glade for den :) Der kan som bonus kobles flere babyenheder på samme forældreenhed, hvis nu troldene sover hver sit sted, så I slipper for to forældreenhezer. Pixizoo har indtil 23.59 i aften 15% på alle babyalarmer med koden babyalarm15
 14. Waow! Tillykke med lillebror
 15. Vi købte duniduo uld her http://duniduo.dk/shop/duniduo-uld-5054-268p.htmltil 700 kr., den er med skønhedsfejl, men dem fandt jeg aldrig på nogen af vores. Vi brugte dem dog kun den første vinter, hvor drengene kunne dele en. Siden har vi brugt kugledyne og derfor solgt dem videre til 500 kr. stykket.