janniethorup

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    1
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About janniethorup

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 06/02/1985

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Løgten, Århus, Danmark
  1. Vi har valgt vuggestue. Og har fået plads i samme integrerede institution, som storesøster er i børnehave i. Det er toplækkert. :) Min barsel slutter 22. april og jeg starter dermed på arbejde igen 23. april. Øglen skal starte d. 1. marts, da jeg oprindeligt troede jeg startede på arbejde 23. marts. Jeg overvejer at finde ud af, om jeg evt kan starte allerede 1. april og evt gemme de sidste 22 dage til et andet tidspunkt.
  2. Vi har talt om det, for jeg vil jo gerne ha en stor børneflok. Men min mand er ligenu under uddannelse og vi har virkelig ikke rå til nummer tre ligenu. Jeg vil gerne ha nummer tre inden eller omkring jeg blir 30..og hvis min mand får fast arbejde,sådan lige efter endt uddannelse, kan det måske godt lade sig gøre. Men nu må vi se. Der er 2 år og ni måneder imellem dem vi har idag og det synes jeg har været så perfekt.
  3. Ja nu står jeg her så igen...igang med rigtig mad til lillefisen. Mit spørgsmål går på hvornår baby skal ha flaske efter et måltid. Hvad gør I? Jeg giver grød om morgenen, som regel ved 6.30 tiden og derefter får hun en flaske - jeg tror faktisk ofte det først er omkring en times tid efter måltidet. Herefter sover hun 2-3 timer ca og får så noget mos eller øllebrød. Efter dette måltid går der nok også en time eller mere før hun får flasken. Hun blir igen puttet og sover så alt mellem en halv time og 2 timer. Om eftermiddagen får hun af og til noget frugt sammen med yoghurt naturel, men oftest er det kun flaske. Alt afhængig af hvor længe hun har sovet, kommer hun ud igen i en halv times tid, når hun vågner passer det med, at vi skal ha aftensmad og her spiser hun med og får oftest det samme som os andre. Herefter går der omtrent en time og så blir hun puslet, gjort klar til natten og kommer så op på værelset, får natflasken og blir puttet, hvorefter hun sover til næste morgen. Jeg er i tvivl om det er fint at vente så længe efter måltidet med at give flasken. Og om hun overhovedet skal ha den. Hvad gør I?
  4. Hej med Jer... Nu er det efterhånden ved at være ret tæt på - julen - iår er den kommet totalt bag på mig, jeg synes december kun lige er begyndt. Hvordan skal I fejre jul med baby? Hvordan tilrettelægger I, hvor skal I være og hvad med gaver? Jeg glæder mig iår til jul. Vi skal være hjemme for første gang og mine svigerforældre og min mands søskende og deres farmor skal være sammen med os denne aften. Jeg skal selv stå for al julemaden og er meget spændt på det hele. Vi har sagt, at vi spiser klokken 17...så tænker jeg, at vi er klar til at spise 17.30 hehe der er altid forsinkelser på sådan en dag. Vi har jo både en på 6 måneder og en på tre år, så vi skal igang i ordentlig tid, så alle kan nå at være med til både spisning og hygge. Og på den måde blir det heller ikke alt for sent med juletræsdans og gaver, så den store kommer i seng imens hun stadig er i live. ;) Men i vores familie starter julen allerede 23. december hvor min mands farmor har fødselsdag, så der samles alle hvert år og får eftermiddagskaffe, julekonfekt og kager og til sidst en nem aftensmad. Derfor har vi iår (med to små) valgt at "holde fri" d. 25. hvor vi blir hjemme, hygger og leger med de ny sager pigerne måtte ha fået i julegave. D. 26. skal vi så til julefrokost hos min mor og hendes kæreste, sammen med mine søskende. Og herefter har vi pause helt til d. 29. hvor vi skal til julefrokost hos mine svigerforældre sammen med deres venner..som har børn på vores alder. Så i år blir det bare en lækker lækker jul og jeg glæder mig til at være sammen emd min skønne familie og til lækker julemad og fine gaver. Og ferie. :)
  5. Her er kartoffel/gulerodsmos et hit og lasagne let blendet. Ellers er hirsegrød med bananmos på også noget der glider godt ned. Vi har ikke prøvet så meget endnu, da vi først er startet på fast mad nu her.
  6. Puha det er læææænge siden, jeg har skrevet herinde. Det skyldes mange ting, men primært har vi haft en rigtig hård start med Lilly. Hun har grædt rigtig meget, været super ked af det og sovet meget meget lidt. Det har taget rigtig hårdt på os allesammen, især har det været hårdt for storesøster, som har været sat meget tilside i den periode, selvom vi selvfølgelig har forsøgt ikke gøre dette. Nå men nu er vi ved at være på rette spor - endelig - det tog så også kun lige 5 måneder. Efter en virkelig virkelig hård dag, hvor hun skreg hele dagen, besluttede vi,at det var tid til at tage til kiropraktor, så jeg fik en tid allerede dagen efter og det hjalp efter første behandling. Vi var afsted ialt tre gange og jeg er så lykkelig for, at vi gjorde det. Før sov hun maks tyve minutter tre gange om dagen, nætterne var et helvede og hun var ked af det hele tiden. Efter behandlingerne sover hun nu ca 2.5 time om formiddagen, 2.5 timer først på eftermiddagen og ca en halv time sidst på eftermiddagen og så blir hun puttet ved 19tiden og sover til klokken 6. Derudover er hun blevet glad og er blevet så dygtig motorisk og hun trives virkelig bare. Vi er først startet på fast føde nu her, fordi det har været så svært at finde tid, hvor hun var ordentligt frisk til det. Men jeg synes overordnet at det går godt..vi startede i mandags og hun spiser ca tre gange om dagen. Det svinger hvad det er, men vi har været omkring Havregrød Øllebrød Ris Pasta/lasagne kartoffel og gulerodsmos avokado, agurk, banan, æble og pære blødt rugbrød uden kerner Hirsegrød og risgrød Nu er der ro på det hele og alle har mere overskud og tid til alt muligt, så nu glæder vi os til jul og til at være sammen i ro og mag. Og på en helt ny måde.
  7. Spiloppen er skrevet op til vuggestue i samme integrerede institution som hendes storesøster går i. Jeg er klart mest til vuggestue og kan få helt ondt i maven over,at vi måske ender med en dp plads, jeg kan slet ikke overskue det. En garantiplads i Århus Kommune er nemlig alle pasningsmuligheder. I vuggestuen er der uddannet og kompetent personale, man får sprogscreening,status-og udviklingssamtaler og barnet kommer til at omgåes børn i flere forskellige aldre. Der er mere personale, så hvis man ikke har kemi med den ene, er der nok en anden man svinger bedre med. Og hvis en personale er syg eller har ferie, er der stadig en masse andre voksne, som barnet ser dagligt og er vant til og trygt ved. Jeg har intet imod dagplejere, min mor er det og har været det igennem tolv år og min svigermor har også tidligere arbejdet som dagplejer i mange år. Jeg synes bare ikke en dagplejer, kan tilbyde mit barn og dets forældre det, som vi kan få i en vuggestue. Der er klart mere styr på alt omkring børns udvikling, både fysisk, mentalt og socialt hos det uddannede personale i en vuggestue end der er hos end dagplejer vis eneste erfaring måske kommer fra egne børn. Det er ingen kritik af dagplejere, blot min mening og overbevisning (som nok også affødes lidt af, at jeg selv er pædagog)
  8. Vi har barnedåb d. 19. august. Vi skal være i forsamlingshus og bestiller maden udefra..fra kokken og komfruen tror jeg. Drikkevarer henter vi i tyskland. vi har lige fået svar fra alle gæster og vi blir 25 ialt, inklusive børn og os selv.
  9. Nå, jeg er lidt sent ude her. :blush Som overskriften lyder, har endnu en fødsel fundet sted. Jeg fødte i mandags d. 4. juni en meget smuk lille pige ved kejsersnit på Randers sygehus. Hun er noget af det dejligste jeg nogensinde har set og er blevet taget så godt imod i vores lille familie. Storesøster Olivia er meget meget stolt af og glad for sin ny lillesøster. Jeg skulle ha planlagt kejsersnit og det gik rigtig fint, men efterfølgende var der nogle komplikationer med mig og jeg var derfor på opvågningen temmelig længe til observation. Det var en hård omgang. Jeg skriver lige en ordentlig fb senere...jeg gider ikke bruge min tid ved computeren, når jeg har min skønne mand hjemme på barsel. :biglove Nå, men jeg ville lige komme med en opdatering. Alt er fint og vi er hjemme alle fire og vi nyder det virkelig meget. Eller jeg gør ihvertfald..jeg tror også de andre gør. Tillykke til Jer der har født og held og lykke til Jer der går og venter..jeg sender masser af vestøv (jeg fik jo ikke brug for mit) afsted til Jer. Jannie - som nu er mor til to meget smukke piger
  10. Stort tillykke med din prins. Er glad for at høre, at det gik godt og at I har det godt.
  11. I min første graviditet mærkede jeg slet intet til plukkeveer, det har jeg til gengæld gjort denne gang. Omkring uge 27 begyndte de at komme ofte... men det aftog lidt igen. Nu har jeg dem så igen, hvor jeg tydeligt mærker, at maven bliver hård og øm. Jeg har mange om natten. Især hvis jeg er klodset op med puder.
  12. Tillykke med Jeres smukke lille prinsesse, hun ser helt fantastisk dejlig ud. Sikke noget, at du har haft sådan en oplevelse, men jeg håber, at du kommer dig hurtigt, så I kan komme hjem og nyde det. Jannie
  13. Jeg har netop idag pakket babytasken..jeg synes også der er rigeligt med tid til, men det er nok rart nok, at den er klar hvis der sker noget uventet. Sidste gavnede vi af, at jeg havde pakket på forhånd, da måtte min mand nemlig tilbage efter samtlige tasker. Godt jeg havde en seddel med oversigt hvad der var i og hvad der manglede (og hvor han kunne finde de ting der manglede hehe) Som I andre synes jeg også det er svært at pakke tasken til mig selv. Jeg havde egentlig bare regnet med at smide nogle lange toppe, leggins og lange skjorter i tasken, så den var klar, men med det her vejr, skal jeg ikke gå rundt med så meget tøj da. Og de kjoler der er mest behagelige, er dem jeg bruger nu, så jeg venter lidt med min egen taske. Min mands taske, må han selv sørge for, det gider jeg ikke trække ned over hovedet på ham.
  14. Jeg talte med en derude på et tidspunkt og hun grinede af mig, da jeg spurgte om vi selv skulle ha bleer og den slags med. Og nogle veninder (og nu også du) siger, at det skal vi selv ha med. Det er jo lige til at blive forvirret over. <_< Men tak for listen ihvertfald, den skriver jeg lige ned. Hvad nu hvis man ikke skal amme, men har valgt flaskeløsningen? Man skal vel så også selv ha flasker og MME med, vil I ikke tro det?
  15. Jeg ville lige høre Jer piger, om der er nogen der skal til Randers? Det skal jeg og jeg synes jeg mangler en masse informationer. Specielt om hvad man skal have med og den slags. Er der nogle af jer der ligger inde med eller ved hvor man kan finde den slags informationer?