tille

Medlemmer
 • Content count

  1,572
 • Joined

 • Last visited

About tille

 • Rank
  BK bestis
 • Birthday 09/19/1986

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,788 profile views
 1. :ditto eller måske missionærer på en eller anden måde :)
 2. Albert har fået lov til at vælge en batman softshell jakke fra hogm, til børnehave brug. For så kan jeg nemlig få lov at vælge en "pænere" (i moderens øjne) til pæn brug ;)
 3. Hvis du ikke har andet kan du måske hælde det op i snapseglas og sætte film over, det har vi gjort i nødstilfælde :)
 4. Vi giver halv dosis morgen og halv dosis aften, da vi ellers oplevede at det ikke havde optimal virkning hele døgnet :) Mange giver det til nat, da de oplever at symptomerne er værst der :) Jeg ville nok drøfte det med lægen :) Edit: så lige at du havde fået svar :) her gik der dog en lille uge inden vi så en effekt af medicinen
 5. Den vi har må bruges fra 15 kg :)
 6. 1000 tak:)Jeg har godt set begivenheden, men har desværre ikke overskuddet, til at skulle mødes med så mange fremmede mennesker lige pt.
 7. Mange tak for dit lange svar :)Jeg må prøve at gå lidt videre, det er jo en kæmpe videnskab :)
 8. Fedt :yayHvilke har du købt? Ved du meget om fast vikler, str, gsm, kvalitet osv? Jeg elsker og vikle Lea, og hun har så meget brug for trygheden og skærmningen. Hun er ved at være lidt tung og bære i strækviklen, men en lillesmule for kort til den meitai jeg har, så jeg tænker at en fastvikle er løsningen. Men jeg kommer ikke rigtig videre fordi jeg syntes at det er en kæmpe jungle at finde ud af, så jeg giver lidt op på forhånd. C har sagt at jeg må bruge de penge på en som der er brug for (inden for rimeligheden grænser) han vil hellere have at den er god og jeg får den brugt, end jeg køber for billigt :)
 9. Det er aroma, de har bla. fået en kafferister (aner ikke hvad sådan en hedder) på biblioteket, og rister selv alt deres kaffe. C der er kaffe nørd elsker at prioterer at gå derind og købe en pose :)Hvis du går ind og spørger, ved de en masse om det, og de kværner det meget gerne for dig:)
 10. :ditto
 11. Skriv en pb med hvad du mangler, så kan jeg kigge Alberts igennem:)
 12. Ved ikke om Bilka har så små str. Sidst jeg kiggede i Herning havde de kun fra str 86/1 år og op ;)
 13. Snyyyyyd jeg vil også gramse :p
 14. Det er de også, jeg købte 5 stk for 150 kr til mp lagersalg, så kan jeg pludselig være med i forhold til prisen, men det kan du jo ikke bruge til så meget ligenu ;)
 15. Vi har nogen fra mp strømper :)