Mor-til-tøser

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Mor-til-tøser

  • Status
    Nyt medlem

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.stjerneleg.dk

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Vi holder lidt forskudt ferie. Jeg er privat dagplejer, så jeg kan ikke holde så meget ferie. Mine store piger har fire ugers ferie, min mand og den lille har fri de tre af ugerne og jeg har fri de to sidste uger. Vi skal slappe af i haven, og manden skal arbejde lidt på huset. Vi skal nemlig have solceller på taget. Den sidste uge tager vi i sommerhus i Blåvand. Det er mine forældres hus som vi låner hvert år. Det elsker vi. God sommer til alle.
  2. De autostole som kun går fra 9-18kg er typisk meget sikre, end dem som går helt op til 36kg. Simpelthen fordi der er så stor forskel på hvordan de skal laves, så de ikke kan laves optimale til en på 9kg og en på 36kg. Jeg vil klart anbefale Kiddy Infinity Pro. Den er testen som nr 1, endda bedre end dem med isofix. De kan kun købes i bilka.
  3. På trendsales er der en annonce, hvor folk skriver hvor der er bobles på tilbud. Det er de dog sjældent :boo Men vi er vilde med den, og børnene bruger dem til alt muligt, især dem på 7 år. Vi har haft krokodillen, har dog lige solgt den, og to elefanter. Jeg har købt en orm, kylling, stor fisk og to ugler til dem, som de skal have i fødselsdagsgave (alle enten udstillingsmodeller eller brugte) :sandie
  4. Åhhh hvor jeg kender det. Vores ene datter fik briller lige da hun fyldte tre år. Hun er målt til +6 og +8. Hun ville hellere ikke have dem på særlig lang tid af gangen i starten. Hun følte jo ikke at hun havde brug for dem, så hvorfor gå med dem??? Vi har aldrig tvunget hende til at gå med dem,hvis hun virkelig ikke ville, men opfordret hende til det og også sagt at det skal hun altså. I dag, snart 5 år efter er hun så afhængig af dem, at hun har dem på altid. Men vi har fundet hendes briller de mest mærkelige steder; på gulvet i børnehaven, i sofaen, bag et skrivebord i børnehaven. Så små børn passer jo ikke så godt på tingene. Du skal nok bare give det noget tid, og opfordre ham til at gå med dem så meget som muligt. Så skal det nok komme med tiden.
  5. Uhhhh Det ville jeg gerne vinde, så er der jo lidt til julen :loveshower
  6. Hej Jeg er helt ny også, altså som i HEEEELT ny. Så nu prøver jeg lige at skrive et indlæg til dig. Så må vi se om det virker Jeg har forresten tre piger i alderen 2-7 år :7himmel