Mettemor

Medlemmer
 • Content count

  1,601
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Mettemor

 • Rank
  Mor til 3

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Vi har en Michlas, det er der heller ikke mange der hedder. :)
 2. Det er også det jeg tænker. At det ikke er en indkomst, men et lån. Men vil jo bare ikke gerne, få fingrene i maskinen, ved at have kort det forkert. Står su lånet på ens årsopgørelse?
 3. Hej piger Håber at nogen kan hjælpe mig. Jeg skal starte med at læse til Januar. Jeg får su og su lån. Vi vil så søge om fripladstilskud. Men skal su lånet med som indkomst? For det er alligevel stor forskel i, hvor mange procent vi kan få i tilskud, om det kun er min su, eller om su lån også skal tælles med. Jeg ved godt at min mands indkomst også skal regnes med. :)
 4. Mange tak for jeres svar. :) Jeg vil gerne starte på VUC og tage 4 fag, så jeg kan søge ind på pæd seminariet. Det er vel ik at søge andet arbejde?
 5. Jeg har ikke hørt fra FOA endnu, men tænker at man vel altid kan sige op?? Jeg vil gerne videre uddanne mig, derfor vil jeg sige op. Jeg vil dog nok være sygemeldt året ud. Men skal sige op her sidst i November. Nogen der ved det helt sikkert? Hvad gør man ellers? Rask melder sig, og så sygemelder sig igen?
 6. Hej piger Er der nogen der kan hjælpe mig? Jeg er ansat som dagplejer hos kommunen, men er pt. sygemeldt. Kan/må jeg sige op, mens jeg er sygemeldt?
 7. Jeg tror desværre ikke jeg kan. Jeg ar også de 2 store drenge, da far skal ud og fulde sig!! ;)
 8. Jeg tror også jeg kan. Det kommer an på hvordan jeg har det.
 9. Jeg spiser altid GERNE din mad ;) og ja du er rigtig, rigtig sød! :)
 10. Ja det er sgu egentligt utroligt, når det nu er dig Majken!! ;) ;) Eij pjat, det er da rigtig fedt. :)
 11. Wooow Miss-Mathilde du er jo gravid??!!! :) Det er jo snart du har termin, har vidst fulgt for lidt med herinde!! Kæmpe tillykke. :) Nåh men jeg er da også klar på at mødes, selvom jeg ikke er så aktiv herinde mere.
 12. Jeg har forsøgt at skrive til dem idag, via deres hjemmeside. Der er ingen mailadresse, men sådan en send besked til os. Fik så tilbage, at de ikke kunne læse min mail. Flot!!
 13. Aaarrgghh der skal sgu bare komme penge på torsdag! Bliver noget nervøs nu. Får man en eller anden bekræftelse? Eller en "lønseddel"?
 14. Hej piger Jeg er gået fra løn, til barselsdagpenge. Har indsendt blanketten til udbetaling Danmark. Men mit spørgsmål er, hvornår bliver de udbetalt? Er det den sidste torsdag i måneden, eller den sidste bankdag i måneden? Håber de behandler det ret hurtigt, for der stod sedlen, at jeg skulle indsende inden d 27 maj! Men altså skulle gerne have penge for April også! :)
 15. Prik, prik, prik, prik, prik, prik, prik!!!! :prik :lolhit Forstår du et vink med en vognstang??!! ;) :rolleyes :D