Nanna

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    62
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Nanna

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/26/1982

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  • Lokation
    Aalsmeer Holland
  • Interesser
    Mor på fuldtid, mit yndlingsjob, selvom der også er et 50 timers job ved siden af som afdelingsleder, frisk, energisk, speedsnakkende, kreativ, rødhåret drage der elsker et lækkert glas vin, en god bog eller en stor Lattee...
  1. Sikke en skønt positivt og taknemmeligt indlæg, det smitter og tusind tak for det! :loveshower
  2. Waauw virkelig godt gået, og er sikker på at det nok skal lykkes dig! :gp :goodluck :gp :goodluck
  3. ejj de der perleskåle er altså bare for fede!! Sikke en kreativ sjæl du er!
  4. Waauuw hvor er den fin :loveshower
  5. Tusind tak for de søde ord, jeg elsker at strikke så for mig er det jo kun dejlgit at andre også synes om mine ting. Vesten er som sådan ikke svær, for det er ret og vrang og så ind og udtagninger men måske ikke det nemmeste at starte med da der også skal samles masker op og strikkes knaphuller. Ved dog der er en på BX der har strikekt den som noget af det første og hun tog det stykke for stykke og med god hjælp fra krea-forum og Youtube... Opskriften jeg har brug er denne her opskriftog hvis du får mod på at gå igang så tag en pind af gangen og ellers så spørg så skal jeg gerne hjælpe.
  6. Navn Nanna alder 28, men i marts 29 år hvor i landet man bor Jeg er fra det midtjydske men er nu bosat i Holland Børn Er mor til Emma på 9 år og Oliver på 7 år ønsker man børn/flere børn Ja kunne rigtigt godt tænke mig en efternøler Hvorfor ens brugernavn det er mit navn Ud over det kan jeg da fortælle lidt om at jeg er meget kreativ, elsker at sy, strikke og lave kager og alt muligt andet elsker jeg at sidde med. Arbejder som daglig leder af et gartneri hernede i det hollandske og hjælper min kæreste i hans restaurant når tiden er der til det.
  7. Her er min dejlige giraf :loveshower
  8. Jamen jeg bor skam lige udenfor Amsterdam i en lille by der hedder Aalsmeer... Boede første gang hernede fra 1996 til 2002 og nu er jeg så tilbage igen siden sommeren 2010. Hvor var du henne hernede??
  9. Tusind tak for de søde ord om mine kreative sysler, der er flere på vej...
  10. Min chef har haft mange lange samtaler med ham mand til mand og også hvor jeg har været med, han kan bare ikke se at han gør noget galt, da han virkelig tror på at hans holdninger er rigtige og at kvinder ikke hører hjemme i denne branche. Det er en almen holdning i denne branche at kvinder højst kan gøre sig gældende her i denne branche som receptionist eller sekretær, det er en kamp jeg allerede havde da jeg blev uddannet men dengang var det endnu mere udbredt end det er nu, så vi er da kommet videre men ikke langt nok endnu desværre. Men ja endnu en snak er nok bare nødvendigt, og så må jeg slå hårdt i bordet overfor min chef at det skal løses nu! For ja jeg kan godt mærke at jeg er mere springfarlig nu end bare for en måned siden.
  11. Nu har jeg lige brug for lidt sparing og tanker fra jer herinde... Sagen er den at jeg siden 1 september 2010 har siddet i en helt fantastisk spændende stilling som daglig leder kontoret i et dansk gartneri hernede i Holland. Vi er et lille firma med 4 medarbejder på kontoret og 3 fastansatte i gartneriet. Min chef arbejder 1 uge i DK og 1 uge i NL, og når han ikke er på kontoret er jeg den ansvarlige. Det var lige en smule baggrundsviden, måske skal det også lige siges at jeg er uddannet exportsælger med speciale i potteplanter tilbage i 2001 og har hele tiden haft en vis tilknytning til denne verden siden da. Plus jeg har en del efteruddannelse i både projektledelse samt kommunikation. Der hvor jeg har brug for lidt tanker og sparing fra jer tøser er at jeg har en kollega, som var været i denne branche de sidste 25 år og som bare ikke vil acceptere at jeg som ung kvinde kommer ind og sidder i den her stilling. Han er meget mandchauvinistisk og kommer med rigtigt mange lede bemærkninger om at kvinder høre til derhjemme ved børnene og kødgryderne og han nægter kategorisk at passe sig ind under de "regler" der er opsat. Et eksempel kan være følgende: Vi er startet ud med at sælge Gloxinia (en potteplante) her fra uge 5 igen og der har jeg en daghandelsliste som jeg ringer til hver morgen for at fortælle hvad antallene er og hvad dagsprisen er, dette er noget jeg har indført for at få føling med vores kunder og for at lære dem at kende, og det er gjort i samråd med min chef. Nu er han så begyndt på at ringe til dem inden jeg møder ind, og når jeg så spørger hvorfor han gør det, er svaret at jeg er bedre som receptionist/sekretær end sælger. Og sådan er det hele dagen igennem. Jeg har haft mange snakke med min chef om dette problem og vi har prøvet forskellige ting for at ændre situationen men det er som om jeg bare er sat i bås af denne kollega og han vil bare ikke ændre sig/det. Hvad ville i gøre?? Har i nogle tanker om hvad man kan gøre, eller skal man bare acceptere tingenes tilstand og lade det gå ind af det ene øre og ud af det andet?? Puha det blev en lang smøre og respekt for dem der kommer igennem denne her men jeg håber at i har nogle ideer eller indspark...
  12. .o0 mor er ikke sur, mor er skuffet 0o. .o0 ja ja det er fint nok at jeg skal blive på kontoret når de andre tager på spændende messe 0o. .o0 men okay så hygger jeg mig da bare her med stearinlys og varm kaffe og BK 0o.
  13. Ejj hvor er den altså bare fin!! :loveshower :loveshower
  14. Jeg laver tit Karrykål og det er altså bare god vintermad: Karrykål – en vinterret med nosser! Jeg har denne gang brugt kalvekød – en kalvesteg på ca. 1.5 kg. der er skåret i mundrette stykker – der derefter er svitset af i olie med en pk. bacon i tern, nogle fed hvidløg og en skefuld karry. Har tilsat et par groft skårne løg & gulerødder + porretop + hele peberkorn. Derefter fyldes der vand på indtil det dækker, og så simrer det ellers indtil kødet er næsten mørt – Ca. 1-1½ time! Når kødet er mørt, fjernes løg/gulerødder/porretop, der kasseres – kødet kommes i en skål og suppen sies over i en anden skål. Imens kødet har simret, har du skåret et par løg i strimler og grovhakket en 4-5 fed hvidløg. Svits ved go’ varme, sammen med et par skefulde karry og en teskefuld sukker – når det tager farve, tilsættes den snittede hvidkål under omrøring – Det vendes rundt indtil kålen også har tage farve, fra varmen og karry’en. Du har, naturligvis, også skåret nogle kartofler, gulerødder & porrer i mundrette stykker, som du nu tilsætter, sammen med en go’ håndfuld grønne linser. Vend det hele rundt et par gange og tilsæt så suppen - Spæd eventuelt efter med vand, så det knapt dækker. Læg et låg på, og kog indtil kål og de øvrige grønsager er møre – Rør rundt en gang imellem så det ikke brænde på! Smag til med salt, peber & karry, indtil smagen passer til dine smagsløg! Overstående opskrift bruger jeg når jeg i weekenden har masser af tid, og når det skal gå lidt hurtigere bruger jeg denne opskrift: Karrykål fedtfattig og billig mad. Mængde/antal pers: 6 pers. Ingredienser: 1 stort hvidkåls hoved 1 Kg. gulerødder ½ Kg. oksefars 1 Spsk. karry Lidt fedtstof til stegning af kødet Ca. 1-2 dl vand. Evt. Salt og Peber Fremgangsmå:de: Start med at skære hvikålen i små stykker. Skræl og riv eller snit gulerødderne. Smelt fedtstoffet, tilføj karryen.(ønskes stærkere smag må man prøve sig frem) Brun farsen og tillsæt hvidkålen og gulerødderne. Steg videre et par min. hvorefter vandet hældes ved og retten koges færdig, Ca. 30- 45 min. alt efter hvor sprød man ønsker kålen. Tilsæt evt. mere vand under kogningen. Smag til med salt og peber.