Trine Kristensen

Medlemmer
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

About Trine Kristensen

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 09/24/1984

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Midtjylland
 • Interesser
  Min familie og kreative projekter. Dog syntes jeg det meste af min tid går med arbjede, vasketøj og at stene foran TV og PC :)
 1. Prøv at tjek gummistøvler lavet af Neopren. De er ligeså varme som termostøvler, men meget mere lette og smidig. De bedste støvler vi har haft.
 2. Jeg var lige ved tandlæge i tirsdags, da jeg troede jeg havde fået en tandbyld. Det viste sig så i stedet at være Herpes/forkølelsessår. Tandlægen sagde at det var en virus, så det var ikke noget medicin der kunne hjælpe. Dog skulle jeg komme efter en uge, hvis det ikke blev bedre, for så kunne det tyde på at der var infektion i såret, og så kan man få pencillin. Derudover bad hun mig gå på apoteket og spørge om de havde noget jeg kunne skylle munden med, som hjælper på Herpes. Det havde de så ikke- de har kun salve til behandling af alm. sår uden på læben. Mit begyndte i lørdags, og er så småt bedre, men bestemt ikke væk.
 3. Jeg kan starte ud. Har PCO og havde masser af bøvl med amning. De første 5 dage ammede jeg 24/7 og stadig skreg barnet efter mælk. Han suttede fint, men der var bare ikke mælk nok/eller næring nok. Derfor besluttede SP at han efter 30 min amning skulle have en flaske. Så sådan kørte det her indtil han var 5 mdr. og jeg droppede amningen og kun gav flaske.
 4. Måske en Suzuki SWIFT. Den har god plads, og er billig i drift.
 5. Der anbefales at undlade barbering. Hvis du skal syes, har de brug for at se hvor der vokser hår, så de ikke får "drejet" huden forkert.
 6. Enig- et år er alt for lang tid. Du skal bestille en tid direkte ved en ørelæge, som kan lave en ny Høreprøve og visitere jer videre, hvis de finder det nødvendigt.
 7. Vi kører Berlingo- og har en emmaljunga Big Star suprême. Den stilles bare direkte ind, uden at skulle klappes sammen eller noget. Fantastisk.
 8. Syntes at mindes jeg så nogen i Netto, sidste gang jeg var der forbi.
 9. Her har vi samme problem med en knægt på 8 mdr. Men fik det gode råd at ligge dynen på tværs af ham, så den kun dækker fra halsen og ned til knæene.(vi bruger en dobbelt dyne, der er foldet på langs, så den kommet godt ned om ham i siderne.) Så kan han ikke komme til at sparke den af, og holder samtidig kroppen varm. Så her sover han med langærmet body, strømpebukser og et par varme strømper (til de små fødder der jo stikker ud under dynen). Vi har 19 grader i soveværelset.
 10. Jeg kan godt mindes at have læst lidt om det du nævner. Har prøvet at kigge alle mine bøger igennem, men har ikke kunne finde den del der specifikt handler om gryn, flager mm. Men har lige sakset nedenstående- og tænker at det kan være noget ala det samme der er "problemet" med gryn. Sundhedsstyrelsen: Kravene til børnemad er fastsat i en bekendtgørelse, som er baseret på et EU-direktiv. Det giver mulighed for også i Danmark at sælge forskellige industrielt frem- stillede børnemadsprodukter, som man kan finde i andre europæiske lande, fx kiks og desserter. Kravene til disse produkter er så milde, at de fx kan have samme indhold som andre kiks og desserter. Der er derfor ingen garanti for, at disse børnemadsprodukter er mere egnede til at indgå i børns mad end tilsvarende almindelige produkter. Bogen BLW af Gill Rapley (Se markeringen på billedet)
 11. I Sverige har man faktisk den opfattelse at det er mindre distraherede med barnet på forsædet. 1. Man kan se barnet ud af øjenkrogen, og har derfor ikke tankerne på hvad der sker på bagsædet. 2. Barnet er mere roligt når det sidder foran hvor det er tæt på forældrene. Om det så altid holde stik skal jeg ikke gære mig klog på. Derimod er det en kendsgerning af førersædet og det forreste passagersæde er bygget med meget større fokus på sikkerhed i de nyere biler, end bagsædet er. Fx. er instrumentbrættet designet til at beskytte passager ved frontal sammenstød, og sidedørene er bedre rustet til en sidekollision. Derfor benyttet man forsædet til børnene i Sverige, meget mere end vi gør i Danmark. Så en fremadrettet stol, placeret på forsædet, men sædet helt skubbet tilbage, og deaktiveret airbag, er efter min opfattelse, ligeså sikker om ikke mere, end en på bagsædet.
 12. Åhh jo- så hader han forresten nok allermest når jeg laver udførlige arbejdslister over hvad han skal orden i weekenden :/
 13. - At jeg har for meget krudt i røven, til at sidde og se TV sammen med ham en hel aften. - At jeg altid gør rent. - At jeg ikke gider kysse farvel når han skal på arbejde kl. 3.00 om natten. - At jeg er en bedre chauffør end ham ;)
 14. Enig med Susanne- arbejder for at kunne leve. Kan ikke komme i tanke om noget som helst arbejde jeg syntes er spændende, at møde på HVER dag i så mange år. Er selvstændig nu og efter 2 år og en baby begynder det at hive i mig for at få mere tid hjemme med familien. Har ellers altid arbejdet meget (underligt nok, når jeg nu ikke gider) og levet ret luksuriøst. Men overvejer nu at smide både luksus og virksomhed væk, i bytte med et 20 timers job som ansat, så jeg kan være mere hjemme.
 15. Jeg er lige startet op på Metformin igen, her 5 måneder efter fødsel. Vil gerne spise efter min PCO, da det virker rigtig godt for mig, men uden metforminen, kan jeg hverken styre min sukkertrang eller spise mig mæt. Så selvom jeg hader den, for mig obligatoriske diarré, som Metformin giver- har jeg valgt at starte igen.