Cand.mor

Medlemmer
 • Content count

  1,445
 • Joined

 • Last visited

About Cand.mor

 • Rank
  BK bestis

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Min erfaring er, at de er sindssygt ringe. De normale, som måler fra 25, var også hurtigere positiv her. Jeg håber, at du snart ser fede streger
 2. Åh nej, det er jeg ked af at læse Undskyld til ts, at jeg lige crasher din tråd
 3. Så længe hun er spæd (under 6 mdr.) og det ikke er mere end nogle timer, det drejer sig om, så vil jeg hyre en barnepige, der kommer og passer i den rutine og i de omgivelser, lillepigen er vant til. Mht. amningen ville jeg bare pumpe ud, dog velvidende at det kan spolere den resterende amning. Det er nemmere at få mælk ud fra en sutteflaske end af et bryst, så hun kan risikere at nægte brystet efter et stykke tid.
 4. Jeg tror ikke, at den slår ud på noget bestemtMon ikke det bare er væsken? Prøv da at stikke den under vandhanen
 5. Skide godt, at din hjerne kan formulere det Testene er formentlig lavet til at gå helt amok i farven, når LH når et vist niveau, uanset mængde og koncentration. Jeg tvivler fx på, at koncentrationen og mængden af urin har en betydning, når LH når et vist niveau, og dermed viser negativ, hvor den skulle have været positiv.
 6. Haha ja, teststregen, selvfølgelig Jeg er ikke helt sikker på, hvad du egentlig spørger om, tror jeg, men det er korrekt, at det er fordi, at LH stiger markant for en kort periode.
 7. Af egen erfaring er der ingen tvivl, når den er positiv, uanset mængde og hvor længe jeg har holdt mig, så mit bedste svar er, at ægløsningsteste ikke kan tolkes på, enten er den positiv eller også er den negativ. Men jeg kan også læse herinde, at der er mange, som aldrig får de der blændende positive teste, som gør, at jeg personligt ikke er i tvivl, så jeg forstår godt, at det kan være forvirrende. Det, der får kontrolstregen til at slå ud, er en markant forøgelse af LH-hormonet, som sender besked til ægget om at løsne sig.
 8. Præcis 28 dage efter sidste ammetår (14 måneder efter fødsel)
 9. Jeg har ingen erfaringer at trække på, men vil ikke forlade dig uden at sende en krammerOg så går jeg ud fra, at de kun lægger æg op, som de mener, har en chance for at blive til en baby, så jeg krydser mine fingre for jeres lille æg
 10. Hvor er det fedt, at du har fået ham med på Niels Jeg gad også godt vide, hvad det er for et (efter)navn, I har i tankerne Ellers tænker jeg: Niels Emil Niels Vilhelm Niels Gustav Niels Hugo Niels Egon Niels August Niels Peter Niels Elmer Niels Nohr Niels Otto I øvrigt synes jeg, at hvis det bliver en pige, skal hun hedde Nielsine som første eller andet navn. Det er da så fint
 11. Tak for svar! Vi brugte den kun meget lidt første gang, men jeg tror, den bliver god denne gang, især til og fra børnehave.
 12. Hvordan skal en nyfødts fødder og ben placeres i en strækvikle? Frøposition eller benene ud, som ved større babyer?
 13. Jo, så lyder det da til, at den sidder, hvor den skal Ligamentsmerter kan optræde meget forskelligt. Jeg har ikke mærket meget til dem i mine graviditeter, men når jeg har, har det været som stik og jag, sidestiklignende, som du beskriver.
 14. Det lyder som ligamenterne. Alting giver sig i underlivet. Helt normalt og ufarligt Du er blevet scannet, ikke? Så du ved, at graviditeten sidder i livmoderen?