babyboy

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    305
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af babyboy

  1. Jah .. min søn blir 9 måneder imorgen, og han har det sidste stykke tid været lidt ligeglad med sin flaske på nær når han sku i seng, men her igår og idag, har han kastet voldsomt op efter at ha fået sin flaske.. så jeg ringede til én sundhedsplejerske der sagde at så var det nok tid til at slutte med flasken, hvis han nu ellers spiser andet.. og det gør han.. alt hvad mor og far spiser, vil han også ha.. Nåh men, er lidt spændt på om han kan undvære den ene flaske.. men selvfølgelig, ska han da ikke ha den når han kaster op af det.. Er der nogle af jer der har prøvet det?
  2. Oliver er i legestuen for første gang alene idag.. :).. Hvornår mon de ringer, og beder mig hente ham..
  3. Jeg holder i ét år.. og min søn startede i dagpleje da han var 7 måneder, men han blev syg og lidt forskelligt.. så det er først her én måned senere han er blevet kørt ordentligt ind i dagplejen.. så er glad for at ha barsel imens, så tiden var der til det..
  4. Han har haft fået men det gav ham hård mave.. men vi ska til at prøve igen, nu hvor der er styr på den igen.. han elsker sødmælk..
  5. Min søn er 9 måneder på søndag og han har, hvert fald den sidste måned eller halvanden kun fået 300ml mme i døgnet.. han vil simpelthen ik ha det.. kun én lille flaske inden han blir puttet i seng, ellers er det umuligt at få i ham..
  6. Hejsa tøser .. Vil meget gerne sydpå til sommer, men ved ik om min søn er for lille til det.. der vil han være én 14-15 måneder? Hvad syns i? Hvornår er alderen passende til det?
  7. Jeg har én med fast fyld fra babysam.. den er jeg glad for..
  8. Jamen vil da også være én del af dette :-) Jeg hedder Malene og harblir snart 24, bor sammen med min kæreste i hus med vores dyr, vi har været sammen i snart tre år, og har lille oliver på snart ni måneder..
  9. Årh hvor sødt :).. Bare Oliver også snart ville kravle..
  10. Hjælp .. vores søn er 7 måneder og blir svøbt i dyne eller dynebetræk når han ska sove, så han ligger pakket ind og tæt .. det har vi måtte gøre siden han var tre uger gammel ... MEN nu orker vi det snart ik mere. Det er ik sjovt at sku gøre sådan, og holde ham godt fast hvis han blir rigtig sur .. hvad ska vi gøre? Ville ønske vi ku ligge ham i sengen, og sige godnat og han så lagde sig til at sove.. Nogle der har gode råd og ideer?
  11. Det gjorde jeg også være:/ .. Jo tak :)
  12. Go bedring :) .. Min søn er også forkølet og hoster meget, ville også være sikker og tog til lægen med ham .. men der var ik noget :) .. Udover at det lille pus så fik mellemørebetændelse et par dage efter .. vær obs på det :) ..
  13. Hejsa i dejlige piger. Ville hører hvornår i overvejer baby nr 2? Hvor lang tid syns i der ska være mellem jeres børn og er det ik hårdt med to blebørn? Har én søn på 8 måneder og tænker hvornår han ska være storebror .. frygter bare at den næste også blir kolikbarn .. det kommer jeg aldrig igennem igen ..
  14. Er det altid at tænderne kommer i undermunden først eller hvordan? Og hvordan ser det ud? Min søn buler i undermunden et sted og er helt rød og hård .. er det én bisse?
  15. Det er det samme .. Kan ik gi ham én flaske han kan ligge med, for han leger bare med den ..
  16. Syns bare han er stor til én slyngevugge .. Sp'eren sagde det .. men det er altså kun når han er helt ekstrem ..
  17. Der er ik noget med hans øre og han har været til én osteopat? Der er også noget der hedder kraniolog tror jeg? .. Der var også noget der ik var godt i hele hans ene side fordi håb havde ligget i spænd .. og det hjalp efter få gange .. Folk siger at han rr tryghedsnarkoman og kan være det fordi han har haft kolik .. det er bare én stor kamp nu, da han blir større, stærkere og meget mere stædig ... Forleden ville han ikke sove .. min kæreste fik ham så til det, men han vågnede efter ti min .. så måtte jeg tage ham .. han skreg og vred sig som én sindsyg, ku næsten ik holde ham .. måtte "mase" ham lidt sammen, holde ham stramt og fast ind til mig, hvor han så overgav sig efter én time .. var tudefærdig .. det var skrækkeligt at sku gøre sådan ..
  18. Åh hvor er jeg træt af at være mor lige nu. Min søn har den sidste uge været total morsyg .. det er kun mig der dur, far kan hverken gi mad eller putte - så er bare på døgnets 24 timer :-\ .. Øv det er hårdt .. han er i forvejen én meget frisk dreng med ekstrem meget krudt i røven .. kan ik kører ham ordentlig træt .. og nu dur far ik mere :-\ .. ARG - har brug for luft ...
  19. Nej ik rigtigt.. han vil ingenting for tiden ..
  20. Årh hvor dejligt :-) .. Min søn er sådan hver dag lige fire tiden .. øv øv .. håber snart han vender som lille Tobias :-)
  21. Min kæreste tager også over, men han kan heller ik :'(... Han kan græde i flere timer hvis det er det han vil . han gir bare ik op ..
  22. Blir sindsyg i hovedet af ham .. han vil ingenting.. kan ik få ham til at sove .. er ved ik blive vanvittig af ham .. har aller mest lyst til at forsvinde langt væk fra ham .. :'(
  23. Vi har én sengerand .. voksi blir fire varmt for ham .. lige pt er der 14 grader på hans værelse, han blir puttet i dynebetræk .. og sveder stadig helt vildt .. han er så varm en dreng, det helt vildt ..
  24. Ja han blir hidsig og græder non stop ... der ligger én dyne og deler sengen op så den ik virker så stor i forvejen ... Han får også viklet sig fri nogle gange og så vågner han og græder, og så ska vi starte forfra..
  25. Min søn ska starte i dagpleje på torsdag .. og ville gerne ha kørt han bare nogenlunde ind i én fast rutine med morgenmad herhjemme .. men syns det er rigtig svært, for det er meget forskelligt hvornår han vågner, og også hvordan han sover .. hvad ska jeg gøre?