babyboy

Medlemmer
 • Content count

  305
 • Joined

 • Last visited

About babyboy

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 03/27/1988

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Terminsdato
  24-04-2011
 1. Jah .. min søn blir 9 måneder imorgen, og han har det sidste stykke tid været lidt ligeglad med sin flaske på nær når han sku i seng, men her igår og idag, har han kastet voldsomt op efter at ha fået sin flaske.. så jeg ringede til én sundhedsplejerske der sagde at så var det nok tid til at slutte med flasken, hvis han nu ellers spiser andet.. og det gør han.. alt hvad mor og far spiser, vil han også ha.. Nåh men, er lidt spændt på om han kan undvære den ene flaske.. men selvfølgelig, ska han da ikke ha den når han kaster op af det.. Er der nogle af jer der har prøvet det?
 2. Oliver er i legestuen for første gang alene idag.. :).. Hvornår mon de ringer, og beder mig hente ham..
 3. Jeg holder i ét år.. og min søn startede i dagpleje da han var 7 måneder, men han blev syg og lidt forskelligt.. så det er først her én måned senere han er blevet kørt ordentligt ind i dagplejen.. så er glad for at ha barsel imens, så tiden var der til det..
 4. Han har haft fået men det gav ham hård mave.. men vi ska til at prøve igen, nu hvor der er styr på den igen.. han elsker sødmælk..
 5. Min søn er 9 måneder på søndag og han har, hvert fald den sidste måned eller halvanden kun fået 300ml mme i døgnet.. han vil simpelthen ik ha det.. kun én lille flaske inden han blir puttet i seng, ellers er det umuligt at få i ham..
 6. Jeg har én med fast fyld fra babysam.. den er jeg glad for..
 7. Hejsa tøser .. Vil meget gerne sydpå til sommer, men ved ik om min søn er for lille til det.. der vil han være én 14-15 måneder? Hvad syns i? Hvornår er alderen passende til det?
 8. Jamen vil da også være én del af dette :-) Jeg hedder Malene og harblir snart 24, bor sammen med min kæreste i hus med vores dyr, vi har været sammen i snart tre år, og har lille oliver på snart ni måneder..
 9. Årh hvor sødt :).. Bare Oliver også snart ville kravle..
 10. Det gjorde jeg også være:/ .. Jo tak :)
 11. Go bedring :) .. Min søn er også forkølet og hoster meget, ville også være sikker og tog til lægen med ham .. men der var ik noget :) .. Udover at det lille pus så fik mellemørebetændelse et par dage efter .. vær obs på det :) ..
 12. Hejsa i dejlige piger. Ville hører hvornår i overvejer baby nr 2? Hvor lang tid syns i der ska være mellem jeres børn og er det ik hårdt med to blebørn? Har én søn på 8 måneder og tænker hvornår han ska være storebror .. frygter bare at den næste også blir kolikbarn .. det kommer jeg aldrig igennem igen ..
 13. Er det altid at tænderne kommer i undermunden først eller hvordan? Og hvordan ser det ud? Min søn buler i undermunden et sted og er helt rød og hård .. er det én bisse?
 14. Det er det samme .. Kan ik gi ham én flaske han kan ligge med, for han leger bare med den ..
 15. Syns bare han er stor til én slyngevugge .. Sp'eren sagde det .. men det er altså kun når han er helt ekstrem ..