websie

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    17
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About websie

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Lokation
    Østfyn
  • Interesser
    er upcoming babykulret :)
  1. Jeg sidder og bliver helt i tvivl om fødested og ville høre om der er nogen der har nogle erfaringer med Svendborg de vil dele Vi bor 45 min. Kørsel derfra og det bekymrer nok en smule. Ville dog gerne have muligheden for at føde i vand. Har nok også en overbevisning om at et mindre sygehus kunne værre bedre end for eksempel Odense selvom der jo er både fordele og ulemper ved begge :)
  2. Schnitzel med ris og champignonsauce :balloon
  3. Nej jeg skal føde i Svendborg.... Lyder ellers godt med den form for fødselsforberedelse. Jeg tænkte også på de private tilbud, såsom fødselsforberedelse i vand yoga for gravide, og sådanne ting :) Der mest foregår i privat regi :)
  4. Hej i skønne kyndige Gravide :gravid Nu har jeg fulgt lidt med (læs siddet klistret foran skærmen) ved den der programserie "hjælp vi skal føde", og det har virkelig fået mig til at overveje hvordan jeg vil forberede fødslen, altså hvilken fødselsforberedelse jeg gerne vil gå til. :unsure Og som jeg plejer at gøre når der er noget jeg søger, går jeg ind på google :super her kommer der en hel masse tilbud :super i KØBENHAVN!!! ØV men hvad gør man så, ja jeg spørger da min jordmoder ved første konsultation, der var bare ikke meget hjælp at hente...... <_< :help Så tænkte jeg om der måske er nogen herinde der ved om der findes sådan en samlet portal hvor man kan finde noget omkring fødselsforberedelse?? og hvis ikke der gør, er jeg så den eneste der ville være vild med sådan en?? glæder mig til at høre jeres bidrag :) :glad :toot
  5. Hejsa Jeg har været ledig hvor jeg gerne ville have frivilligt arbejde, men det afviste min fagforening. Det viste sig at de skelner mellem frivilligt ulønnet arbejde og frivillige aktiviteter. de prøvede at bilde mig ind at jeg ikke måtte, hvorefter jeg fandt dette link http://www.frivillighed.dk/Webnodes/Frivillig+p%E5+dagpenge+eller+efterl%F8n/695 hvor der står hvilke regler akasserne skal holde sig inden for. i praksis betyder det at så længe du ikke overtager et arbejde der kunne være lønnet, må du bruge alt den tid du vil så længe du er på dagpenge, som jeg har forstået det. Håber di fagforening er mere samarbejdsvillige end min. jeg måtte kømpe men fik det igennem. og fik lov at arbejde med ensomme unge hos Ventilen :) rigtig god fornøjelse :)
  6. Åh hvis bare jeg både i nærheden af Djursland Århus og Randers så ville jeg klart gøre brug af disse fantastiske inteoduktionstilbud om mindfulness i vand for gravide og fødselsforberedelse og coaching. For mig er det dog en 2 timersjøretur, men måske nogen af jer kan bruge det se mere her http://mansouri.dk Overvejer at hære om muligheden for at få hende til Fyn andre interesserede fynboer måske??
  7. Jeg kan godt se din udfordring her. Jeg tror det kommer meget an på hvordan du selv har det med at holde det skjult. Jeg er selv ledig og har haft nogle lignende overvejelser. Jeg er dog allerede gravid og jeg ved at jeg vil have det bedst med at være ærlig. Det er mitte personlige overvejelser idet denne graviditet virkelig påvirker mig, tror jeg jeg ville bruge alt for meget energi på at skjule det og det ville stresse mig at skulle skjule det. Planer om baby er jo noget uforudsigeligt noget og det vil unægteligt have indflydelse på dine muligheder for job. Men pædagogverdenen er som jeg ser det et af de steder der bliver vist en hvis forståelse for graviditet og planer om dette og det kan jo bare være en fordom fra min side :) her vil det måske være en ide at føle sig lidt frem nogle arbejdsgivere vil måske kunne acceptere det andre vil ikke. Der hvor jeg fornemmede det var et problem fortalte jeg ikke om plan baby og det er over et år siden min ansættelse stoppede der så det havde ind haft nogen indflydelse alligevel. Og som sagt er planer om baby noget uforudsigelige og trods at jeg håber du snart står med 2 streger har jeg måtte sande at nogen gange tager det bare længere tid :) Jeg har hørt om flere der har fået job og kort tid senere meddeler deres graviditet så det sker altså derude :) Tænker også at nogle arbejdsgiver jo helt fravælger kvinder i den fødedygtige alder, så må vi jo også tage vores forholdsregler for at kunne sikre vores fremtid eller hvad?
  8. Ingen nakkefoldsscanning til ig.... Men en skøn terminsscanning hvor det var helt fantastisk igen at se hjertet, men endnu bedre at den bevægede sig :) nøj hvor blev jeg glad og manden også :) Min Termin er returneret til d. 15/8 som oprindeligt, han/hun er vist bare en langsom starter :)
  9. Odder har også et rigtig klassisk look som jeg godt kan lide :) Og ja lufthjul er vist noget der skal overvejes igen :)
  10. odder Zip det kan jeg godt forstå den er også flot og smart, og fedt at man også selv kan få lov at designe den :)
  11. Ups nu har vi købt en magen til, som vi skal afhente i morgen :) en emmaljunga blev det med Carbon stel i pro java farven :) Ved godt det er tidligt men vi har ønsket os den her graviditet så længe så nu gør vi det sørme. Jeg glæder mig til at høre om jeres køb, og skal da lige kigge nærmere på jeres forslag inden vi henter i morgen :)
  12. Hej alle skønne kvinder :) Jeg må lige have lidt luf. Ved godt det er tidligt men vi har været ude og snuse efter barnevogn :) vi blev hurtigt enige om at vi ville forsøge at finde noget brugt sådan med tiden :) dog vidste det sig at præcis den barnevogn vi gerne ville have var billigt til salg nu på Sjælland :) manden ringede og købte den det er en der er lavet i begrænset udgave :) han aftalte med dem at vi skulle hente den i morgen onsdag Så skriver de en SMS at det kan vi ikke for de har solgt den til nogen der kom og hentede den i går mandag. Jeg blev bare så ked af det for jeg havde lige set mig og manden rende op og ned ad gaden med baby i den barnevogn vi havde jo købt den :( og så lige når hormonerne raser øv Nå men nu tænker jeg så er der nogen af jer der har nogle gode råd til hvad msn skal kigge efter når man skal ud og investere i en barnevogn. Hilsen førstegangskøberen der er nysgerrig og på bar bund.... :)
  13. Jeg har selv haft god gavn af at skimme hvad de der "far bøger" siger om hvordan mænd reagerer på graviditet, det har givet mig lidt forståelse af at det er helt normalt at han reagerer som han gør. Jeg syns også selv at jeg har lidt svært ved at glæde mig, men det kommer stille og roligt :) men jeg tror generelt det er sværere for dem, da det ikke er dem der mærker alle forandringerne. Jeg tror det min mest går op i er hvordan det hele påvirker mig..... hvilket vist ikke altid er helt nemt at finde hoved og hale i :)
  14. Har hørt at bygmel ikke er ok, men jeg har brugt kamutmel med stor succes
  15. Ja det er lidt skægt, det kan jo være vi mødes dernede :) glæder mig til at følge dig når nu vi er så tæt på hinanden :)