malou

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About malou

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    18-08-2011
  1. Hej Jeg har brug for jeres hjælp... Jeg vil godt bage en mase Cup Cakes til min søns navngivningfest. Men hvor finder jeg det der snask til toppen? Jeg vil godt bage nogle med en top ligesom marcippan - går ud fra at dette er sugarpaste? Men hvad med det der creme/flødeskum - hvad hedder det og hvor kan det købes? Kan jeg selv farv det? Og hvad skal jeg bruge? Eller kan man købe det i farver? Tak
  2. Jeg kan anbefale Carsten Thamdrup Lund - tror det hedder Thamdrup Foto på Amager. Han er så dygtig - rigtig gode priser og meget behagelig.
  3. Min jm anbefalede at gå hos APA - aftenpødagogernes et eller andet. Har været inde og kigge, men må indrømme at det ikke rigtig tiltaler mig. Det er ret mange gange man skal afsted, og duer bare ikke ikke til at sidde sammen med en gruppe gravide og lave fællesgymnastik og snakke om den forestående fødsel. Det ene forløb skal manden kun med 2 gange og vil egentlig godt have at han er en del af dette også, dels så han kan støtte mig men også så han er forberedt på hvad der kommer til at ske. Det forløb hvor man begge deltager hel vejen syntes jeg er for dyrt. Har tænkt mig at deltage i de to seminarer på Hvidovre og så ellers bruge veninder, jm og lign til at forberede mig. Tror aldrig man kan forberede sig på stor og overvældende en fødsel er, men for mig er det vigtigt at have styr på det med vejrtrækning, at arbejde med veerne og ha vide hvad der sker med kroppen. Dette kan jeg personligt få dækket ved at læse mig til det selv, deltage i de to seminarer og så snakke med jm og mine tvivl og spørgsål.
  4. Ej, hvis vi ventede en pige skulle hun også ha heddet Vega! Elsker bare det navn!! Vi har lidt større problemer med drengenavnet - han skulle ha heddet Storm men min mands fættesr har lige fået en søn der hedder Storm :prik
  5. Jeg ved at min mand vil overraske emig med noget - men ikke hvad. Tror det bliver noget jeg bliver rigtig glad for. :kiss Har lige fået en stor sort diamant af ham, så er meget godt dækket ind på smykkefronten :loveshower Ku forestille mig at det bliver et ur fra Michael Kors, eller en taske fra Mulberry eller noget i den stil:loveshower Jeg ville også give ham noget, men som han sagde var det jo ligesom ikke ham der skulle presse et barn ud! Så han mente at gaven skulle være en personlig ting til mig - har sku været ret så heldig med ham! Men mon ikke jeg finder på en lille ting til ham alligevel - noget lækker vinsmagning eller en hel særlig vin fra 2011 der kan tåle at blive gemt.
  6. Vi har valgt BRIO sport og jeg glæder mig super meget til at skulle ud og trille med den. Vi har valgt den da den er god at køre med, let kan slåes sammen og komforten er rigtig god. Vi faldt lidt for detaljen med at der er en indbygget lille solskærm, samt at forlæderet kan slået op så vinden ikke kan nå ind til babyen på en blæsende dag. Desuden er det helt enkle design lige os!
  7. Hej Vores søn skal også navngives, vi har tænkt os at holde chanpagnebrunch en lørdag. Jeg syntes at stemningen til de barnedåber jeg har været til om lørdagen har været meget mere festlig og livlig end om søndagen. Desuden bliver folk ofte hængende længere om lørdagen. Jeg har tænkt mig at dække et flot bord, og så lave lidt lir til børnene. Børnebord, tegnebord, slikpose, "sæt halen på æslet" og lign.
  8. Føde den 17 august - Dreng :loveshower
  9. Jeg er blevet scannet ved scanningsjordemoderen i 14+4 og der var ingen tvivl om at det var en dreng. Scanningen var 2D og det var helt tydeligt en lille tap man kunne se.
  10. Luna Liv :loveshower
  11. Er der nogen af jer der kender Neo Nate alarmerne? Erfaringer?
  12. Hej igen Hvad er jeres erfaringer med pusletasker? De pusletasker der er på markedet er ikke mig, desuden syntes jeg at de ret fimsede mange af dem. Og manden skulle jo også gerne kunne svinge den over skulderen :blush Så jeg har overvejet at købe en almindelig rummelig taske og bruge den istedet. Hvad ska jeg gå efter? Jeg tænker at den skal have en skulderstrop så den kan hænge over styret på barnevognen, eller er det ligemeget? Der vil jeg nok hænge et af de der net alligevel.... hmm... Men ellers at den gerne må have et par mindre rum. Andre ting jeg skal være opmærksom på og har i evt nogle bud? Gerne i skind eller skinlook og uden for meget dillerdaller.
  13. Tak for alle jeres input :loveshower
  14. Hej Overskriften siger det hele. Hvilken babyalerm har i valgt og hvad er jeres erfaringer? Jeg har læst meget godt om Philips, men syntes godt nok at den store firkant er uhandy at skulle have med i tasken. Og så skulle den bruge MANGE batterier. Vil godt have en hvor begge dele er genopladelig, men den eneste jeg umiddelbart kan finde er Supernavo og den har min svigerinde. Og hun er bestemt ikke begejstret. Så hjælp please... den behøver ikke koste en formue :o