malou

Icing, sugarpaste eller

5 indlæg i dette emne

Hej

Jeg har brug for jeres hjælp...

Jeg vil godt bage en mase Cup Cakes til min søns navngivningfest.

Men hvor finder jeg det der snask til toppen?

Jeg vil godt bage nogle med en top ligesom marcippan - går ud fra at dette er sugarpaste?

Men hvad med det der creme/flødeskum - hvad hedder det og hvor kan det købes?

Kan jeg selv farv det? Og hvad skal jeg bruge? Eller kan man købe det i farver?

Tak

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej

Jeg har brug for jeres hjælp...

Jeg vil godt bage en mase Cup Cakes til min søns navngivningfest.

Men hvor finder jeg det der snask til toppen?

Jeg vil godt bage nogle med en top ligesom marcippan - går ud fra at dette er sugarpaste? Sugarpaste eller fondant købes på nettet, Specialkøbmanden er det sted jeg handler.

Men hvad med det der creme/flødeskum - hvad hedder det og hvor kan det købes? Jeg tror du tænker på icing, som kan være en smørcreme (som du selv laver) eller en flødeostecreme (som du også selv laver)

Kan jeg selv farv det? Og hvad skal jeg bruge? Eller kan man købe det i farver? Ja, det kan du sagtens, der findes masser af opskrifter på nettet og farverne kan du også købe ved Specialkøbmanden.

Tak

Sig til, hvis der er mere du vil vide! :kram2

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

cremen på cupcakes blir bedst med smørcreme, som laves af flormelis, smør og vanilie. kan herefter farves eller tilsættes kakao.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

ellers prøv at se i kageforummet :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

uh

smørcreme er kalrt det bedste

du tager

125 gram smør (stuetemp)

125 gram palmin (stpetemp)

og så 500+ gram flourmelis

vanillesukker og koldt mælk

Pisk smør og palmin sammen længe til det blive helt luftigt og hvidt, det tager lang tid og det er vigtigt at smør og palmin er blødt. Tilsæt så flourmelis lidt ad gangen og pisk som det gjaldt livet ;-)Jeg bruger min køkkenmaskine, med elpisker kan du med fordel dele portionen op i to....

Konsistensen styrer du ved at bruge koldt mælk

Nu kan du tilsætte farve

Vil du have jordbær smag kan du bruge flourmelis med jordbærsmag

eller du kan tilsætte kakao, så erstatter du noget af flourmelis'en

hvis du vil have cremem hvid er det vigtigt at det du tilsætter ikke er farvet på nogen måde (men det giver vel sig selv) Det er bare fordi at vanille sukker jo har vanillekorn i som giver lidt sorte prikker i cremen.

Ved godt det måske ikke lyder så lækkert med palmin (som jo er kokosolie, men det gør at cremen bliver kridhvid samt at den ikke bliver så vammel i smagen.

Nå god fornøjelse og velbekommen....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER