Banshee

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,497
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    5

Alle besvarelser af Banshee

  1. Den sidste tid, har der været en masse tråde om svigermødre.. Jeg har tit brug for at "lufte" frustrationer omkring min svigermor, så tænkte på vi kunne lave en fælles tråd - som bare lige er til at rase lidt ud i!! Jeg har lige samlet nogle ting, som den sidste tid har irriteret mig. 1. Mine forældre bor i Århus og vi i Odense. Derfor besøger de os ikke særlig tit. De skrev en lørdag, og spurgte om ikke de skulle besøge os. Vi takkede ja, og jeg glædede mig som et lille barn. Vi havde en FANTASTISK aften. Om aften ringer min kærestes mor, og vi fortæller jo så at mine forældre er på besøg. Næste morgen, kl 9 ringer de og siger de har tid til at hjælpe med at samle vores skabe, så de kigger forbi. Fedt, vi var lidt trætte og havde regnet med en søndag på sofaen, men vi kunne jo hygge sammen om aften. Men nej.. De blev.. HELE dagen.. Til aftensmad lavede de en "Vi bestiller da bare pizza". De fattede INGEN hints, og jeg er lidt dårlig til at bede folk om at gå. Da vi endelig ved 21tiden siger farvel - kigger min svigermor på mig og siger "Ja, det har jo også været en lang weekend.. Når de forældrene sådan kommer uanmeldt og bliver en hel aften.. De kunne da godt lige have lavet en aftale nogle dage i forvejen, så man var forberedt" :blink Jeg var SÅ meget ved at råbe hende ind i hovedet!! Mine forældre er ALTID velkommen, men når hun har den holdning, kunne hun måske selv SPØRGE om de måtte komme! De havde ikke engang spurgt - bare sagt de kom fordi de havde tid!! 2. Jeg har ikke været hjemme nogle dage, og da jeg kommer hjem ser jeg nogle ting er "ændret" i køkkenet.. Fx, lader jeg ofte nogle grøntsager være udenfor køleskabet - fordi der ikke er plads. Dem havde hun så lige "ordnet" og lagt i køleskabet for mig. Samtidig var flere af mine planter/blomster barberet ned - fordi det er sundest hvis man lige husker at fjerne visne blade og et eller andet, andet fra dem også.. HELDIGVIS var hun her ikke da jeg opdagede det.. For jeg kan SIMPELTHEN ikke klare når andre folk begynder at blande sig I hvordan tingene skal se ud herhjemme, og hvordan jeg skal behandle mine ting!!!!! :klap Puha - ved det er små bitte ting, men det er bare sådan noget som VIRKELIG sætter mit pis i kog :numse Jeg ELSKER min svigermor.. Derfor håber jeg I vil hjælpe til med at lave en "frustration-over-svigermor-tråd" herinde, så jeg slipper for at rykke hovedet af hende.. :lovebk
  2. I dag mens jeg cyklede på arbejde, kiggede jeg rundt i byen og så en masse forældre der cyklede med deres børn i skole. Flere forældre havde ingen cykelhjelm på! Flere har kommenteret at jeg altid har cykelhjelm på(Når jeg cykler :rolleyes ).. Altså på den positive måde. Hvordan har i det med cykelhjelmen?? Kender mange på min alder (midt 20erne) som stadigvæk synes det er kikset, ødelægger håret osv..
  3. Vi leder med lys og lygte efter en lejlighed til leje i Odense... Men de er simpelthen for dyre (Og vi er for nærige!!).. Så vi nægter simpelthen at smide 3500-4000 kr i ren husleje for en lillebitte lejlighed!!! :( Min kæreste kom så med en god ide - at vi i stedet købte en lejlighed! MEN! Hans er på SU og umiddelbart kommer jeg på dagpenge 1. august - er det urealistisk? De lejligheder vi har kig på koster 450- 650.000kr... Vi har cirka 70000kr i opsparing.. Af samlede udgifter har jeg lige nu (uden nuværende husleje) udgifter for 5000 kr - min kæreste har kun hans mobilregning, så samlet set når vi flytter sammen vil vores udgifter være cirka 6000kr (a-kasse, fagforening,su-lån,forsikringer, internet osv). Vi har ingen forbrugslån.. Samlet set, ville vores indtægt være su: cirka 4800kr udbetalt, dagpenge, cirka 11000kr.. Jeg har hørt man skal have 10000kr til rådighed når man er to voksne - men kan de se bort fra det mon? Jeg mener - Jeg satser på at få arbejde, og min kæreste er kun studerende et år mere... Jeg skal ringe til hans bank i løbet af ugen og høre dem ad, for lyder de rimelig fornuftige, flytter jeg over til dem...
  4. I dag kommer kæresten og jeg kørende, med ham bag rattet... Vi ser i modsatte side, at politiet står og laver fartmålinger. Da vi kommer forbi, og ser en modkørende.. Beder jeg min kæreste give signal.. Og han siger "Ej..".. jeg tvinger ham, og han blinker så - med blinklyset... Det siger han at det altså er den måde både ham, hans venner og hans familie giver signal til andre på - men at han faktisk synes det er forkert at give signal til andre, da man må tage ansvar i trafikken, og at fartmålingerne jo er der af en grund... Jeg var meget overrasket, for jeg har jo aldrig tænkt det sådan.. Jeg har mest tænkt "puha, hvor ville jeg da håbe nogen "advarede mig"", da jeg hvis jeg har travlt da godt kan snige mig op på 90-100 km i en 80 zone.." Jeg har ikke helt besluttet mig for om jeg, næste gang jeg ser en fartmåling, vil give signal - og HVORDAN.. "Normalt" bruger jeg langlys til at signalere med ;) Hvad er jeres holdning? Jeg tænker at man svarer det man vil, også selvom man ikke har kørekort eller kører bil :)
  5. Først en forklaring... Jeg døjer meget med mit selvbillede... Jeg kan ikke, vurdere hvor stor man egentlig er, og jeg ved ikke hvornår jeg kan "tillade" mig at være tilfreds med min vægt... Ment på den måde at jeg personligt er tilfreds om 5-10 kg, men jeg egentlig burde tabt 25-30 kg før jeg var normalvægtig... Så nu vil jeg høre jer: Hvad er jeres BMI, og er I tilfredse også jer der evt har et højere BMI end "normalvægtig".. Her kan du udregne dit BMI Mit eget BMI er på 31.. Og jeg er som sagt ikke tilfreds...
  6. Jeg synes det er lidt tåbeligt at studerende ikke er fattige.. Altså, hvis man beslutter sig for at de 8000-og et eller andet, under det er man fattig - medmindre man er studerende.. Øh.. Okay. Hvorfor er studerende ikke fattige? jeg ved da godt at studerende har regnet med en lav indkomst og sat sig økonomisk derefter - men det kan vi jo allesammen gøre, hvis vi vil? Synes bare man må blive enige med sig selv om et beløb der gør en fattig. Jeg tror problemet er, at hvis man kalder studerende fattige, så rejser det en debat om størrelsen på suen ;) Men så må man jo rykke grænsen ned for hvornår man er fattig...!
  7. :kram Det er okay - jeg ved godt at der findes folk som rent faktisk kæmper, fordi de bare er havnet uheldigt - og jeg ved der er mange, som simpelthen bare har været uheldige eller som har truffet nogle valg, uden at vide at konsekvensen af valget i sidste ende ville føre dem dertil.. Og det var ikke for at ramme dig, eller de som IKKE er selvforskyldt I hvor man står - det er alle de andre..
  8. Det er det jeg mener - mange opfatter sig selv som fattige, fordi de bruger nogle penge som de "ikke burde" eller ikke har. Man er jo netops elv skyld i man sidder stramt i det, hvis man ikke behandler sine penge ordentligt... Vinnus - jeg synes det er sjovt at du siger hvad du hæfter dig ved - For du glemte lige at jeg jo rent faktisk skrev "50 %" - men det passede nok ikke helt ind i din kritik af mit indlæg at få den del med - for jeg er jo enig med dig i at der helt bestemt er nogle som IKKE er skyld i de er på kontanthjælp ;) Jeg bliver bare "sur" på dem som mener det er ih og åh så forfærdelig synd for dem at de sidder stramt i det - men så har de råd til at tage på ferie, købe smøger, tage på bytur osv. Jeg ved også godt at NOGLE spare sammen - og det er jo fantastisk. Men jeg har altså også kendt og hørt om flere mennesker, som bare MISBRUGER deres penge, og synes det er forfærdeligt synd de ikke har råd til en ny iphone eller at eje en mac-computer... ELLER nogen, som sidder med iphones og dyre computere, som synes det er synd for dem de ikke har råd til huslejen.. Igen mener jeg jo at man jo nok i NOGEN tilfælde, har taget et forkert valg på et tidspunkt...
  9. Jeg ved godt det er hårdt sagt - men hvis man er på kontanthjælp har man jo i 50% af tilfældene allerede inden truffet en beslutning, som er skyld i at man sidder hårdt økonomisk. Man har valgt en uddannelse eller en a-kasse fra. Igen synes jeg det er fint - men de der selv har taget det valg, burde bare indse at det er "deres egen skyld".. igen - selvfølgelig skal de have hjælp og behandles ordentligt. Det er bare deres egen skyld. Det skal lige siges, at ejg er vokset op under "fattige" vilkår, med en enlig mor til 3, på kontanthjælp. Jeg kender bestemt til hvordan det føles at få restemad 4 dage i træk, og ikke have råd til noget som helst. Jeg betalte for at bo hjemme fra jeg var 15, ellers kunne min mor ikke få det til at løbe rundt. Jeg mener bestemt min mor selv var skyld i den kattepine hun sad i - Jeg elsker hende, og er glad for hun i dag har truffe tnogle valg som gør hun sidder bedre økonomisk. Jeg er også glad for vi bor i et samfund, hvor min mor - som selv var skyld i hvor hun stod - havde muligheden for at få hjælp og kunne flytte sig fra det sted. Men det ændre igen bare ikke på at mange træffer nogle valg, nogen uden de ved det, som gør de sætter sig i en risiko for at komme til at sidde økonomisk hårdt i værste tilfælde.
  10. Nu har jeg forsøgt at svare/forsvare min holdning. Det er rigtig svært. Jeg er nok mærket af, selv at være vokset op i en "fattig" familie, hvor man bestemt synes man IKKE var skyld i den økonomiske situation man stod i. Men jeg vil altid mene at man i langt de fleste tilfælde selv er skyld i ens økonomi. Banklån, huslån, kviklån.. Det har man VALGT. Så hvis man er fattig og har disse, så mener jeg man selv er skyld i man er fattig. (Der er selvfølgelig tilfælde hvor det ikke er sådan - det ved jeg) Bor man i en stor/dyr lejlighed, og har man det svært økonomisk, har man sat sig for hårdt. Jeg synes bestemt også jeg understregede at jeg ikke anede hvor kvinden havde fået sin hårfarve fra - men at jeg mener hvis man ikke kan sørge for en jul til sine børn, og mans elv har brugt 50 kr på hårfarve og 50 kr på smøger, så er noget af grunden nok der! For så er det nok ikke første og sidste gang man bruger penge på smøger ;) Jeg ved godt der er tilfælde hvor disse ting IKKE passer - der er sikkert mange... Men jeg mener bare at mange mennesker som er FATTIGE, har truffet nogle dårlige beslutninger i deres liv - og på den måde er de jo selv skyld i hvor de er henne.. Betyder det man ikke skal hjælpe dem? Nej, selvfølgelig skal de hjælpes ud af den kattepine de sidder i - og selvfølgelig skal de hjælpes op så de kan leve et ordentligt liv. Men jeg mener virkelig ikke man behøver hverken hårfarve eller smøger for at leve anstændigt!!!
  11. Jeg mener det er en dum udtalelse.. Men der er noget sandhed i det.. Fx, så jeg sidste år, en mor der fik den der jule-ting, så hende og hendes børn fik en god jul. Hun stod med sprit-nyfarvet hår (Ved godt det kun er 50 kr måske - men lidt har også ret). Bag hende lå der to pakker smøger. Jeg ved da godt at de selvfølgelig også skal leve - og hun kan have fået hårfarven af en ven, og smøgerne kan være hendes eneste trøst og alt det der... Men man har stadigvæk et ansvar. Og jeg ville da også være fattig hvis jeg røg, farvede hår hver måned, købte nyt tøj hver måned osv osv osv.. I vores samfund er stort set alle berettiget til at få kontanthjælp. Og ja, man bliver ikke rig på kontanthjælp, men man er i min eøjne heller ikke FATTIG - derfor mener jeg faktisk også at mange som er fattige i Danmark, selv er skyld i det.. Jeg siger ikke man er skyld i man mister sit arbejde eller bliver syg - for jeg mener ikke man er fattig når man får førtidspension eller kontanthjælp. Man har små penge - men det har studerende også. Man må få det til at gå, og spare på luksus (Som jeg bestemt mener smøger, alkohol, hårfarve og nyt tøj er). Jeg synes det er groft at skære alle over en kam - men jeg mener så også at alle har et medansvar og at man selv må arbejde for at få "noget".. Synes ofte jeg støder ind i uheldige typer, som er "fattige", og mange af dem er altså selv skyld i det - klart man ikke kan få arbejde som narkoman eller alkoholiker..
  12. Jeg faldt i søvn i går, mens vi så film. Da jeg vågnede var alle heksehylene på MYSTISK vis forsvundet - min kæreste kendte INTET til det!
  13. Jeg er enig.. Men det virker også lidt som om der måske er en der på et tidspunkt har sagt "Nu er du ikke den lille mere" og hun har opfattet det som om hun skal være "voksen". Jeg må indrømme at jeg havde bedt mine forældre tage en alvorssnak med hende. Jeg ville ikke holde det ud i længden - ville ønske jeg kunne sige jeg havde så meget tålmodighed, men efter 10 min havde jeg bedt hende smutte, på en meget tydelig måde <_< Selvfølgelig skal hun have lov til at være med, men det lyder til det er lidt for voldsomt.. Jeg ville måske begynde at sørge for at gå steder hen hvor hun ikke kom - fx på toilettet, og låse. Fx når hun skal skiftes og have mad. Så har man lige 5 min for sig selv ;)
  14. Hun har også været forbi her.. Min kærestes favorit heksehyl - så de er "stjålet".. Heldigvis var der jo også lidt guf til mig.. Tak til heksen for at være sød :)
  15. Vi har det sidste år haft bil. Vi bruger den til en gang om måneden at handle stort ind i bilka, også kører vi ud til min kærestes forældre en gang i ugen (7-8 km hver vej). Når vi skal til Århus og besøge mine forældre, låner vi altid hans forældres bil. Vi bor i Odense C og bussen holder lige ude foran vores hoveddør(Det er løgn, der er faktisk 25 meter derhen). Vi bor 1,4 km fra banegården. Vi cykler begge to på arbejde(aktivering)/i skole. I dag har vi så fået at vide at vores "gamle m**spand", er ved at dø. Derfor har vi besluttet at vi simpelthen ikke gider have bil mere.. Sidste måned var vores benzin regning på 221 kr og i denne måned var den på hele 376 kr.. Men nu sidder jeg alligevel og bliver helt "magelig", og tænker.. Det er jo så dejlig praktisk at have bil!!!! Så nu vil jeg høre - er der nogen af jer som lever uden bil? Og fungerer det fint nok? Hvad med når man har børn, er det helt forfærdeligt at være uden bil der? Ved godt det også spiller ind hvor man bor - men altså vi cykler ned og handle normalt (netto er under 1 km væk), og bussen går direkte ud til svigerfamilien.. Så det er kun til de andre ting jo. Kunne I leve uden en bil?
  16. Jeg skal jo nok til at arbejde i butik. Jeg aner bare ikke hvad jeg kan "forvente" eller sætte som minimum for en løn i det tilfælde. Det er et barselsvikariat på 7 måneder. Jeg har INGEN relevant erfaring fra butik. Jeg skal have åbne og lukkevagter, køre ned med penge i bankboks, rengøre butikken. Jeg står altid alene i butikken og er alene om at åbne og lukke også. jeg starter først i 4 ugers praktik, hvor de jo får mig "gratis", så de har INGEN behov for oplæring :) Nogen bud på hvad jeg kan "forlange" eller forvente?
  17. Hen der arbejder der nu, har stået i butik i 2 år og har ingen uddannelse.. Hun får 168 kr. i timen. jeg har ikke to års erfaring i tøjbutik, men jeg har da stået ved en kasse før, så tror jeg vil slå lidt på det ;)
  18. Jeg mener det er at have mobilen i lommen der skader - fordi den udsender nogle stråler. Kan nemlig huske jeg engang også fik atvide at det var farligt for fyre at sove med nogle bestemte digitale ure mellem benene! (Altså - de har dem på hånden, og sover med hånden mellem benene)
  19. Også selvom man er ansvarlig? Jeg mener.. Hvis jeg sad i kassen i bilka fik jeg jo også mindstelønnen - men der skulle jeg fx ikke kende i banken med mange penge, og gå rundt med dem på mig (Er de tbare mig, der synes at det faktisk at jeg skal gå med en dags kassebeholdning tværs igennem Odense Centrum, gør at man har krav på "noget"?) Jeg har i hvert fald tænkt mig at presse hende :) Jeg har jo trods alt for mange år siden gået på handelsskolen, og jeg mener jo at hvis man kan stå alene i en butik, burde man være mere kvalificeret end mindstelønnen.. :P Det håber jeg hun forstår :P
  20. Rygning er også skidt for dem. Medicin er også skidt. Kaffe/cola er også skidt for dem. Hmm.. Kan ikke huske flere ting :)
  21. Jeg tror også jeg ville holde noget brunch. Jeg fejrede intet da jeg blev uddannet lærer, ej eller en studenterfest. Men da min eks kæreste blev uddannet, holdte vi en fest for ham, hvor vi havde lavet et KÆMPE oste og pølsebord, også var det nærmest en reception :) I kunne også lave noget alternativt - intivere folk ud at bowle fx :) I betaler sko og baner fx, også kan folk selv betale drikkevarer osv :) Folk ved jo nok godt I ikke har flere tusind kroners overskud til en fest :) Man kunne også bare lave et kagebord, også invitere folk "uformelt" :) Kaffe og kage vælter ikke umiddelbart budgetten jo :) Og måske kunne I låne en stue et andet sted så der var plads til alle? :)
  22. Jeg havde heller ikke regnet den ud. :whistling
  23. Egentlig plejer jeg at hedde Abaddon. Men herinde kaldte jeg mig Banshee fordi jeg ikke havde lyst til at folk skulle kunne søge på Abaddon også finde mig herinde :whistling Egentlig er det bare et ja.. Navn jeg fandte på i en deprimerende periode af mit liv :)
  24. I øvrigt, ville jeg da sige du også ville "give plads" til en :) Det ved jeg da at hende jeg arbejdede med tænkte lidt - at der jo så var en måske nyuddannede, der fik en chance for at komme ind på arbejdsmarked :) Så du kan vende den, og se på dine gamle studiekammerater eller de nye studerende på dit studie og tænke "En af jer giver jeg en chance" :whistling
  25. Nogle mennesker herinde har ventet flere ÅR på at få et barn.. Mennesker venter på at få et barn fra et andet LAND endda.. Jeg ville i din situation ikke tilpasse det arbejdet.. For det første fordi det kan tage lang tid for dig at blive gravid - måske falder det så sammen med din kollega skal have en mere alligevel - i et grumt tilfælde selvfølgelig. På den gode side, kan man sige du er lært op - du kunne jo overveje at dele barslen med din mand også "nøjes" med at tage 6 måneders barsel - så er du hurtigt tilbage jo. Du kunne også nøjes med 6 måneders barsel, også arbejde deltid og få nedsat tid vha barsel (Det gjorde en på min arbejdsplads - hun havde "kun" omkring 30 timer). Jeg ville begynde på projekt baby hvis jeg var jer :)