MaleneB

Medlemmer
 • Content count

  1,643
 • Joined

 • Last visited

About MaleneB

 • Rank
  BK kompis

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,913 profile views
 1. Jeg synes ikke jeg helt har oplevet at der kun var få par i en størrelse, men jeg bor også nær København. Så jeg køber først når det er tid til at bruge dem. Ift. At købe på nettet, så prøv et sted med gratis fragt og retur, så er det ikke så risikofyldt.. evt hold dig til et mærke hun har prøvet før og som du ved/har en idé om passer.
 2. Jeg siger tak for svar. Jeg kigger lige lidt på jeres forslag, og så må jeg se om vi køber en ny, eller hvad vi gør. Stolen passer jo fint endnu, jeg synes bare det er lidt tiltalende at få en mere sikker stol med isofix, end kun sat fast med sele, når nu vi får en bil der kan.
 3. Jeg har tænkt lidt det samme...
 4. På den anden side er det da meget godt at der ikke er nær så meget (andet) at brokke sig over..
 5. Hej med jer Vi har købt ny bil :-) så vi udskifter den gamle 2001 model med en ny 2016 model. Den autostol vi har er en stol der sidder fast med sele (Römer King). Jeg overvejer så om vi skal have en ny - mere sikker version. Jeg kan bare ikke finde ud af hvilken. Hun har en der går fra 9-18 kg. Hun er to år nu og vejer vel ca 13.7-13.8 kg. Skal man så hellere købe en 9-36 kg? Eller kan det godt betale sig at købe en anden 9-18 kg? Og hvilken? Tak. :-)
 6. Så er Freyas 2 årsfødselsdag vel overstået. De vokser bare så hurtigt..:
 7. Hun er helt frisk og har ikke feber. (Hun havde lidt feber i weekenden, men har ikke haft siden). Og har været frisk alle dage denne uge men har bare haft bøvl med maven...
 8. Hvad ville I gøre? Freya har ikke været i vs siden i mandags pga diarré. De har en politik om, at man så først må komme igen, når der har været en normal afføring. I går aftes havde hun en ikke så våd og mere mudret afføring. I dag har der kun været 1 her til aften og den var lidt mere mudret end normalt og ikke helt samme farve som normalt. Men.. det er ikke diarré længere og der er bestemt kommet mere orden i det end før.. Så.. ville I holde hende hjemme endnu en dag eller kan hun komme i vs?
 9. Tak
 10. Jeg har været ude med Freya her til formiddag og hun havde flyverdragt elefant hue og halsedisse på. Så det synes jeg godt du kan. :-)
 11. Freya står med en gul ballon. Mor og far: hvilken farve er ballonen? Freya: yellow! Mor og far: Hurra for YouTube går jeg ud fra... :
 12. Freya har lært en ny sætning i dag: god weekend! Kæft hvor er hun sød når hun siger det. Hun sagde sågar god weekend da vi vinkede i aften til far, der skulle på nattevagt og hun sagde det igen, da jeg gik ud fra hendes værelse og sagde god nat.
 13. Hold da op, det var også en del... Men giver selvfølgelig mening. Tja.. jeg må spørge og finde ud af det.. den ene ring er bare rigtig tynd i forvejen og får måske svært ved at blive filet større. Og så er der graveringen i den anden.. vi får se. Men tak for svar.
 14. Man kan godt få gjort fingerringe større ikke? Og hvad med indgraverede ringe - en vielsesring - kan de mon? Mine fingre er åbenbart blevet tykkere.. øv.. skal kæmpe med ringene for at få dem på og af.. det er jo ikke sjovt...
 15. Freya var helt utrolig morsyg... fra omkring 2.5 mdr og til ca 11 måneder var jeg den eneste der duede. Selv far var ikke god nok. Hun begyndte også at græde hos andre og stoppede når hun kom tilbage til mig. Det var så hårdt.. er så glad for hun voksede fra det!