Mortil2drenge

Medlemmer
 • Content count

  479
 • Joined

 • Last visited

About Mortil2drenge

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,635 profile views
 1. Akupunktur har helt klart været bedste behandling i begge mine graviditeter hos mig. Har også gået kvalmestillende medicin men akupunkturen var faktisk bedst. Den første gang kunne jeg få det ved egen læge. Anden gang var det på sygehuset med en henvisning fra lægen.
 2. Vi har integreret institution men det er bygget lidt anderledes op. Børnene bliver rykket op i børnehaven når de er fyldt 2 og er meldt klar til det. Så er de vuggebarn i børnehaven. Jeg var meget skepsis men det fungere rigtig godt. Asger blev endda flyttet en måned får han fyldte 2 fordi han er en robust dreng der manglede modstand. Han har nu gået der i 6 mdr og stortrives. Ingen problemer med han bruger ble, sover til middag eller noget andet.
 3. Vi købte en Cybex pallas autostol med isofix. Den har fungeret upåklagelig.
 4. Har sendt dig en pb
 5. Der har jeg også været. Jeg valgte at blive steriliseret.
 6. Han er gået baglæns i hans måde at være på. Han vil bæres på hele tiden, mades og søger rigtig meget tryghed. Så det skal han have lov til. Jeg skal ikke presse ham når han ikke vil spise for hvis han er sulten nok kan han sagtens spise. Jeg skal finde en ny måde at putte ham på, da han pt ikke finder ro selv som han har været virkelig god til. Jeg venter på at vores socialrådgiver tager kontakt vedr. lidt hjælp og jeg skal sige til hvis vi har brug for ekstra snak med hans psykolog. Men det vigtigste er at forstå at han reagerer normalt for hvad han har gennemgået og støtte og anderkende ham nu. Det vil gå over igen. Men det er virkelig svært når han ikke sover om natten og vi selv er udkørte og derved mangler overskud. Så pt kæmper vi med at få vendt den nedadgående spiral til at gå opad igen.
 7. Asger har stress tænk at et barn har været så meget igennem at han som knap 2,5 årig har fået stress. Jeg er knust.
 8. Felix skal være Star troopers og Asger brandmand.
 9. Mon en 2 årig kan opleve en tur på sygehuset traumatisk så så det får problemer med søvn og appetitten. Asger har haft det så svært de sidste 9 dage og græder så snart vi snakker om at sove. Han spiser ikke rigtig og hvis han presses lidt kaster han det op. Og jeg er efterhånden slidt op. Jeg har søgt hjælp til ham men føler jeg famler i blinde.
 10. Stort tillykke med en prins. Det er skønt at være drengemor ☺
 11. Så fortjent. Stort tillykke.
 12. Felix havde feber ved de 3 første men ikke ved 5 år. Han fik en lakrids pibe for stikket og så var det overstået.
 13. Vi mærkede intet til det.
 14. Det mine drenge har fået mod øjenbetændelse var sådan lidt tyk noget som man lagde i bunden af øjet. Det sviger lidt når man får det i. Måske jeres også går det. Derfor kan de ikke lide det og de kan udemærket huske hvad der skal ske.
 15. I går sendte de 4 børn bare fra Asgers stue hjem fra børnehave. Asger var den ene. Der er skoldkopper i begge byens institutioner så nu får vi da det overstået. Vi har heldigvis fået arrangeret pasning hele næste uge