MaleneB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    1,643
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MaleneB

  1. Hej Jeg er igang med at hækle denne hue http://www.ravelry.com/patterns/library/neely-slouchy-hat Man skal bruge garn til en pindestørrelse på 5-5,5 mm. Jeg har kun garn med størrelsen 3,5-4. Er begyndt at lave huen og kan se den bliver for lille... Hvad kan jeg gøre for at kompensere? Udvide med flere masker end opskriften siger? Eller skal det bare være større garn? Øv også... Var ellers næsten færdig... Godt den er simpel og ikke så langsommelig at lave...
  2. Jeg synes ikke jeg helt har oplevet at der kun var få par i en størrelse, men jeg bor også nær København. Så jeg køber først når det er tid til at bruge dem. Ift. At købe på nettet, så prøv et sted med gratis fragt og retur, så er det ikke så risikofyldt.. evt hold dig til et mærke hun har prøvet før og som du ved/har en idé om passer.
  3. Hej med jer Vi har købt ny bil :-) så vi udskifter den gamle 2001 model med en ny 2016 model. Den autostol vi har er en stol der sidder fast med sele (Römer King). Jeg overvejer så om vi skal have en ny - mere sikker version. Jeg kan bare ikke finde ud af hvilken. Hun har en der går fra 9-18 kg. Hun er to år nu og vejer vel ca 13.7-13.8 kg. Skal man så hellere købe en 9-36 kg? Eller kan det godt betale sig at købe en anden 9-18 kg? Og hvilken? Tak. :-)
  4. Jeg siger tak for svar. Jeg kigger lige lidt på jeres forslag, og så må jeg se om vi køber en ny, eller hvad vi gør. Stolen passer jo fint endnu, jeg synes bare det er lidt tiltalende at få en mere sikker stol med isofix, end kun sat fast med sele, når nu vi får en bil der kan.
  5. Jeg har tænkt lidt det samme...
  6. På den anden side er det da meget godt at der ikke er nær så meget (andet) at brokke sig over..
  7. Så er Freyas 2 årsfødselsdag vel overstået. De vokser bare så hurtigt..:
  8. Hun er helt frisk og har ikke feber. (Hun havde lidt feber i weekenden, men har ikke haft siden). Og har været frisk alle dage denne uge men har bare haft bøvl med maven...
  9. Hvad ville I gøre? Freya har ikke været i vs siden i mandags pga diarré. De har en politik om, at man så først må komme igen, når der har været en normal afføring. I går aftes havde hun en ikke så våd og mere mudret afføring. I dag har der kun været 1 her til aften og den var lidt mere mudret end normalt og ikke helt samme farve som normalt. Men.. det er ikke diarré længere og der er bestemt kommet mere orden i det end før.. Så.. ville I holde hende hjemme endnu en dag eller kan hun komme i vs?
  10. Jeg har været ude med Freya her til formiddag og hun havde flyverdragt elefant hue og halsedisse på. Så det synes jeg godt du kan. :-)
  11. Freya står med en gul ballon. Mor og far: hvilken farve er ballonen? Freya: yellow! Mor og far: Hurra for YouTube går jeg ud fra... :
  12. Freya har lært en ny sætning i dag: god weekend! Kæft hvor er hun sød når hun siger det. Hun sagde sågar god weekend da vi vinkede i aften til far, der skulle på nattevagt og hun sagde det igen, da jeg gik ud fra hendes værelse og sagde god nat.
  13. Hold da op, det var også en del... Men giver selvfølgelig mening. Tja.. jeg må spørge og finde ud af det.. den ene ring er bare rigtig tynd i forvejen og får måske svært ved at blive filet større. Og så er der graveringen i den anden.. vi får se. Men tak for svar.
  14. Man kan godt få gjort fingerringe større ikke? Og hvad med indgraverede ringe - en vielsesring - kan de mon? Mine fingre er åbenbart blevet tykkere.. øv.. skal kæmpe med ringene for at få dem på og af.. det er jo ikke sjovt...
  15. Freya var helt utrolig morsyg... fra omkring 2.5 mdr og til ca 11 måneder var jeg den eneste der duede. Selv far var ikke god nok. Hun begyndte også at græde hos andre og stoppede når hun kom tilbage til mig. Det var så hårdt.. er så glad for hun voksede fra det!
  16. Der er gået lidt for meget hverdag i den herhjemme, så jeg vil gerne arrangere nogle dates for mig og min mand, så vi kan komme lidt ud og prøve noget andet. Men jeg kunne godt bruge lidt idéer. Jeg vil gerne noget andet end den klassiske "dinner and a movie" (Og eventuelle versioner heraf) Nogle gode ideer? Hvad laver I selv med jeres mænd? Vi bor i øvrigt på Amager - region hovedstaden.
  17. Haha min mand gader også at tage i Ikea... I er gode til forslag, tak. En skøjtetur, havde jeg ikke overvejet. Den er god. Og så havde jeg også selv tænkt lidt i det mere action prægede. Dog ikke så vildt som elastik eller faldskærm.. Men den med flyve i luftrør, kunne være fedt. Jeg er selv fan af dinner and a movie, men det er bare det vi altid gør, og jeg har lyst til at prøve noget nyt, der også samtidig giver noget nyt at tale om og får os tættere sammen.
  18. Hehe ok... det kender man jo godt selv... Men butsje er altså virkelig sødt..
  19. Jeg kan faktisk godt høre for mig det skal være rugbrød... Men makrel? Hun spiser måske kun rugbrød med makrel?
  20. Små frikadeller eller stegt pølse. Kogte eller bagte grøntsager.
  21. Så er der en reel undskyldning for noget shopping...
  22. Ca 4 uger ser det ud til på oversigten. Freya vågner også tit og græder. Dog ikke utrøsteligt. Jeg har også oplevet hun vågner i et skrig. Nu hvor hun begynder at kunne tale, græder hun ikke altid. Nu kan hun jo kalde på mig i stedet. Dog hvis jeg venter for længe bliver hun ked af det. Hun græder også i søvne.. bare sådan et snøft eller to. Så der må man altid lige vente med at få ind for at høre om der kommer mere....
  23. Og Freya er ikke engang fyldt to endnu (fylder om en måned) så tror der er et stykke tid til endnu før den bliver skåret fra..... jeg drister mig simpelthen til i dag at tage ud med hende før lur og tage på zoologisk museum. Så må hun sove undervejs. Aner ikke hvordan det kommer til at gå, men må bare prøve... ved så bare ikke om jeg skal tage af sted efter vi har spist frokost så hun kan sove på vejen i det offentlige, eller om man skal tage af sted før og først putte hende når vi er kommet frem.... puh... tough choice....
  24. Jeg er nok ikke rigtig klog. Men jeg er begyndt at glæde mig til at Freya er færdig med at sove lur til middag... synes virkelig den ødelægger hele dagen... hun sover klart bedst hjemme i fred og ro. Men man kan knap nå at lave noget uden for huset før frokost og efter lur er det meste af eftermiddagen gået og man kan næsten ikke nå ud, før man skal hjem og lave aftensmad. Jeg føler mig spærret inde herhjemme eller begrænset til aktiviteter der ligger meget tæt på hjemmesiden.... Tager chancen i morgen og tager på tur til zoologisk museum FØR lur og lader hende sove i klapvognen der. Så må vi se hvordan det går... Hverken jeg eller min datter kan lide bare at være hjemme altid.. vi vil ud...