S-K

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About S-K

  • Status
    Nyt medlem
  1. I min første graviditet arbejdede jeg mere eller mindre til terminen. I den anden blev jeg delvist fraværsmeldt omkring uge 19 tror jeg, da jeg havde et meget fysisk job og der var risikoopgaver som jeg simpelthen ikke måtte tage. D esuden havde jeg lidt bækkenproblemer som sikkert var blevet værre hvis jeg ikke havde haft mine fridage til afslapning. Nu venter jeg nummer tre, og er ledig men alligevel blev jeg sygemeldt i uge 16 pga bækkenløsning så man kan vel sige at jeg har prøvet det hele. Jeg vil ikke sige at jeg keder mig, og ville da også gerne kunne arbejde, men når det ikke kan være anderledes vælger jeg bare at nyde min graviditet og de to andre børn alt det jeg kan. Stine 23+1
  2. Til mit første barn troede jeg også at det hele skulle "sikres" med de lagner, men de røg af hurtigt igen da drengen var våd af sved når han lå derpå. Har dog lige brugt det store i juniorsengen, fordi han lige har smidt natbleen, men nu har vi været uden uheld i over en måned så det er også væk igen her.
  3. Vores søn på 4 har næsten lige smidt natbleen. Han ville ikke have den på mere... Han tissede inden sengetid og inden vi gik i seng tog vi ham også lige på toilettet. Det gjorde vi i en uge og så var det ikke nødvendigt mere. -der har siden været 2 uheld fordi han har drukket rigtig meget inden sengetid. Vi var ret skeptiske fordi hans ble netop også var helt fuld om morgenen, men det viste sig at være ren dovenskab fra hans side. Hvorfor gå på toilet når man har ble på... Når din dreng er så stor kan det vel også være fordi han skal have mere hjælp til at blive blefri. Jeg ved ikke hvornår man kan gå til lægen med problemet?? Håber det snart kommer :-)