lpd

Medlemmer
 • Content count

  3,287
 • Joined

 • Last visited

About lpd

 • Rank
  Jeg tænker på

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

2,108 profile views
 1. Haha, jeg skrev 4 først, men vurderede at 4-årige mig nok var mega ligeglad med den slags til gengæld var jeg all in på tøsedrama som 12 årig :chin
 2. Hvor er det godt det ikke var værre!
 3. Tak for svar! Jeg er i en gruppe som jeg er rigtig glad for, men min mands ekskæreste er også i gruppen, og måske er jeg 12 år nu, men jeg synes det er skide træls hun liker alt hvad jeg gør i gruppen!
 4. Hvis jeg blokerer en person på Facebook, kan den person så se hvad jeg slår op/kommenterer på i en gruppe som vi begge er medlem af?
 5. Hm, det kan da godt være. Burde det så ikke smitte ret hurtigt? Det har stået på i et par uger.
 6. Han er et år
 7. Jeg ammer nok 20 gange i døgnet og når jeg ikke ammer på det højre bryst, så nulrer han det, så jeg kan simpelthen ikke bare bide smerten i mig Førhen kunne jeg godt tage ham af og lægge til igen x 10, og så lykkedes det nogle gange, men han bliver simpelthen så tosset Jeg har skrevet til ammenet i går, men har ikke fået svar endnu desværre.
 8. Er der mon nogen der har oplevet, at jeres barn får rigtig dårlig sutteteknik på det ene bryst? Jeg hyler simpelthen af smerte når jeg ammer på højre bryst og der er kommet sår. Der er absolut intet på det venstre. Det startede i forbindelse med tænder, hvor han lige skulle finde teknikken igen, men denne gang har han ikke fundet teknikken igen! Av av av det gør så ondt. Han gaber ikke ordentligt op, og tænderne skraber mod brystvorten. Vi skal til kiropraktor i morgen for at tjekke om det skyldes nogle spændinger, men har I ellers nogle bud eller erfaringer?
 9. Jeg har fuldstændigt overset at du er gravid! Kæmpe stort tillykke. Jeg er så glad på jeres vegne! Jeg tror Tidsel er omkring Århus. Jeg brugte strækvikle til at starte med, så ringslynge og fastvikle. De to sidstnsidstnævnte bruger vi stadig (1 år og 12 kg). Det er fantastisk at bære sit barn
 10. Ja det er det. Omvendt er der jo så håb for han sover i aften/i nat, han må jo være temmelig træt efter 40 min søvn
 11. Ja
 12. Mand der vækker barn efter 40 min selvsamme mand skal ikke bøvlet med barnet resten af dagen. Mor er træt og gal.
 13. Ja det er helt normalt at børn kan se nogen vi ikke kan. De er åbne for det og ser verden som den er. Har du en fornemmelse for om det er en god eller ond ånd?
 14. Jeg bød 3500 og fik det. Det er såååå tiltrængt
 15. Hvor meget kan man tillade sig at byde på et spisebordssæt som står til 4000 på guloggratis?