FruAnd15

Medlemmer
 • Content count

  421
 • Joined

 • Last visited

About FruAnd15

 • Rank
  Meget aktiv
 • Birthday 03/09/1988

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  19-07-2018
 • Lokation
  Stavanger

Recent Profile Visitors

1,774 profile views
 1. Hejsa, Der kommer jo ikke streg hvis ikke du har HcG i kroppen. Har du ikke mulighed for at købe en test der i er på ferie? Jeg ville i hvert fald prøve en ny test for at være sikker :-) Håber at den er der <3
 2. Jeg havde en mens som var ca. 9 dage. Den var bare lang i modsat de ande som var en 5-6 dage ca. Det behøver ikke betyde noget farligt :-)
 3. Hejsa :-) Jeg har desværre ingen erfaringer med spiral eller vellykket graviditet etfer p-piller, men min veninde fik fjernet spiralen og den første mens udeblev, for der var hun allerede gravid. Men det er vel meget individuelt hvordan kroppen reagerer. ligesom med p-piller? :-) Heg håber for jer at din PCO ikke gir problemer og at i snart står med to streger igen...
 4. Jeg Håber for dig at det bare er en langsom starer
 5. Hej, jeg har prøvet det en gang, hvor mens kom et par dage efter. håber din er god nok
 6. Jeg tog en negativ test i går eftermiddag..... øv altså! Vi må prøve igen næste cyklus :-)
 7. Uhh hvor er det spændende her! Jeg går med lidt de samme fornemmelser. Har lidt ømme bryster om aftenen, underlivet har virkelig lade sig mærke, og lidt småkvalme og svimmelhed de sidste par dage. Men skubber tanken fra mig og tænker at vi jo ikke kan lave børn og skal snart i behandling. - Så måske er det bare fordi man klemmer og klemmer på de bryster at de bliver lidt ømme. - Kan man få sympatitegn på graviditet med alle de dejlige damer på nettet? - Er det bare en prut? Åhh CD 24 i dag og har lyst til at købe en test!!!
 8. Vi har drengenavnene klar!!! Pigenavnene snakker vi ikke om. Men jeg er helt vild med at vi genbruger navnene fra vores familier. Så når vi en dag står og ved kønnet så skal familietræerne udforskes. :-)
 9. Jeg vi skal på skiferie i morgen! Og bare ha det herligt med hele svigerfamilien i en hel uge!!! (også selv om jeg skal have mens midt i det hele!!)
 10. kæmpe kram til alle Her forventer jeg mens den 1. marts. Mit unverliv er hårdt og nogle gange kommer der sådan nogle jag som gør sindsygt ondt! Det er nok bare mensen der samler sig sammen og gør klar.....
 11. Jeg har fået ondt i halsen..... Bare jeg ikke blir syg til skiferie på lørdag
 12. JAAAAA!!!! Det var en mega fed tur på vej til arbejde i dag!!! Nu kan weekenden bare komme an.
 13. Kan i ikke få flyttet tråden/trådene til den der hemmelig del af babyklar? Der hvor man skal have 100 besvarelser for at læse med?
 14. Jeg tænker lige hurtigt: lasagne, kødsovs, pizzaboller, grøntsagsmuffins, havregrød , pølsehorn, skinke-ost-horn