FruAnd15

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    421
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af FruAnd15

  1. Hejsa, Der kommer jo ikke streg hvis ikke du har HcG i kroppen. Har du ikke mulighed for at købe en test der i er på ferie? Jeg ville i hvert fald prøve en ny test for at være sikker :-) Håber at den er der <3
  2. Jeg havde en mens som var ca. 9 dage. Den var bare lang i modsat de ande som var en 5-6 dage ca. Det behøver ikke betyde noget farligt :-)
  3. Hejsa :-) Jeg har desværre ingen erfaringer med spiral eller vellykket graviditet etfer p-piller, men min veninde fik fjernet spiralen og den første mens udeblev, for der var hun allerede gravid. Men det er vel meget individuelt hvordan kroppen reagerer. ligesom med p-piller? :-) Heg håber for jer at din PCO ikke gir problemer og at i snart står med to streger igen...
  4. Jeg Håber for dig at det bare er en langsom starer
  5. Hej, jeg har prøvet det en gang, hvor mens kom et par dage efter. håber din er god nok
  6. Jeg tog en negativ test i går eftermiddag..... øv altså! Vi må prøve igen næste cyklus :-)
  7. Uhh hvor er det spændende her! Jeg går med lidt de samme fornemmelser. Har lidt ømme bryster om aftenen, underlivet har virkelig lade sig mærke, og lidt småkvalme og svimmelhed de sidste par dage. Men skubber tanken fra mig og tænker at vi jo ikke kan lave børn og skal snart i behandling. - Så måske er det bare fordi man klemmer og klemmer på de bryster at de bliver lidt ømme. - Kan man få sympatitegn på graviditet med alle de dejlige damer på nettet? - Er det bare en prut? Åhh CD 24 i dag og har lyst til at købe en test!!!
  8. Vi har drengenavnene klar!!! Pigenavnene snakker vi ikke om. Men jeg er helt vild med at vi genbruger navnene fra vores familier. Så når vi en dag står og ved kønnet så skal familietræerne udforskes. :-)
  9. Jeg vi skal på skiferie i morgen! Og bare ha det herligt med hele svigerfamilien i en hel uge!!! (også selv om jeg skal have mens midt i det hele!!)
  10. kæmpe kram til alle Her forventer jeg mens den 1. marts. Mit unverliv er hårdt og nogle gange kommer der sådan nogle jag som gør sindsygt ondt! Det er nok bare mensen der samler sig sammen og gør klar.....
  11. Jeg har fået ondt i halsen..... Bare jeg ikke blir syg til skiferie på lørdag
  12. JAAAAA!!!! Det var en mega fed tur på vej til arbejde i dag!!! Nu kan weekenden bare komme an.
  13. Kan i ikke få flyttet tråden/trådene til den der hemmelig del af babyklar? Der hvor man skal have 100 besvarelser for at læse med?
  14. Jeg tænker lige hurtigt: lasagne, kødsovs, pizzaboller, grøntsagsmuffins, havregrød , pølsehorn, skinke-ost-horn
  15. Ej, så gad jeg sku heller ikke ud og spise med ham mood-killer altså.
  16. Nogen som har prøvet akupunktur for at blive gravid? Nu har vi prøvet i 22 cykluser og heldet lader vente på sig! Så ville egentlig bare høre om der er nogen der har prøvet der, om det er noget der virker og hvad det gør.....
  17. Så fantastisk. !!! Har snakket med mor og hun fik det også inden hun blev gravid med mig, så tror faktisk det er noget jeg må undersøge lidt mere hvor man får det heroppe i Norge.....
  18. Vi blev jo gift på vores 12,5 kærestedag Så nu kan vi jo fejre to gange om året... Vi tager gerne på restaurant og/eller i bio. Og omkring vores bryllupsdag tager vi en ferie. Men Vi har jo heller ikke børn der skal arrangeres pasnng til Måske en lille ting i dagens anledning ville gøre din mand glad.
  19. Ej hvor spændende, takk for at dele. Det lyder jo helt fantastisk at det kan hjælpe så meget! må vidst se om jeg kan finde ud af mere om hvor jeg kan købe behandlinger.
  20. Ej hvor er det her bare verdens bedste nyhed Katrinemus!!! Kæmpe stort tillykke med veloverstået nakkefold. Nu må i da endelig kunne glæde jer. Åhh jeg bliver helt rørstrømsk bare at skrive til dig
  21. Måske et dumt spørgsmål, egentlig er det nok bare mere lidt bekræftelse jeg er ude efter....: Jeg kunne lave to lige tydelige streger i går eftermiddag på en ÆT. Så burde det godt kunne nåes med sex i eftermiddag, ikke? Det er bare noget pis når manden ikke er hjemme på det rigtige tidspunkt, NÅ!!!!
  22. Åaaaaiiiiiiiiii Katrine!!!! Det er da bare den mest fantastiske nyhed at komme ind og læse. Jeg er så lykelig på jeres vegne. jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, andet end at jeg også selv blev lidt fortrøstningsfuld nu. Alt skal nok gå godt i den sidste ende :-) Hurra hurra hurra hurra hurra hurra (indsæt alle de der glade og hoppende, dansende smileyer)
  23. Jeg har en sony some r to år gammel. Har prøvet alt syns jeg. Det kan være de bare er lidt bagefter med opdateringerne her i Norge :-)