Vælg økologi til dit barn

Her kan du læse, hvorfor du skal vælge økologi til dit barn, samt hvad fordelene er ved økologisk hudpleje og babytøj.

Skadelige kemi er et stort fokusområde i medierne lige nu. Især i forhold til børn. Nybagte mødre skal tage tage stilling, og det kan være svært at navigere rundt i, hvad man skal tage alvorligt, og hvad som er af mindre betydning.

Derfor skal du vælge økologisk hudpleje til din baby

Vi vil gerne opfordre til, at du vælger økologiske hudpleje produkter til dit barn. Det vigtigste i forhold til hudplejeprodukter til børn er, at produkterne er fri for skadelig kemi.

Produkter med syntetiske dufte- og farvestoffer, konserveringsmidler og parabener kan være med til at udvikle allergi, som kommer til at følge dit barn resten af livet.

Tænk derfor meget over hvad du smører på huden. Hold dig til rene produkter, som er milde og egnet til en sart babyhud.

En af de populære hudplejeserier til babyer er den ultramilde “White Mallow” fra Weleda. Den er tilsat beroligende ingredienser, og den er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer.

Annonce ♥

økologisk babypleje

Bæredygtigt babytøj uden kemi

Selvom man vælger at købe økologisk babytøj, ønsker man ikke nødvendigvis at gå på kompromis med kvalitet og design, og det behøver du heller ikke.

Faktisk er flere af de store babytøjsmærker særligt fokuserede på at designe unikt og lækkert tøj, som ofte er indfarvet med plantefarver og helt fri for hormonforstyrrende stoffer.

Annonce ♥

Bæredygtigt tøj er lavet af naturlige materialer, som tager hensyn til omgivelserne og skaber de bedste rammer for din baby. Materialerne lader huden ånde, og de kradser ikke.

Økologisk sparkedragt off white

Økologisk kyse grå

Annonce ♥

økologiske selebukser

Se alt det lækre og bæredygtige ØKO tøj fra Selana hos Naturskøn. Vælg økologi til dit barn, fordi du ønsker rene linjer – helt fra starten.

Du kan også finde mange gode råd, samt deltage i den økologiske debat i vores populære babyforum.

Annonce ♥