Pas godt på kroppen under graviditeten

Når man er gravid, så går kroppen igennem forunderlige forandringer. Kvindekroppen er intet mindre en fantastisk når det kommer til at skulle gennemgå en graviditet og en fødsel. Graviditet er ikke altid en dans på roser, og der kan være nogle gener, som opstår i forbindelse med denne tid. Det er forskelligt, hvordan kvinder oplever deres graviditet i forhold til gener og velvære. Nogle af de gener, som kan forekomme, kan du læse mere om her i artiklen. 

Under graviditeten kan kvinder både opleve træthed, kvalme og brystspændinger blandt andet. En af de gener, som også kan forekomme, er hæmorider. Hæmorider er udposninger i slimhinden i endetarmen. Udposningerne er blodfyldte, og buler ud fra væggen på slimhinden. Det er faktisk en almindelig lidelse, som kan ramme mange mennesker, men gravide kan være ekstra udsatte. Grunden til dette er, at hos gravide er der mere tryk blandt andet. Hvis du gravid og døjer med dette problem, kan du finde gode råd mod hæmorider.

Nogle af symptomerne på hæmorider kan være smerter, blødning og udposninger, som man kan se. Disse gener kommer ofte når ma er på toilette og har afføring. Læs mere her om hæmorider i graviditeten og bliv klogere på symptomerne blandt andet.

Vigtigt at passe på sig selv under graviditeten

Det er selvfølgelig vigtigt at pleje sig selv og huske at følge de gode råd i forhold til sin graviditet. Hvis lægen har givet specielle instrukser, er det selvfølgelig vigtigt at lytte til dem, for at passe på sig selv og barnet. Når det kommer til at passe på sig selv, er det også vigtigt at forkæle sig selv en gang imellem. Der er sikkert mange ting, som er blevet valgt fra i forhold til f.eks. kemi og produkter, men der findes stadig nogle som er egnede.

Australian Bodycare har et stort udvalg af produkter som indeholder Tea Tree Oil. Disse produkter er både skånsomme og de fleste af dem, kan bruges til både dig, som er gravid og ammer. Produkterne egner sig også til børn fra 3 år og opefter. Til dig som er gravid eller ammer, så er det eneste produkt, som du bør holde dig fra, ’Corn Stick’, på grund af indholdet af salicylsyre.

Naturlige produkter som er effektive

Til dig som er gravid, har børn eller blot ønsker at bruge plejeprodukter, som er naturlige, så er Australian Bodycare det rigtige valg. De fleste af deres produkter er veganske, med undtagelse af deres Barrier Cream og Rescue Cream, som har bivoks som en af ingredienserne. Australian Bodycare produkterne indeholder heller ikke hormonforstyrrende stoffer eller parabener. Derfor er de et godt valg til dig som gerne vil fravælge disse ingredienser i dine plejeprodukter.

Annonce ♥

Tea Tree Oil fra Australien

Måske har du hørt om de effektive dråber før? Olien stammer fra Australien, hvor den i rigtigt mange år har været velkendt for dens antiseptiske egenskaber. Aboriginals har brugt den længe før den blev velkendt på handelsmarkedet. Tea Tree Oil indeholder 150 indholdsstoffer, som er med til at give den unikke virkning. Olien er god til mange formål, og er både bakteriedræbende, og har blandt andet en god virkning på bumser og urenheder.

Hvilke produkter laver Australian Bodycare?

Hvis du har nogle problemstillinger, som omhandler ansigtet, barbering, intim pleje eller hovedbund, så kan du få hjælp med Australian Bodycare produkterne. Indenfor ansigtspleje, kan du både få renseprodukter, ansigtscreme og ansigtsmaske blandt andet. Alt sammen for blandt andet at hjælpe dig som døjer med bumser og uren hud. Til kroppen kan du også få både krops olie og vaskeprodukter.

Intim pleje, er også noget som firmaet har stor fokus på. Rigtigt mange mennesker døjer med enten indgroede hår eller røde knopper efter barbering. Da huden er enormt sart i de intime områder, skal man være ekstra skånsom.

Annonce ♥

Deres serie indenfor intim pleje kan være med til at forebygge disse problemer ved barbering. Der findes både intim gel og vaske produkter, samt flere. Til barbering i ansigtet, hvor skægpest og røde knopper også ofte kan opstå, kan det være en fordel at prøve produkterne dertil.

Få hjælp til din hovedbund

Lider du af kløende hovedbånd, som skaller? Tør hovedbund eller problemer med skæl er et udbredt problem. Det kan være så irriterende og ubehageligt og mange gange hjælper produkter ikke på problemet. Australian Bodycare har produkter, som netop kan hjælpe mod disse gener. Man kan både få shampoo og conditioner samt en serum, som alle har plejende virkning på problemerne.

De effektive produkter fra Australian Bodycare kan findes på australian-bodycare.dk, hvor du kan læse meget mere om Tea Tree Oil og dens virkning. Udover produkterne som nævnt tidligere i artiklen, så kan du selvfølgelig også få ren Tea Tree Oil. Den rene olie, kan bruges til mange formål. Hvis du får en bums eller nogle urenheder, så kan du med fordel bruge den her.

Annonce ♥