Få kærligheden tilbage til dine bryster efter amning

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du kigger på dine bryster efter amning og synes, at de hænger eller ser trætte ud, så er du ikke den eneste. Det er nemlig helt normalt, at brysterne ændrer sig efter en graviditet. Alligevel er det meget normalt, at man savner sine gamle bryster. Derfor giver denne artikel dig nogle bud på, hvad du kan gøre for at genvinde kærligheden til dine egne bryster.

Korriger udseendet af dine bryster efter amning

Det er muligt at få korrigeret udseendet af brysterne efter graviditet og amning. Dette kan gøres ved hjælp af brystimplantater fra Motiva, som kan give et mere fast og symmetrisk udseende til brysterne. Motiva har flere forskellige muligheder, når det kommer til størrelse, form og løft – og løsningen kommer til at basere sig på dine ønsker til dine bryster, så du får et personligt resultat, som kan give dig glæde. Hvis du ikke ønsker implantater, kan du også vælge at lave et løft. Det kan gøre, at brysterne ikke hænger så meget. 

Husk dog, at det er helt normalt, at brysterne ser anderledes ud efter amning, og at en brystoperation udelukkende skal være for din egen skyld.

Tips til at styrke brystmusklerne efter amning

Det er vigtigt at huske på, at det tager tid for kroppen at komme sig efter amning. Det er derfor vigtigt, at man ikke presser sig selv for meget og lytter til sin krop. Når man føler sig klar til det, så kan man begynde med nogle øvelser for at styrke brystmusklerne. Husk at anvende en god sports-BH, som giver brysterne god støtte.

  1. Brystpresser: Disse øvelser hjælper med at styrke musklerne i overarmene samtidig med, at de styrker brystmusklerne. 
  2. Push-ups: Disse vil hjælpe med at træne hele overkroppen sammen med brystmusklerne. 
  3. Vandbaseret træning, eksempelvis svømning eller aqua aerobics: Disse former for træning giver et godt modstandsniveau uden risiko for skader på leddene. 

Vælger du at få lavet en kirurgisk optimering af dine bryster, kan du også finde nogle gode øvelser efter brystkorrektion

Annonce ♥

Lær at elske dine bryster som de er

For nogle vil dette være det letteste valg – for andre det sværeste: Nemlig at elske sine bryster, som de er nu. 

Hvis du tænker over det, så har din krop og dine bryster lige været igennem en pragtpræstation. Du har født et barn og givet det mad i mange måneder. Kroppe bærer ofte en historie, og det at få et barn er på mange måder den fineste historie, der findes. Så fokuser på den smukke historie, din krop bærer – så kan det være, at du har mere kærlighed at give ud af til dig selv?