Sneakers til gravide

En graviditet er en forunderlig proces, der nok er nemmest at håndtere, når den er overstået. Kroppen udsættes for en massiv belastning og det er derfor vigtigt, at passe godt på sig selv mens den står på.

Tænk på dine sko

Rigtig mange gravide oplever at få hævede ankler og fødder. Det skyldes, at du får en masse ekstra vand i kroppen, der typisk søger ud i ben og arme. Det handler om at finde et par gode sko, der giver den optimale støtte og som er behagelige at have på.

De populære Nike Free sneakers kunne være et oplagt bud, da de både er bredt tilgængelige og findes i et hav af modeller, farver og designs, så du får et par sko, der passer til dit øvrige outfit.

Nike Free blev ganske vist oprindeligt designet som en løbesko, men har aldrig rigtig vundet motionsløbernes hjerter. Derimod har den vundet status som en af 10’ernes bedst sælgende modesko.

Dels fordi det er et par særdeles behagelige sneakers og dels fordi de som sagt favner ret bredt i forhold til udtryk, stil og design.

Annonce ♥

Da fodtøjet spiller en afgørende rolle for resten af kroppens velbefindende, er det utrolig vigtigt, at du i graviditeten primært bruger sko, der giver den optimale støtte og komfort.

Bare fødder

Fra naturens side er vores fødder ikke designet til at skulle skånes og pakkes ind i stiletter og sneakers. Tværtimod er de beregnet til at være bare og ude i det fri. Og det bør du også tilstræbe, mens du er gravid.

Du kan selvfølgelig ikke rende rundt i bare tæer nede i byen – det er klart – men derhjemme og når du ellers kan slippe afsted med det, vil dine fødder takke dig, når de får lov at være fri for fodtøj.

Annonce ♥

Den Intelligente Krop har de meget fokus på fødder, og hvordan du holder dem sunde, raske og i god form. For ja du kan faktisk godt træne dine fødder.

Det lyder måske lidt fjollet, men hvis du tænker på, hvordan en fodmassage eller zoneterapi kan forplante sig hele vejen fra fødderne og op gennem kroppen, er det måske slet ikke så tosset alligevel.

Det handler om god og sund blodgennemstrømning og om at undgå spændinger. Ligesom vi kan få spændinger i nakke og skuldre, har du sikkert også oplevet krampe i fødderne.

Annonce ♥

Disse kramper vidner om, at dine fødder trænger til noget omsorg og kærlighed.