Graviditet, cravings og tøjvalg

Hvis du er i en stor babylykke, så har du fundet det rette sted at læse med. Vi har lavet en lille guide til, hvad du kan tænke over, mens du er gravid. Dette vil ikke være den typiske reminder, men mere en guide om små fif til dig selv, som du måske ikke selv havde tænkt over.

Der er rigtig mange guides med gode huskeregler om graviditet og babyer, og man når nærmest at glemme alle reglerne. Vi har derfor lavet en guide, der er tiltænkt dig, så du og din krop kan have det allerbedst under graviditeten.

Du er ved at skabe et lille menneske inde i kroppen, hvorfor det er helt naturligt, at du vil være mere træt end normalt. Så husk på, at det er helt i orden at lægge sig ned på sofaen, drikke en kop te og slappe af i kroppen. På den måde passer du bedre på dig selv og din baby.

Har du en ekstra trang til søde sager?

Man kan være ude for, at kroppen nærmest hungrer efter noget helt bestemt, og det er ikke til at sige, om det er sødt, surt eller sundt. Din krop er fyldt med hormoner, og det kan være én af grundene til, at du har en konstant lyst til for eksempel vingummibamser.

At have trang til sukker eller noget andet er helt naturligt, og vi vil anbefale, at du giver efter til et vist omfang. Det går desværre ikke, at du kun lever af vingummibamser, selvom det ville være lækkert.

Annonce ♥

Når du er gravid, er immunforsvaret også en smule defekt, da kroppen har travlt med at skabe en baby. Det kan derfor være en god idé at bestille en tid ved en helt almindelig tandlæge for eksempel Valby Tandklinik, hvis du har trang til noget sødt. På den måde sikrer du dig, at du ikke får tandkødsbetændelse eller huller i tænderne, da du (måske) skruer lidt op for slik niveauet under graviditeten.


Forbered dit tøjskab bedst muligt

Hvis du allerede er gravid og et godt stykke inde i graviditeten, ved du, at det kan blive nødvendigt at købe noget graviditetstøj, så der kan være plads til den store, smukke mave. Du tænker måske, at du glæder dig til at komme tilbage i dit normale tøj, hvor der er lidt mere differentiering at finde, hvilket vi godt kan forstå.

Men hvis du vælger at amme, kan det være meget brugbart at finde noget ammetøj. Du kan finde meget forskelligt ammetøj, så du har nemmere ved at kunne amme, når din baby er sulten.

Annonce ♥

Det er derfor ikke bare tøj under graviditeten, der skal shoppes efter. Det kan også være nødvendigt at finde noget til efter. Heldigvis er det også tilladt at finde noget, som ikke er ammetøj. Ammetøj minder meget om graviditetstøj, hvorfor det godt kan blive meget ens og kedeligt. Hvis du gerne vil peppe outfittet lidt op, kan vi anbefale Lala Berlin, som har mange fine accessoires og smukt, stilfuldt tøj.