Babyshower gaver til mor

Der er masser af grunde til at holde et babyshower for sin gravide søster, veninde eller kollega. Først og fremmest fordi det er en glædelig tid, når der er en lille ny verdensborger i vente. Det er i sig selv er værd at fejre.

Men også fordi det kan være hårdt arbejde at være gravid. Derfor er det dejligt at kunne overraske den gravide med en hyggedag, fyldt med forkælelse og underholdning.

Med til et babyshower hører naturligvis også gaver. Ikke kun til babyen, men også til mor. Derfor får du her 5 gode forslag til gaver, du kan forære den kommende mor.

En tidlig barselsgave

Mange mødre har nogle helt særlige ting, de ønsker sig til deres baby. Du kan derfor finde en god baby shower gave til den kommende mor i hendes indkøbsliste til den lille.

Der vil i mange tilfælde være tale om ting, der egentlig er til babyen – men de fleste gravide elsker at bygge rede og indrette babyværelset. Derfor vil enhver ny ting til babyen også være en god gave til den kommende mor.

Annonce ♥

Mangler du inspiration til, hvad du kan købe af praktiske gaver til den gravide, kan du finde en masse forslag her.


Et gavekort til forkælelse

Lige om lidt er den gravide blevet mor, og så vil der i den første tid mangle både tid og overskud til at tage på café, i biografen, på restaurant eller på wellnessophold.

Det er derfor nu, du skal slå til, hvis du gerne vil have en hyggestund med din veninde eller søster, hvor der stadig kun er jer to og ikke også en lille baby med. Et gavekort til biografen, jeres yndlingscafé eller spa og wellness vil med garanti falde i god jord hos den kommende mor.

Annonce ♥

Og hvornår kan man ellers tage i biografen og spise flere liter popcorn, uden at nogen undrer sig? På café og rydde tallerkenen med god samvittighed? Eller i spa og wellness uden at trække maven ind – hvis ikke man skulle kunne gøre det som gravid? Lige netop.

Plejeprodukter uden skidt kemi

Når man er gravid og ammer, er det vigtigt, man ikke udsætter sin krop for en masse unødvendige og ikke mindst skadelige kemikalier. Alt hvad mor-kroppen udsættes for, vil nemlig til en vis grad også påvirke barnets krop.

Der er med andre ord god grund til at passe ekstra godt på sig selv i denne periode af livet. Du kan derfor med fordel forære den gravide creme, makeup eller andre plejeprodukter som er fri for uønskede stoffer.

Annonce ♥

Nogle produkter kan endda bruges af både den gravide og den kommende baby. For eksempel den økologiske Olivias Tryllesalve, som du kan finde her

Et gavekort til amme-BH’er

Det er altid umuligt at forudsige, hvilken bh-størrelse man som ammende mor har brug for, før mælken er løbet til og amningen er veletableret. Det er derfor også en god idé for den gravide at vente med at købe amme-BH’er til efter fødslen.

BH’er er dog dyre og et gavekort til undertøj er derfor en meget kærlig og gennemtænkt babyshower gave. Og skulle den gravide ende med ikke at amme, kan hun i stedet bruge gavekortet på lækkert undertøj i en tid, hvor man ellers sjældent føler sig super tiltrækkende.

Annonce ♥

Både Change og Hunkemöller sælger begge typer undertøj og er derfor gode steder at vælge, når du skal finde et gavekort i baby shower gave til mor.


En baby shower gave der holder længe

Der er også et liv efter graviditeten – i mere end en forstand. Derfor er gaver, som kan benyttes efter babyen er kommet til verden, også en god baby shower gave til mor.

Det kan for eksempel være et hjemmelavet gavekort til en babypasning kombineret med et frisørgavekort, så den nybagte mor kan få en times forkælelse i fred og ro – og ikke mindst en friskere frisure.

Annonce ♥

Især fordi det ændrede hormonniveau i forbindelse med graviditet og amning kan medføre både tyndt og umedgørligt hår, der kan trænge til lidt ekstra kærlighed.

Du kan også forære den gravide et sæt lækkert hyggetøj, der er behageligt at have på den første tid og giver nem adgang til amning.

Eller et gavekort til Netflix eller HBO, så de lange dage med babyen i sofaen eller sengen kan få endnu mere indhold. Eller lydbøger for der skal ud og gåes mange kilometer med barnevognen jo.

Annonce ♥

Har du brug for flere forslag til gaver til den nybagte mor, kan du finde masser af gode idéer på Gaveinspiration.dk