Ansigtsmaske mod uren hud

Oplever du problemer med uren hud og hudorme under din graviditet? Så er du langt fra alene, for mange kvinder oplever, at deres hud ændrer sig, mens de er gravide. Det er langt fra alle, der får den omtalte “pregnancy glow”.

Hvem gider have en dårlig hud, uanset om det skyldes en graviditet, så vil du jo med garanti gerne se fin og pæn ud stadig. Black mask kan være din løsning

Det sker der med din hud

Størstedelen af gravide oplever en stor forstyrrelse i deres hud, og at huden bliver uren på områder, der tidligere har været problemfri og vice versa. Der kan være flere forskellige former af udbrud og ændringer. Disse kan for eksempel være:

Nye overfølsomheder
Mange oplever, at produkter som de tidligere sagtens kunne tåle nu er for skrappe ved deres sensitive hud. En ansigtsscrub føles som sandpapir, og en parfume begynder at klø på huden.

Hormoner
Når du er gravid, er det som om dine normale hormoner er tusinde gange mere forvirrede. De suser rundt, og der er ikke orden i noget længere. Dette vil føre til tilstande som i teenagealderen, både humørmæssigt, men også din hud vil opleve op- og nedture.

Annonce ♥

Tør hud
De fleste kommende mødre som ikke oplever en stor ændring i deres huds renhed oplever i stedet, at den bliver meget tør. Det er vigtigt at fugte huden ved at drikke ekstra meget vand for at undgå ubehagelig kløe.

Skinnende hud
Du vil måske opleve, at din hud bliver meget skinnende og olieret, hvilket også skyldes graviditeten. Det skyldes, at de små kirtler i din hud reagerer på det mandlige hormon, androgen. Hormonet får kirtlerne til at udskille en olie, kaldet sebum, hvilket får dine porer til at tilstoppe og derved danne hudorme.


Hvad kan du gøre

Når din hud er uren, vil der oftest være flere forskellige behandlinger, som hjælper dig af med de samme problemer, men ikke mange produkter, der kan hjælpe med alle problemerne.

Annonce ♥

Du kan prøve flere forskellige ansigtsmasker og ansigtsrens, men du kan også forsøge at bekæmpe alle problemerne med en enkelt ansigtsmaske, som er sikker for gravide og kun består af naturlige ingredienser.

Hvad er blackhead removal mask

En blackhead removal mask, også kaldet blackmask, er kendetegnet ved dens konsistens. Konsistensen er tyk og næsten gummi-agtig men meget klistret. Dette gør det muligt for masken at trænge dybt ned i porerne og få fat i de urenheder, der måtte være at finde.

Derudover får masken også fat i små hår, overfladiske urenheder og døde hudceller. Blackhead removal masken fra NeutriHerbs består kun af naturlige ingredienser, og er derfor ikke skadelig for gravide.

Annonce ♥

Derudover er aloe vera en af de mest fremtrædende ingredienser så på trods af, at det virker voldsomt at rive skidtet ud af porerne, er der aloe vera til at berolige huden igen. Dette hjælper også med at hydrere huden, hvis du er en af de gravide, der oplever tør hud.

Sådan bruges masken

Rens ansigtet med varmt vand og smør et tykt lag af masken ud i ansigtet – undgå dog øjenområderne og øjenbryn. Derefter venter du, til masken er helt tør, hvorefter du kan tage fat i et af hjørnerne og forsigtigt trække den af i opadgående retning. Hvis ikke masken kommer af i et lag, så vent lidt længere til den er helt tør.

Vask efter med varmt vand igen og påfør din beskyttende dagcreme.

Annonce ♥

Her køber du masken

Hos Leluna.dk forhandles en blackhead removal mask fra NeutriHerbs, som består fuldt ud af naturlige ingredienser. Leluna.dk er et online skønhedsunivers med mange spændende produkter, og som har gjort kunder glade siden 2009.