Ezri

Kage til nytår

15 indlæg i dette emne

Jeg er kommet til at love at lave en kage til nytår. Altså sådan en med kagebunde og mousse. Men jeg ved bare slet ikke, hvad jeg skal putte i og hvilke bunde jeg skal bage... Har I skønne kvinder ikke nogle gode ideer?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har en opskrift på astimousse hvis det er noget :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

helt klart noget marcipan bund.. og ja astimouse var da et godt valg til :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

helt klart noget marcipan bund.. og ja astimouse var da et godt valg til :)

Og mørk chokolade

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har en opskrift på astimousse hvis det er noget :)

Uhhh... Det vil jeg meget gerne have :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

helt klart noget marcipan bund.. og ja astimouse var da et godt valg til :)

Har du en opskrift du vil dele?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Astimousse:

7 blade husblas

4 pastauriserede æg

200 g. sukker

1/2 dl. limesaft

1 3/4 dl. asti

Ingredienserne skal være stuetemp.

Læg husblas i blød i koldt vand ca. 5 min. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Klem vandet fra husblas og smelt det i en lille gryde sammen med limesaften. Hæld limesaften og astien i æg/sukker massen under forsigtig omrøring. Lad moussen stivne i køleskabet min. 4 timer.

Håber du kan bruge det :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Astimousse:

7 blade husblas

4 pastauriserede æg

200 g. sukker

1/2 dl. limesaft

1 3/4 dl. asti

Ingredienserne skal være stuetemp.

Læg husblas i blød i koldt vand ca. 5 min. Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse. Klem vandet fra husblas og smelt det i en lille gryde sammen med limesaften. Hæld limesaften og astien i æg/sukker massen under forsigtig omrøring. Lad moussen stivne i køleskabet min. 4 timer.

Håber du kan bruge det :)

Det kan jeg bestemt :) Mange tak for den... Kan den fryses?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg tror at jeg er kommet frem til et indhold...

Chokoladebunde (manden nedstemte marcipanen), med astimousse og brombærmousse.

Men jeg ved ikke hvad jeg skal smøre den op med... Jeg synes at fondant smager for kraftigt, så det bliver det ikke... Og en af vores gæster kan ikke tåle laktose. Så jeg kan ikke smøre den op med smørcreme. Hvad gøre jeg så?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Marcipanovertræk.. Men jeg er på bar bund hvad den kan smøres op med

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med at smørre den op med hvid chokolade - ved ikke om der er laktose deri?

Linda

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der er lactose i hvid chokolade.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Der er lactose i hvid chokolade.

Øv... Er der også det i almindelig mælkechokolade?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Ja lactose er der jo i mælk, men man kan få lactosefri chokolade. Det er dog ikke noget man kan købe i almindelige butikker. Se fx her http://rikana-sundko...asp?product=443

Tak for link :) Jeg må lige spørge hende om hun heller ikke kan tåle chokolade. Jeg mindes da, at jeg har set hende guffe det i store mængder. Det er vist også kun mælkeprodukter med et lavt fedtindhold, der er rigtig slemt for hende...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER