Ezri

Medlemmer
 • Content count

  628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Ezri

 • Rank
  Afhængig
 • Birthday 07/15/1985

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Alle mennesker har brug for at føle sig som en del af et fællesskab. Og når man står på stadion og skråler "LÅ LÅ LÅ" i kor er alle en del af det samme fællesskab - et fællesskab der handler om at vinde. Og jeg tror i særdeleshed at man har mere brug for disse fællesskaber i takt med at verden bliver mere og mere globaliseret og de nationale fællesskaber efterhånden går i opløsning - derfor søger man nogle nye fællesskaber. På denne måde kan være fælles om noget på tværs af grænser. Og præmissen er jo egentlig simpel. Alle kan blive enige om at holdet skal vinde... Så derfor er fællesskabet nemt at blive en del af Jeg ved ikke, hvorfor det lige præcis er fodbold, der er blevet den mest populære sport... Men mit gæt vil være, at det er en kombination af tilfældigheder, god markedsføring og det faktum, at der kan sidde mange folk og se sporten på en gang og så varer en kamp lang tid. Og så er fodbold jo egentlig en ret simpel sport - det kræver ikke mere end en enkelt mand og et objekt, der er tilnærmelsesvis rundt... Så kan man spille foldbold. Der er lidt sværere med håndbold, som jo også har en bold og et mål som udgangspunkt for spillet... Hmm... Det er mit bud :)
 2. I har helt ret :) Jeg fik er brev i går om, at jeg var blevet tildelt kronikertilskud... Dejligt at de gør det helt automatisk...
 3. Kronikertilskud? Hvad i al verden er det?
 4. Vi starter på behandling d. 27/7 og jeg har kigget lidt på alt det medicin, jeg skal have... Men jeg kan ikke helt overskue, hvad det kommer til at koste på apoteket... For umiddelbart virker det til, at det bliver en temmelig dyr omgang... Er der nogen af jer herinde, der ved, hvad det ca. kommer til at koste?
 5. Jeg melder mig forsigtigt ind her... Vi har nemlig tilmeldt os behandling i dag! :loveshower
 6. De indeholder de nordiske kostanbefalinger, men er basseret på internationel forskning :) Og du har helt ret... Jeg ville ikke diskutere, hvad der er rigtig eller forkert... Jeg var bare nysgerrig... Hvis det føles rigtig før en selv, skal man gøre det. Vi forsøger at leve efter principperne for ny nordisk hverdagsmad, og det giver rigtig god mening for os :)
 7. Hmm... Jeg forholder mig stadig kritisk... :) Men jeg er også (næsten) hjemkundskabslærer, så jeg forholder mig mere til det, der står i mine fagbøger... Mange tak for svar :)
 8. I øvrigt, så er der også transfedtsyrer i alle de produkter, der komme fra ko - altså også fløde og smør... Og grunden til at man ikke så ofte steger i polyumættede fedtsyrer, er fordi de indeholder mange dobbeltbindeinger - disse dobbeltbindinger er særligt såbare overfor varme og kan derfor gå i stykker. Det resulterer i, at der dannes frie radikaler...
 9. Olivenolie og rapsolie er monoumættede - det vil sige at man gerne må stege i det. Det er først over 180 grader de danner transfedtsyrer - hvis man er bange for det, kan man putte en klat smør i. Smøret branker nemlig før olien når de 180 grader... Og fedt er bestemt rigtig sundt... Jeg vælter mig også rundt i polyumættet fedt og fisk... Men grunden til jeg spørger, er nemlig på grund af det mættede fedt, som kokosfedt jo er - og det er altså ikke særlig sundt... Deraf mit spørgsmål :) Jeg tænkte at der måske havde stået noget i det mange slankebøger?
 10. Hmm... Nu faldt jeg lige over jeres tråd... Så det kan være i kan hjælpe mig? Der er nemlig noget, jeg har undret mig over mht. LCHF livstilen... Hvorfor er det at man anser kokosfedt for sundt?
 11. Det fik vi nemlig heller ikke... Hans årebrok sidder i pungen og kan være årsag til at han har lav sædkvalitet. Heldigvis kan det opereres væk...
 12. Slet ikke nogen? :help
 13. Jeg ville sådan ønske at vi gjorde det samme i Danmark... Hvor må det være dejligt at bo i et land, hvor det bare er helt naturligt at man følger sæsonens råvarer...
 14. Min mand har fået konstateret årebrok. Vi har fået at vide at det muligvis har en negativ påvirkning af fertiliteten... Og vi skal jo netop i behandling fordi, han har lav sædkvalitet. Har I erfaring med det fra jeres mænd?
 15. Jeg ville strikke noget, der skal uden på tøjet, så som en vest eller små sko. Jeg synes at uld er for kras til en baby. Et tæppe ville også være en rigtig god ide :)