Barbamama

Ondt i halsen i to uger nu...

5 indlæg i dette emne

Hmm... Jeg var ved lægen i tirsdags, fordi jeg har følt mig syg siden mandag i sidste uge. Jeg VED godt, at det nok også skyldes stress (eksamen + bryllup), men jeg er TRÆT af at være syg. Og havde en mistanke om at det var halsbetændelse, og så ville jeg jo have noget penicillin mod det.

Det var så ikke betændelse. Jeg blev tjekket grundigt. Lungerne fine, ørerne fine, infektionstal fine, intet på halsen (udover at han godt kunne se at jeg var hævet og øm).

Men han sagde så, at hvis det ikke var væk torsdag aften, så skulle jeg ringe igen fredag. Men så var det lidt som om at han tog det i sig igen, og rettede det til, at min feber bare skulle være væk torsdag.

Min feber er væk, men jeg har det ikke specielt meget bedre, og har stadig MEGA ondt i halsen. Men spørgsmålet er om lægen egentlig kan gøre så meget...

Kan ikke finde ud af om jeg skal ringe igen. Føler mig totalt som en hypokonder ved at gøre det, men det gør jo for fanden ondt! Men kan han mon overhovedet gøre noget, når han har konstateret at der nok er tale om en virus og i hvert fald ikke betændelse?

:help

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Altså, han er der jo for at hjælpe dig. Jeg er egentligt ligeglad med om det er stress eller noget helt andet, for hvis der er noget at gøre, så skal det sgi gøres!

Så grib knoglen og RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

JEg har det sådan en gang om måneden.. ca hver anden gang er der bakterier og den anden gang.. bare virus.. de kan ikke gøre en dyt mod virus.. jeg bruger lidt Zynx (eller hvordan det staves) de virker ret godt.. og ellers en gang gurgle i saltvand..

Normalt vil jeg ikke selv tage til lægen i dag, måske vente til mandag.. men med dit bryllup i tanke kan du godt tilalde dig at se lægen i dag synes jeg... Sidst nadja var så syg tjekkede lægen hende grundigt og det var bare virus.. 5 dage efter fik jeg hende tjekket hende igen..var der bakterie og hun skulle have pencilin

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har også altid ondt i halsen. Lige nu har jeg haft det i en måned. Nogen gange er det betændelse og andre gange virus. Er det virus kan man ikke gøre noget.

Tit når det er betændelse, så får man også ekstrem dårlig ånde eller føler selv at man smager en "metalsmag"

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ville nok ringe til en øre-næse-halslæge, og få en akuttid.

Har du fornemmelse af der er noget der trykker? Du skriver du er hævet, det kan altså være farligt, da der pludselig kan lukkes af for luftvejene. Jeg har selv lige haft en slem forskrækkelse (tråd i sygdom), ikke at dit behøver være noget alvorligt, men når nu du har haft ondt så længe og sån, så synes jeg klart du skal henvende dig til specialisterne istedet :kram2 :kram2 Rigtig god bedring :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER