KLH

Det bedste legetøj

4 indlæg i dette emne

Jeg har en forkromet plan om, at jeg vil have sorteret lidt i Magnus' voksende mængder af legetøj og pakke de ting væk, som ikke længere er alders svarende. Men jeg kommer helt i tvivl om hvad der i det hele taget er alders svarende lige nu.

Hvad leger jeres med (dem i ca samme alder) ?

(jeg opretter det samme spørgsmål i Baby 0-1 år)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Da jeg er på Mobilen kan jeg ikke lige se hvor gammel din søn er, men Luca er 1,5 år og er så småt begyndt at bygge brio togbane og lege med duplo klodser.

Ellers er han glad for bøger og sit hamrebræt!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

oh, der er noget med en underoverskrift der ikke kan ses fra mobilen ja :)

Han er lige blevet 10 måneder for nylig, så der er jo godt nok knapt to måneder til han reelt hører til i denne kategori, men tænkte at jeg måske ville kunne få lidt mere fremadrettet inspiration ved også at poste mit spørgsmål her :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min søn var vild med den her, da han var omkring de 10 mdr: http://www.netgiraffen.dk/Product.aspx?item=1595&product=Fisher+Price+L8432+-+Larve+med+musik&varem=Fisher-Price.

Han fik denne kuglebane, da han blev 1 år, og den har virkelig været et hit: http://www.mytoys.de/Eichhorn-KUGELBAHN-Magic-Rolly/Kugelbahnen/Holzspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.06.06/1404597. Det er godt nok ikke alle kuglerne, der ruller lige godt, men det har ikke generet ham.

Der er også denne kuglebane, som vi godt nok ikke selv har haft, men jeg har hørt meget godt om den: http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Fisher-Price-Giraffen-Kugelbahn/Kugelbahnen/Kleinkindspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.29.02/1595779

Ellers er der jo aqua doodle. Det fik min datter, da hun var omkring 1 år og det har både hun og min søn været glad for. Eller denne flyvemaskine, der hittede helt vildt, da min søn var lille: http://www.eurotoys.dk/site/Fisher_Price.asp?site=28&skat=Flyvemaskine

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER