Sookie

Medlemmer
 • Content count

  1,067
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About Sookie

 • Rank
  Mor til de to dejligste børn
 • Birthday 09/04/1987

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Nordjylland
 1. Mine børn kørte godt og grundigt træt i havregrøden. Deres foretrukne er Cheerios og havrefras - Evt. blandet med havregryn. og jep, der er sukker i, men det er jeg altså lidt large med når det er morgenmaden, det er brgænset hvor meget de spiser.
 2. Jamie er lidt kommet i en junior seng, han er kun 21mdr, men han kunne kravle over tremmerne. så det blev for farligt. Han har faktisk taget godt i mod sin nye seng og sover godt i den :-)
 3. Er lidt passiv herinde i tiden- har selv ligget med influenza - og nu er det børnene :( Men et lille pip skal i have, eftersom jeg har luret lidt rundt omkring :)
 4. Hun har fulgt størrelserne godt i flyverdragterne indtil nu. :) Da hun var 1½ havde hun en flyverdragt fra color kids i str. 86/92 og den var stor i starten. og så havde hun også en name it i str. 86/92, men den var alt for stor, så den brugte hun først da hun var blevet 2år. som 3årig havde hun en molo flyverdragt i str. 98 og den passede hun fint hele sæsonen. men ved så heller ikke endnu om molo dragten 116 blir for stor alligevel næste år. men det tager vi til den tid. det er så svært når man skal købe dem. men hvis Erica er en stor pige af sig, så tror jeg at hun skal ha en 92.
 5. Jamie har en i 86 i år. da han først kom i den var han nok omkring 17mdr. og nu er han jo så 21mdr og den passer stadig perfekt. Det er i øvrigt en molo og jeg synes de har lavet dem større i størrelserne i år. jeg troede at jamie skulle ha en 98 til næste vinter, så det købte jeg. Men den var bare kæmpe, så har byttet til en 92. men Chloe derimod har jeg købt 116 til. (hun blir 5år i juli) og det er fordi hun har haft en str. 104 i år, som jeg synes var ret lille. Eller den passer kun lige nu her. så det er jeg bange for at en str. 110 også vil næste år.
 6. Synes Jamie virker noget pylret i dag. Håber ikke der er sygdom på vej :(
 7. Faldt over denne blog idag.. der er mange gode sunde op skrifter http://www.madforlivet.com/sunde-opskrifter.html
 8. Han blir 2år i april.
 9. Skal, skal ikke - melde mig på taber dysten i næste uge ??? :D Jeg er lige gået i gang i dag, og udfordringen hedder "absolut ingen sukker" :D Jeg har kun spist sundt HELE dagen.. jeg er faktisk ret stolt, troede ikke at jeg ville klare den. jeg plejer at drikke cola og spise slik hver eneste dag. specielt i skolen kan det gå galt. og jeg har endda sagt nej tak til kage i dag i skolen. Wuhuuu Jeg har vist en gammel taber tråd her i forummet, men tør næsten ikke at hive den frem :)
 10. Jamie er bare så svær at få til at sove i tiden .. om aftenen altså. Tænker lidt om middagsluren skal kortes ned... men jeg har det ikke godt med at han skal vækkes :( H Men han kan ligge/sidde/stå i sin seng og snakke i over en time. -_-
 11. God bedring med jeres syge børn alle sammen :kram2 - krydser sådan fingre for at vi ikke blir ramt herhjemme. Jeg håber på minimalt fravær i denne omgang
 12. Godt gået... gid det var mig :-) Mangler 7kg for at komme ned på min før vægt... men motivation er der bare ingen af.
 13. Øv :( Her er det Chloe der hoster - og Jamie holder fest i sin seng... Nøj hvor kan han egentlig snakke - eller, snakke og snakke. det er vist bare noget pludder :rolleyes
 14. Ja, det er lige det... men jeg stortset kun aftenerne til at sidde ved computeren - altså hvis jeg ikke skal til zumba eller lave lektier :D
 15. Det tror jeg sagtens hun kan :-)