NSEllekilde

Kylling i alle former

19 indlæg i dette emne

Vores fryser bugner af kylling :

Kylling fileter

Kylling bryst

Kyllinge overlår

Chickin' wings

Bbq køller

I kilovis!!

Kylling er ikke liiiige det jeg har lyst til, men jeg er alligevel blevet lidt hooked på at få brugt det her i december .

Så har i nogle lækre retter med kylling?

Jeg overvejer lidt at skærer kylling filet ud meget småt og få lavet en lækker kødsovs til pasta -men smager det overhovedet godt? :D

Kom glaad :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Vi eeeeeeeelsker det vi herhjemme kalder "stærk kylling".

Fileter skæres i strimler. Brunes!

En dåse hakket tomat, en halv-hel dåse af det der stærke taco tomat sovs, lidt chili og salt og peber tilsættes.

Steges(koges?) på panden under låg i en lille times tid, til sovsen tyknes.

Spises med pasta!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Bryster med smøreost(bestemmer selv smagen) og bacon omkring

 

noget stærk vok med kyllinge strimler

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Uhh lækre opskrifter!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi bruger ofte kylling skåret i små stykker til fx pasta sauce, gryderetter osv. Det smager skønt.

Min favorit er kylling variant af boeuf stroganoff ( eller hvad det nu hedder )

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis det skal gå rigtig stærkt herhjemme laver vi kylling skåret i tern, brunes i en gryde, tilsættes en pastasovs (jeps den færdiglavede) lidt fløde, og en halv pose grøntsager fra frost (den med gulerod, blomkål og broccoli). Spises med pasta - smager skønt og tager ingen tid at lave. Er tit under tidspres som du nok kan høre.

Ellers BBQ kylling i ovnen, med kartoffelbåde og bearnaise sovs og en lækker frisk salat til.

Eller kylling med taco krydderi, med wraps, friske snittede grøntsager og salsa til :)

Vi elsker kylling herhjemme, så vi spiser også tit hakket kylling i lasagnen, eller laver kyllinge kødboller med tilbehør.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Peanutkylling :) Både Arlas og Madbandittens/lchf (meget forskellige) er populære herhjemme :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Til tarteletfyld (bruger Arlas opskrift mener jeg)

Chicken tikka masala

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Wok med masser af grønt i :)

Burger med kylling

Kylling i karry

Tjek evt. den her side ud der er mange lækre opskrifter :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hjemmelavede nuggets er også rigtig lækkert :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kyllingelasagne med spinat

Wok (brun kød og lynsteg grøntsager, tag det af panden og lav en sovs ud af en halv liter bouillon og krydderier efter lyst (jeg bruger chili, paprika og hvidløg) som du jævner forsigtigt. Vend kød og grøntsager op i igen og spis med ris).

Fyldte kyllingefilet med bacon eller parmaskinke.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvor er i gode :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kyllingebryst fyldt med feta og persille og rullet ind i bacon

Pastasalat med kylling og pesto

En sandwich med kylling og karrydressing

Kylling i karry (gerne med kokosmælk og grøntsager)

Karrysuppe med kogt trevlet kylling

Kyllingespyd (stort hit hos sønnike herhjemme)

Garam Masala

Kylling paneret i Flæskesvær (evt med knoldselleri-fritter og ærtemos)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kylling i salsa/fløde sovs: kyllingebryst i strimler, brunes og så en halv dut fløde (eller cremefine for at spare) og en halv dut salsa (eller tacosovs, gør det samme her), eller mere hvis mere stærkt. Serveres med pasta eller ris. Nom

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kylling paneret i Flæskesvær (evt med knoldselleri-fritter og ærtemos)

Hvordan panerer man i flæskesvær? :chin:

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvordan panerer man i flæskesvær? :chin:

Ved at knuse flæskesværene (eller smide dem i løghakkeren - det gør vi) og så ellers panere ligesom hvis det havde været med rasp. Vi lader flæskesværene være lidt grove i det. Det smager godt og "junket" :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi laver den her (som ikke har noget navn)

 

Karry, ingefær og garam masala ristes af på panden, på med en klat smør og kylling i bidder. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes en dåse hakkede tomater og kokosmælk (det bliver bedst, hvis man stiller kokosmælken i køleskabet og kun bruger den faste del, og ikke væden) og en stor skefuld peanutbutter.

Til sidst hakkes en håndfuld tørrede ferskner (i halve eller kvarte) og kommes i. 

Serveres med ris. 

 

Det er så lækkert! 

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi laver den her (som ikke har noget navn)

Karry, ingefær og garam masala ristes af på panden, på med en klat smør og kylling i bidder. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes en dåse hakkede tomater og kokosmælk (det bliver bedst, hvis man stiller kokosmælken i køleskabet og kun bruger den faste del, og ikke væden) og en stor skefuld peanutbutter.

Til sidst hakkes en håndfuld tørrede ferskner (i halve eller kvarte) og kommes i.

Serveres med ris.

Det er så lækkert!

Det lyder lækkert :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kylling i cola :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER