SaraLK

opskrift på lakse/spinat roulade

17 indlæg i dette emne

Hjælp!

del jeres bedste version af lakse/spinat roulade! - den skal bruges til barnedåben :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Denne her!

http://www.anjasopskrifter.dk/showRecipe.asp?recipeID=1801

De er lidt dyrere, fordi man jo bruger laks i stedet for en pandekage eller lignende, men de er helt vanvittigt gode! :mam :sandie

Det var ikke lige sådan en udgave jeg var ude efter! :p selvom de ser lækre ud.

Det er den der med spinat"pandekage" og så noget lakeværk indeni.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med denne her? :-)

 

4 æggeblommer
4 stiftpiskede æggehvider
250 g. hel spinat
1½ dl. piskefløde
salt og peber

Bland æggeblommer og fløde.
Tryk spinat fri for så meget vand som muligt og bland i æggeblandingen
Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt i
Bred spinatmassen ud på en bageplade - en firkant på ca. 25*35 cm.

bages ved 200 grader i 12 minutter.

200 g. flødeost
saften af ½ citron} blandes sammen og smøres på den afkølede spinatbund

1 lille finthakket rødløg
1 lille finthakket rød peberfrugt} drysses oven på flødeosten

ca. 200 g. laks} lægges oven på bund, flødeost, og løg/peberfrugt

Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Rullen skal trække mindst et døgn. Er fryseegnet.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med denne her? :-)

 

4 æggeblommer

4 stiftpiskede æggehvider

250 g. hel spinat

1½ dl. piskefløde

salt og peber

Bland æggeblommer og fløde.

Tryk spinat fri for så meget vand som muligt og bland i æggeblandingen

Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt i

Bred spinatmassen ud på en bageplade - en firkant på ca. 25*35 cm.

bages ved 200 grader i 12 minutter.

200 g. flødeost

saften af ½ citron} blandes sammen og smøres på den afkølede spinatbund

1 lille finthakket rødløg

1 lille finthakket rød peberfrugt} drysses oven på flødeosten

ca. 200 g. laks} lægges oven på bund, flødeost, og løg/peberfrugt

Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Rullen skal trække mindst et døgn. Er fryseegnet.

MUMS, det skal prøves af en dag!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

MUMS, det skal prøves af en dag!

Den er SÅ god! :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det var ikke lige sådan en udgave jeg var ude efter! :p selvom de ser lækre ud.

Det er den der med spinat"pandekage" og så noget lakeværk indeni.

Det tænkte jeg nok. ;) Jeg elsker bare dem her selv :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med denne her? :-)

4 æggeblommer

4 stiftpiskede æggehvider

250 g. hel spinat

1½ dl. piskefløde

salt og peber

Bland æggeblommer og fløde.

Tryk spinat fri for så meget vand som muligt og bland i æggeblandingen

Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt i

Bred spinatmassen ud på en bageplade - en firkant på ca. 25*35 cm.

bages ved 200 grader i 12 minutter.

200 g. flødeost

saften af ½ citron} blandes sammen og smøres på den afkølede spinatbund

1 lille finthakket rødløg

1 lille finthakket rød peberfrugt} drysses oven på flødeosten

ca. 200 g. laks} lægges oven på bund, flødeost, og løg/peberfrugt

Rul sammen ved hjælp af bagepapiret. Rullen skal trække mindst et døgn. Er fryseegnet.

Jaaa lige præcis! ;) takker! :kiss

Hvor mange personer er den her til?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det tænkte jeg nok. ;) Jeg elsker bare dem her selv :)

De ser også lækre ud! - bliver bare for omstændigt til 34-35 mennesker + transport til feststedet. ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jaaa lige præcis! ;) takker! :kiss

Hvor mange personer er den her til?

Jeg hører lige min mor og vender tilbage :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg hører lige min mor og vender tilbage :)

:Super

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

6-8 personer. Hvis du laver til et almindeligt middagsselskab sikkert 6. Hvis du laver til mange passer 8 meget godt. Min mor siger i øvrigt at hun snarere bruger 300 gram laks end 200.... og så serverer hun en dilddressing til.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

6-8 personer. Hvis du laver til et almindeligt middagsselskab sikkert 6. Hvis du laver til mange passer 8 meget godt. Min mor siger i øvrigt at hun snarere bruger 300 gram laks end 200.... og så serverer hun en dilddressing til.

Herligt! ;) det giver jeg videre til min "kok" :p

Det er en del af buffet, så mon ikke at jeg skal regne med at den rækker til 8? - Dvs. Hun skal lave 4 ca.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Herligt! ;) det giver jeg videre til min "kok" :P

Det er en del af buffet, så mon ikke at jeg skal regne med at den rækker til 8? - Dvs. Hun skal lave 4 ca.

Jo helt bestemt! Vi plejer at skære den ud i skiver på ca. 1 cm og 2 skiver til hver - i runde tal - når det er buffet, vil jeg mene er rigeligt.

 

Jeg vil også ha' en kok....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jo helt bestemt! Vi plejer at skære den ud i skiver på ca. 1 cm og 2 skiver til hver - i runde tal - når det er buffet, vil jeg mene er rigeligt.

Jeg vil også ha' en kok....

Min fars kæreste er kok og hun skal lave dem til barnedåben.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Min fars kæreste er kok og hun skal lave dem til barnedåben.

Du er heldig at have sådan en i familien.

 

Jeg tror bare, jeg mente sådan mere generelt. Lav mad til mig en eller anden! ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du er heldig at have sådan en i familien.

Jeg tror bare, jeg mente sådan mere generelt. Lav mad til mig en eller anden! ;)

Se det gad jeg også godt! :p

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER