Prinsessemor

kan man lave guacemole dagen før det skal spises?

6 indlæg i dette emne

ja overskriften siger ligesom det hele:)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

jeg har før gjort det. Det er bare farven, der "tager skade", men jeg synes ikke, det er det helt vilde, der sker, når vi kun taler om en enkelt dag. Jeg ved ikke, om man kan tilsætte noget citron, så farven forbliver flot.

Til gengæld smager det af mere, fordi det har stået.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vil jeg også sige du godt kan. Især hvis du kan fylde en lufttæt beholder helt, så der slet ikke er luft i beholderen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det kan du sagtens - lidt lime er med til og bevare den fine farve, så den ikke ser så kedelig ud når I skal bruge den :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Som de andre siger så citron eller lime i så kan du sagtens lave det dagen før

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak piger, min opskrift skal der lime i så jeg laver den dagen før

det er med at lave alt hvad der laves kan dagen inden når man skal lave tappas til 26 :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER