Hortensia

Medlemmer
 • Content count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About Hortensia

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Jeg har også været inde at lytte til sangene, og min favorit er "Only Teardrops". Jeg er spændt på, hvordan den fungerer live. Desuden kan jeg også godt lide Kate Halls bidrag. Nu plejer jeg ikke at ramme danskernes favorit - på nær da Brinck vandt. Jeg synes, det er fint og helt naturligt, at man kan lytte til sangene før showet. Jeg ser det som et resultat af den teknologiske udvikling. Det er jo bare en ny måde at have melodi grand prix, og "den gamle institution" tager ikke skade af lidt fornyelse af og til ;)
 2. Du kan også vælge, at købe en tankini. Det er lidt en "mellemting" mellem bikinien og badedragten. Jeg har anskaffet mig sådan en, og jeg er rigtig glad for den.
 3. Jeg ser det, og jeg har stemt. Danmarks bidrag er klart et med kvalitet. Der var ikke så mange denne gang, der kunne "tænde" mig. Bortset fra de skønne Jed-tvillinger fra Irland. De kan da sætte gang i en fest. Hold op, hvor er de charmerende!
 4. Jeg er helt enig!
 5. Jeg er meget enig! I går skrev et familiemedlem ang. en graviditet, og jeg sidder stadig her og aner ikke, om det er en joke eller ej. I dette tilfælde har jeg faktisk gjort mig nogle bekymringer på "det måske vordende forældrepars" vegne. Så nej - jeg synes på ingen måde, det er sjovt!
 6. Den største forskel er, at skærtorsdag ikke er en helligdag i Tyskland. Butikkerne har også åbent påskelørdag.
 7. Her er jeg meget enig! Jeg synes også, det er godt med fornyelse, og hvis MGP skal overleve, så er det det, der skal til. Jeg er glad for at slippe for alle "Kirsten og Søren"-kopierne.... Det er altså passé! Min favorit var nummer 10, stærkt forfulgt at nummer 9. Jeg forstår ikke, hvorfor nummer 1 fik så mange stemmer. Han nåede slet ikke ud over scenekanten, og det var som om, sangen aldrig nåede et klimaks. Så jeg er meget glad for, at sejren ikke gik til Jesper.
 8. Måske hun bare har "menstruationsmave", som så mange af os almindelige også har ;)
 9. Brille 1 kan jeg bedst lide til dig.
 10. Aldi har serien "Green Life". Der findes shampoo, balsam og håndsæbe, som altsammen også er svanemærket. Af makeup bruger jeg Everyday Minerals. Jeg har indtil videre kun brugt mineralpudderen, men der findes også øjenskygge og andre produkter. Man kan købe produkterne HER
 11. Tak for svar :kram
 12. Hvor er sjalet bare flot! Jeg elsker hulmønstre! Hvilket garn har du strikket det i?
 13. Stort tillykke med dagen! :balloons
 14. :kram :kram :kram