Lauritzen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    209
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

About Lauritzen

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag August 13

Profile Information

  • Lokation
    Det mørke vestjylland
  1. Hvor fantastisk, så kom den første lille "marts"-baby til verden
  2. Ellers er der Kim Anto i gågaden, hvis I er til pasta, pizza salat eller en bøf og mexikansk. Vi går altid efter de første 3 ting når vi er der og den græske i Englandsgade. Den græske er en smule klemt efter de har flyttet lokaler men maden er rigtig god, Begge steder er til meget fornuftige priser, og ikke overvældende langt fra Biffen. Hvis I er til en stor fed bøf, en stor hjemmelavet burger eller en gang ben vil jeg anbefale Gjesing Bistro i Esbjerg Storcenter, det er mums. Alle steder vil jeg anbefale at I bestiller bord, da I ellers risikerer at køre forgæves. :)
  3. Jah jah - skal nok ;)
  4. Vi foretrækker at P sover i sin egen voksi (ved den første var det dyne og pude, da hun ikke brød sig om voksi ), så sådan en har han fast deromme, sammen med hue, handsker det tøj han sover i og et ekstra sæt tøj hvis uheldet skulle være ude. Det er vist det :)
  5. Og bare rolig, du skal nok have mælk nok til hende, I skal bare lige finde en rytme sammen, det kan godt tage lidt tid, og den første tid ER svær, især fordi man har så mange hormoner i kroppen, det er helt normalt
  6. Når du kan se hun er ved at døse hen så prøv at nusse hende i enten håndflade eller under fødderne, det er med at at holde hende opmærksom på det hun er i gang med og "holde hende til ilden". Den første mælk som er lidt tyndere og sødere er med til at give hende energien til at kunne "overkomme" resten af måltidet. Mange afbrudte måltider kan gøre det svært for hende at nå ind til den fede mælk, derfor skal hun gerne spise hele måltidet på en gang.
  7. Ja det er en fornøjelse at børste tænder på ham i dag, så dejligt Ja da havde han fået tænder. Tænkte at 14 dage nok ikke gjorde den store forskel, han fik reelt set dem jo ikke børstet i forvejen, da han var så ked af det, så det kunne vel ikke skade og prøve.. ;)
  8. Nææææææææææææææ se det er helt gået min næse forbi, tillykke søde, håber snart det lykkedes jer at få endnu en lille guldklump
  9. Vi droppede tandbørstningen i 14 dage efter vi havde været hos tandlægen for det var bestemt IKKE noget hit, for herefter at introducere den igen. Til en start tog vi det som en sejr hvis bare han vist lidt interesse i den, og han fik derfor lov til at sidde og lege med den imens en af os børstede vores tænder (ikke nemt med åben mund vil jeg lige sige ;) ) så han kunne se hvad den egentlig skulle bruges til. i løbet af et par dage havde han vænnet sig til den og i dag elsker han at få børstet tænder og han sidder frivilligt og gaber. Tror han synes den er rigtig dejlig mod gummerne når de klør. Det tager sin tid af og til, da han gerne vil sutte på tandbørsten men det er okay.
  10. Jeg startede ud med en klassisk sort Odder med formspændt kaleche, Cecilia, på sort standardstel. Hold nu op det var et bøvl for mig at få den med i bilen, vi havde en sedan = skod bagagerum. Den blev skiftet ud til min drømmevogn, Emmaljungas BBS Charleston på UniQ stel i sort. Den er såååååååååe lækker Ikke lige det bedste billede, sorry.. Modelbillede, bare på alu-farvet sted Nu venter vi jo endnu en lille en og har derfor brug for en ekstra vogn, som primært skal stå herhjemme. Men jeg var simpelthen for nærig til at købe en helt ny vogn mere, så det blev en brugt i stedet, og derfor blev kompromisset også, at det ikke blev på letvægtsstel men standartstel. Om jeg er tilfreds med den, tja det vil tiden vise, men det forventer jeg helt sikkert at blive. Synes zip funktionen er rigtig smart og det er faktisk det eneste jeg ville overføre til min Emma hvis jeg havde muligheden :)
  11. Vi kan sagtens finde ud af noget i uge 7, ikke noget problem. Sender du mig ikke en PM istedet, så kan vi lige aftale nærmere. :)
  12. Der er over 100 km fra Struer til hvor jeg bor, men jeg kan måske få den til Sjælland på søndag - send mig en pm, så kan vi lige se hvad vi kan finde ud af :)
  13. Hvad siger du til 500,-??
  14. Så fik jeg endelig fundet et par billeder til dig :) Den er vist med babyindsatsen på begge billeder :)
  15. Jeg troede jeg havde et billede liggende på computeren, men nej. Jeg får lige taget et til dig. :) Den jeg har er sort og sand/mokka-farvet, rigtig fin :)