Marianne1983

Æg

5 indlæg i dette emne

Har spist is med æggeblomme. Der stod ikke på pakken om æggeblommen var pastauriseret.

Mit spørgsmål er om æggeblomme i is er pastauriseret? og om det er farligt hvis den ikke var?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ja det skal det være, det burde kun være privat ved folk du kan risikere at de ikke bruger past. Æg

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja det skal det være, det burde kun være privat ved folk du kan risikere at de ikke bruger past. Æg

Nemlig :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Omend du altså ikke behøves at stresse dig selv, selv hvis de eget usandsynligt) skulle være upast., da Sundhedsstyrelsen har været ude at sige at salmonella-risikoen i dag er så lav, at man altså godt kan bruge alm æg (dog at syge, ældre og gravide kan være ekstra forsigtige og sadig spise past. æg når de er rå). Men altså risikoen er meget meget lille.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Danmark er i dag erklæret FRI for salmonella, så risikoen skulle være lig nul lige meget hvad. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER