Glossi

Medlemmer
 • Content count

  1,031
 • Joined

 • Last visited

About Glossi

 • Rank
  Super medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 • Lokation
  Sønderjylland

Recent Profile Visitors

987 profile views
 1. :biglove Awww....
 2. Hvor er det en fantastisk historie for os andre med PCO, kæmpe tillykke!! :loveshower
 3. Tanken om, at jeg i morgen kl. 12 er færdig med min sidste eksamen dette semester = JULEFERIE! :D
 4. Vælter mig i fødselsberetninger for tiden... Jeg er efterhånden mega misundelig og synes egentlig også, at vi snart har fortjent en smule medvind. 14 måneder er der gået uden skyggen af positiv test. Det er hårdt og frustrerende, men på den anden side ved vi jo også, at det nok skal ske en dag. :) ... Men derfor kan man jo godt blive vældig utålmodig alligevel! :whistling :rolleyes
 5. Årh.. Det var en virkelig rørende beretning. Hvor er det fantastisk, og igen, stort tillykke med lille Laurits - et virkelig kønt navn. :kuller Du er for sej.
 6. Du godeste, hvor er han lille. Men hvor er han dog dejlig! :kuller ... Så I lige fødderne, ej, hvor var de små. Det er godt, jeg er alene hjemme lige nu, sidder jo nærmest og tudbrøler. Rigtig rørende historie.
 7. At jeg endelig er ved at være færdig med julegaverne! :) Sent på den, måske, men det kunne være værre ;) At lave mad til og pylre om min forkølede mand... det er ret hyggeligt at være sygeplejerske en gang i mellem! :p
 8. Snavning. Nok mit nye yndlingsord... :haha
 9. Kæresten er på en uges skoleophold, så jeg er all alone. Og jeg saaavner ham bare helt vanvittigt meget. :boo 2½ dag igen. Tænk, at det kan føles som så lang tid... ufatteligt.
 10. Sidder med de vildeste menstruationssmerter. Det er da bare den største hån: Du var heller ikke gravid denne måned, men til gengæld kan du lige få et par dages tortur, der ikke kan tages med almindelig smertestillende. Ihhh tak. Havde nu foretrukket en baby, thank you very much. :numse
 11. Min nye build-a-bear politibamse :D Jeg fik et gavekort af kæresten i fødselsdagsgave på en valgfri build-a-bear, så jeg har nogen at putte med, når han ikke er hjemme :biglove Og jeg tænkte, hvad bedre end at få en politimand hjem i seng?? :badgirl :lol Ej, han er altså kreativ nok, ham manden der.
 12. Det korte svar: Ja. :) Jeg plejer at teste omkring kl. 15-16, det virker bedst for mig. Jeg har ofte læst i vejledningerne, at eftermiddag er bedst i forhold til at fange den største udskillelse af LH. De anbefaler ikke at gøre det før kl. 10.
 13. Det er svært at sige, hvis du ikke ved, hvordan det normalt ser ud for dig. Jeg har altid semi-tydelige streger, så ved mig er det svært at sige, medmindre jeg tager tests over flere dage, så jeg kan sammenligne. Men det kunne da måske godt lyde som om, ægløsningen er på vej - bliv ved med at teste. :)
 14. Ikke give op! Der findes så mange muligheder for at få hjælp, og hvem ved, lige pludselig sker det måske bare! :kram2 Det skal nok ske for jer; giv det tid og ro og tænk positivt.
 15. Man har normalt ægløsning ca. 12-16 dage inden næste menstruation - så 35 dage minus mellem 12 og 16 dage, så har du et cirka-tidsrum, hvor ægløsningen burde finde sted. :)