Susse

Medlemmer
 • Content count

  3,678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

About Susse

 • Rank
  .

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

3,123 profile views
 1. Der er jo ikke gået så lang tid. Det skal nok blive pænt. Min erfaring efter 3 kejsersnit er at i starten svinger det meget med hævelsen. Mit hævede mere op når jeg havde været aktiv og når jeg havde haft noget tøj på der strammere over maven. Jeg kan ikke helt huske hvornår det går over. Det er 4,5 måned siden mit sidste kejsersnit og det er længe siden det har været hævet og ømt.
 2. Dejligt at du er glad for valget. Jeg har en med Foss Flages. Jeg har selv brugt den til 3 børn + lånt den ud til 2 og man kan ikke mærke at den er brugt. Hvis den skulle falde lidt sammen skulle det hjælpe at vaske dem. Men det er endnu ikke sket her.
 3. At jeg er alene hjemme med mine tre børn på 4 år, 2 år og 4 uger. Var alene alle hverdage i sidste uge og er igen i denne uge, og det går faktisk godt og jeg har indtil nu formået at bevare roen og få det bedste ud af det :) (At vi så alle savner K helt vildt mens han er på arbejde langt væk er så en anden side af sagen)
 4. Nøj jeg synes tiden går stærkt her. Savner at have fælles barsel med min mand, men det er også rart at få startet på en hverdag. Jeg har heldigvis være stærk nok til at kunne hente pigerne, så de ikke får alt for lange dage. I denne uge har jeg fået ilddåb som mor til 3, min mand er i kbh med arbejde fra mandag og han kommer først hjem sent i aften. Det tyder så på at det bliver det samme de næste par uger :/ Øv. Det går nu fint nok, men savner at have samling på min familie og kunne nyde den første tid sammen. Der er sq nok at se til med 3 små børn med så forskellige behov.
 5. Ej kæmpe stort tillykke... Hvor ser hun bare fin ud. Rart at du slap for igangsættelse. Hvad siger storesøsteren til det hele?
 6. Ih altså så prøver jeg lige at uploade billede og nu er det for stort. Den er ikke let at gøre tilfreds den side :-/
 7. Stort tillykke med jeres pige. Hvor ser hun lille og fin ud. Er i kommet hjem nu?
 8. Puha der er ikke noget værre end at være så meget over tid. Man bliver jo midlertidig sindsyg. Jeg har jo været der to gange og det er bare rocker hårdt mentalt. Håber snart at hun vil ud.
 9. Jo det skal i da. Må lige komme til en computer i dag :)
 10. Det lyder da rigtig spændende... Du må jo lige skrive hvordan det går. Jeg håber på at han lytter til dine bekymringer.
 11. Puha kan godt forstå at i er ved at gå til i varmen. I går nåede vi op på 31 grader her. Synes jeg døjer med at få drukket nok til både mig og Magne, der går en del til til det amning. Sidder mest på terassen i skyggen hvor det i dag lufter lidt
 12. Jeg bliver altid. Hos os kommer ungerne rendende ud for at få noget at drikke undervejs og hvis de har slået sig eller ikke kan koncentrere sig.
 13. Kan godt forstå at du er stresset. Synes at den sidste tid er enormt hård psykisk især. Tag at få snakket med din jordemoder om din frygt for at miste modet. Det hjalp mig da jeg havde det på samme måde med nummer 2. Og det med fødsel ved man bare aldrig hvornår sker, havde en veninde hvor vandet pludselig gik da hun var 37+0, der var intet varsel. Så selv om der ikke er tegn på noget kan det jo sagtens ske :) Vi har også taget et barn af gangen, ej vi vidste at vi ville have mindst 2, da vi begge er vokset op med en søster/bror. Men efter nummer 2 var vi længe usikre på om vi skulle have en mere. Syntes at det var et enormt svært valg, vi kender ikke mange med 3 børn og i vores familie får alle 2 børn. Men det var som om der manglede noget. Så vi blev enige om at prøve projekt baby i 3 mdr, da det lige ville passe ind i vores tankegang der, og så var der bid i første forsøg. Vi gik nok begge en anelse i panik, men da vi først havde sundet os føltes det hurtigt som det rigtige for vores familie :)