Guest

hvorfor klapper en kage sammen

5 indlæg i dette emne

Ja jeg var herre sliksulten her til aften, og valgte at bage en chokoladekage, desværre klappede den sammen. Så nada sukker til mig...

Men hvorfor klapper en kage sammen, og hvad kan man gøre for at undgå det???

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

jeg TROR det er på grund af for kort bagetid... men ved det ikke.

Vandbakkelser falder jo sammen, hvis de ikke får længe nok i ovnen eller hvis man åbner ovnen før tid.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Har du åbnet ovnen, når du tjekkede til kagen?

For umiddelbart tror jeg at det er fordi den har fået for lidt varme, eller er bagt ved en forkert varme? :unsure

Nu er jeg jo ikke bager, så jeg skal ikke kunne sige det, men det er mit umiddelbare gæt.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det kan være formen, som ikke egner sig til opskriften/den angivede bagetid. Forkert hævemiddel eller mængde måske?

At åbne ovnen vil jeg kun mene er et problem ved souffleer og lign.

Kender ikke selv problemet overhovedet. Hvilken opskrift brugte du?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Måske den ikke var bagt færdig - så kan de falde sammen på midten.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER