baby-vr

Medlemmer
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

About baby-vr

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Jeg er i uge 13+5 i dag og jeg har den seneste uges tid oplevet brunt udflåd hver dag i større eller mindre grad.. Jeg var til fin NF for et par uger siden, men kan alligevel ikke lade være med at tænke om jeg skal være bekymret.. Jeg har ikke ondt, men lidt murren i underlivet. Jeg har ikke kontaktet lægen endnu.. Google er jo både god og dårlig i denne sammenhæng. Er der nogle der har oplevet noget lignende eller hvad ville I gøre i samme situation?
 2. Nu efter så længe med uheld.. Synes det bliver værre og værre .. Så har jeg haft en tendens til at snakke for meget om uheldene og minde hende om at sige til m.v. Jeg har læst lidt om overaktiv blære i dag og tror jeg vil forsøge mig med faste toilettider, masser af ros samt belønning (vil lave en tissebog, hvor hun får klistermærker i).. Jeg inddrager også børnehaven, så de er ekstra obs på hende den næste tid..
 3. Tak for input.. Det var da flot med renlighed så hurtigt.. Det kan da være det er smarties der skal til ;-) Jeg har valgt at tage den positive hat på.. Har i en periode haft en tendens til at skælde hende ud, når der vr tisset i bukserne. Nu vil jeg i stedet rose, når hun husker det (også når hun siger, at hun er kommet til at dryppe i bukserne). Håber det får en god indflydelse!
 4. Jeg har også tænkt i motivation.. Hun er godt klar over når den er gal, for hun kommer ikke altid og siger det :-( og det er jo endnu mere træls (og ulækkert)! Mon jeg virkelig skal hoppe på sådan en omgang med belønning, hvor hun får et klistermærke hver gang hun husker at tisse på toilettet.. Nogle uheld sker klart fordi hun er optaget af noget andet, hvor andre gange tror jeg næsten det er bevidst - hun er jo i selvstændighedsalder og kan selv styre dette.. Det er godt nok svært, men håber på at der ikke går længe endnu før der er bedring.. Synes det er lidt op af bakke med det tosseri for tiden..
 5. Min datter smed bleen slut maj/start juni i år.. Så det er jo ved at være længe siden. Hun har ingen uheld, når hun skal lave stort. Men har stadig næsten hver dag uheld med at tisse i bukserne :-( Hvad kan vi gøre for at hjælpe/motivere hende til at lade være? Det skal lige siges, at hun er 3 år, født i august 2011 :-)
 6. Jeg mener også min datter havde det i sommers.. Symptomerne passede i hvert fald med tre-dages feber.. Hun fik også en smule udslæt i ansigtet og på halsen som det første, dernæst lidt på maven :-) Så måske det alligevel er det Liam har.. Godt feberen er på retur..
 7. Jeg har bagagebærer, men kan ikke se det gør en forskel. Den må/skal alligevel ikke støtte på den - men derimod hænge frit..
 8. Vi har polisport Billy.. Kan nogen gange fåes på tilbud i Kvickly.. Jeg er rigtig godt tilfreds med vores :-) Let indstillelige fodstøtter, fem-punktssele, pude i stolen, høje sider m.v. Og så er den neutral at se på.. Den kan jeg klart anbefale!
 9. Ja.. det er simpelthen utroligt som tiden er fløjet afsted :loveshower Men en dejlig tid! Det har været skønt at følge udviklingen gennem det sidste år og vi kan se frem til mange flere oplevelser med de små poder :7himmel Håber også I alle har det godt :glad
 10. Der er selvfølgelig dage hvor det varierer.. Men som oftest har vores datter en soverytme der er meget lig Kristines (og de er jævnaldrende). Her soves der fra ca. 19.30 til 5.30 - ofte afbrudt af sut og vand et par gange. Om formiddagen sover hun en times tid og det samme om eftermiddagen. Jeg ville da også ønske hun sov mere, netop fordi man kan være lidt bekymret for om det nu er nok søvn. Men så længe hun er glad og tilpas, så går det nok :7himmel Undrer mig over DPs udmelding.. man kan jo ikke styre børns søvn på den måde. Vores DP tager hensyn til hvert enkelt barn og ser på, hvornår det er træt og putter så - og de får lov at sove så længe/kort de kan. Hun snakker dog om, at forsøge at rette dem ind efter ferien, så de lægges til at sove på nogenlunde samme tidspunkt - ellers kan hun ikke så godt planlægge udflugter m.v. :glad
 11. Vi bruger også kondom.. og forsætter højst sandsynligt med det til vi engang skal have nr. 2 :glad Selvom det er lidt træls under akten, så hellere det end at satse. Jeg vil ikke på piller, da jeg før har set hvad hormonerne kan skabe af ubalance i min krop - samt risikoen for diverse gener/sygdomme.. Jeg har dog tænkt på spiral - men først når vi ikke skal have flere børn, da det vist anbefales at spiralen sidder min. 2 år.
 12. Vi fik i weekenden købt autostol til vores datter.. Det er en BeSafe fra "Kære Børn" - det er et nordisk mærke, produceres i Norge.. Stolen passer til 9-18 kg. Den virker super god og har fået gode anmeldelser :glad Den glæder vi os til at tage i brug. Hun kan dog stadig være i babystolen, så den får lidt længere levetid!
 13. Vores datter kom til verden kl. 5.20 om morgenen :7himmel Vi ringede til den nærmeste familie en time-halvanden efter.. Mens resten (kolleger, venner, øvrig familie m.v.) fik besked ved middagstid..
 14. min datter fik sine to første tænder i undermunden, da hun var 7½ måned. Der er endnu ikke kommet flere - så vi venter spændt :7himmel
 15. Amme så tit og ofte, som babyen har behov for det - det er nok den største hjælp til at øge/stimulere mælkeproduktionen. Jeg brød mig ikke om hvidtøl, så jeg drak amme-the :hophop det kan drikkes både varmt og koldt, og det smagte godt!