Dikte

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Dikte

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    09-01-2015
  1. Super. Mange tak :-)
  2. Ok. Tak skal du have! Jeg synes bare jeg har hørt at folk ofte venter med at fortælle nyheden til uge 12 :)
  3. Hej! Jeg er 10+5 uger henne. Er det ikke i 12. uge, altså 11+, at man er nogenlunde sikker mht. risikoen for at abortere? Jeg havde ikke planer om at fortælle min familie noget før efter nakkefoldsscanning, men jeg kan næsten ikke vente længere nu, og overvejer at fortælle det i 12. uge. Er der andre end mig omkring 11. uge der endnu ikke kan mærke livmoren over kønsbenet? Jeg mærker efter hver dag, og er en anelse utålmodig! :-)
  4. Jeg er 10+5 henne og har nogle dage taget 3 kilo på, andre dage kun 2 :-) Er det ikke i 12. uge, altså 11+, at man er nogenlunde sikker mht. risikoen for at abortere? Jeg har ikke planer om at fortælle min familie noget før efter nakkefoldsscanning, men jeg kan næsten ikke vente længere nu, og overvejer at fortælle det i 12. uge. Er der andre end mig der endnu ikke kan mærke livmoren over kønsbenet? Jeg mærker efter hver dag, og er en anelse utålmodig! :-)
  5. Ja du er lidt længere henne så :) men lad is endeligt finde ud af noget alligevel, hvis du har lyst? Du kan finde mig på facebook Benedikte Holst.
  6. Hej Maja Det lyder rigtig fint. Lad os finde ud af noget. Vi kan jo mødes til en kop kaffe en dag?
  7. Hej Louisea, Det lyder godt. Hvor langt er du henne? :-)
  8. Tillykke med graviditeten! Jeg kan godt forstå din frygt. Jeg tør heller ikke sige noget til nogen før efter NF. Men jeg glæder mig alligevel utroligt meget over det, det håber jeg også du har overskud til, på trods at din dårlige oplevelse sidst.
  9. Hej alle! Jeg er ikke helt klar over hvad jeg skal skrive, jeg føler lidt at jeg er ved at lave en kontakt annonce :-P men here it goes... Jeg er gravid med mit første barn i uge 10+1 og søger nogen at mødes med en gang i mellem i Århus. Jeg har ikke fortalt min familie at jeg er gravid, da jeg ønsker at vente til efter nakkefoldsscanning. Jeg er ret forskånet mht. fysiske bivirkninger (bortset fra en evig og meget insisterende sult!), men er til gengæld ekstremt hormonelt påvirket - hvilket er ret frustrerende, fordi det går ud over min kæreste. Jeg tror det ville hjælpe at sparre med nogen i samme båd, så jeg håber meget at finde nogen som vil dele deres oplevelser og erfaringer med mig, og som jeg også kan dele mine egne med :) Jeg er 28 år gammel, studerende, ret sjov,pænt genert men skideflink! :-) Sidder der mon andre følelsesmæssige monstre derude?? /Dikte